4035
Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
Cat 02 #233 Az Opel van amerikai kézben, valamit keversz. -
#232 én lennék a hülye? hát el kell hogy keserítselek, magadat égeted azzal, hogy baromságot próbálsz megmagyarázni...buta vagy, nem tudunk mit tenni -
#231 És folyamatosan ezt csinálja....sztem roszabb mama2-nél :D
BTW a régi Fiat Bravo kb mennyit fogyaszthat ? -
#230 Úristen az otthoni német-juhász kutyám meg német. Most már értem, miért nem érti, hogy pozor. :DDDD -
#229 A Skoda az cseh,attól,hogy megvette a VW még nem Fosvágen. Seat is spanyol,hiába VW az alapja. -
#228 szerintem kicsit nézz körbe, hogy ki ad neked igazat :D, sorolom a nickeket: - :D -
#227 Ha ennyire hlye vagy mit Tegyek.:) -
#226 Attól még Cseh, de becsülendő, hogy ilyen lendülettel ki tudsz állni a saját gigantikus baromságaid mellett :D -
#225 CINKES -
#224 sajnos az ostobaságod nem ér fel semmivel, szépen beszélj, tiszteld az idősebbet, majd akkor szólalj meg, ha megszerezted a jogosítványod...kis ta.k.ny -
#223 mert nem hondát akar -
#222 jóvan, akkor is VW alapja van lol.. -
#221 "A ©koda Auto ma Csehország legnagyobb személyautógyára, a Volkswagen cégcsoport tagja. A céget 1899-ben alapította Emil ©koda és az 1920-as évekre Csehország legnagyobb ipari vállalatává vált."
nem, a ©koda egyáltalán nem Cseh. -
#220 ©koda Auto
A ©koda Auto ma Csehország legnagyobb személyautógyára, a Volkswagen cégcsoport tagja
b+, lassan mama2 szintre emelkedsz -
#219 Igen a Skoda Cseh, a Dacia meg Román és még sorolhatnám, attól függetlenül, hogy a mai Skodák VW alapokon a Daciak pedig Renaulton nyugszanak. Ne kötözködj már... -
#218 Te baromi értetlen vagy. -
Borg #217 Igazából a saját hibád hogy itt ez lett, miért nem volt jó neked a meglévő autománia topik pl? -
#216 Igen pont ezért merem kijelenteni, hogy jó. Nekem egy Daewoom van faternak meg a Lacetti és baromi jó mindkét autó. Sőt az ára pite. Egy 1.6 fullos Lacetti árán kapsz egy 1.4-es fapados Opelt... De nem vitázni jöttem, csak megosztani a tapasztalataimat, hogy ezzel segítsek, ha tudok... -
#215 Visszatérve az autó problémádra. Nézegesd szerintem a Saab 93-akat is. Viszonylag olcsón kaphatóak és van belőle 3 ajtós. Kényelmes,fogyasztás is nagyjából rendben van velük. De ha véletlenül kicsinek tartanád akkor ott van a nagyobb 95-ös. Igaz azok már zabálnak is:) -
#214 Mér, szerinted a Skoda Cseh b+?
Élj a világban picilány.. -
#213 eriggy már, most csak azért mert nektek az van -
#212 Én egyértelműen azt vallom hogy a legjobb ár/minőséget akár új akár használt autóban a Chevrolet nyújtja. -
ktomi22 #211 lássátok..ez igaz .... -
#210 hihi . Mégis mire számítottál, ezt előre lehetett tudni -
#209 this is SGggggggggggggggggg -
ktomi22 #208 uristen..mennyi agyatlanság... nem a topikba illő dolog.... azér akik segítenek / segítettek, azoknak köszönöm... -
#207 A Daewoot, a Saturnt, az Opelt, a Chevrolet, a Vauxallt, meg a Holdent naggyából egynek is lehet tekinteni. Pl most néztem Ausztráloknál nem Chevi Cruz van , hanev Holden Cruz :D -
#206 Valami ilyesmi dereng nekem is. A Fordnak nem kellett egyedül állami apanázs a válság alatt. -
madmanic #205 vegyél egy jó benzin-gázos v40 est..
olcsón adom -
HUmanHunter #204 a Trabant tökéletes választás :D -
#203 Igen a GM alá a Chevrolet tartozik, nem a Ford. A Ford egy külön cég amely már átvészelte a válságot. -
#202 Istenem:DD A Ford eredetileg amerikai cég,de ugyanugy gyártanak Fordot Németo.-ban,Angliában,Ausztráliában,Új-Zélandon. Ahogy az Opelt Németo.-ban,de gyártják Amerikában is Saturn néven,Dél-Amerikában Chevrolet,Ausztráliában Holden,Angliában meg Vauxhall. -
#201 az majd csak lesz magyar -
#200 Ford meg a GM két külön dolog, én úgy tudom. Ez a két legnagyobb autógyár a 3-ból az USA-ban. -
#199 Annyit fűznék hozzá érdemileg az egészhez, hogy eddig amit tényleg ár/minőség arányban a legjobbnak tartok az a Chevrolet. Mi körülbelül 5 éve vettük a Lacettinket digit klímával 4 légzsákkal szervóval riasztóval elektromos ablakkal elöl hátul vadi újan 3.5 milláért. A motor 1.6 benzin 108 LE. A fogyasztása nagyon jó a kocsinak, soha hozzá nem kellett nyúlni, baja semmi nem volt, egy gondom van, nem tudom megmondani, hogy 6 év múlva milyen állapotban lesz. -
#198 akkor a merci is magyar.. sőt nem is magyar.kecskeméti:D -
#197 A Fordokat hol szerelik össze? -
#196 De most a vásárlás szempontjából tökmind1, hogy melyik autó milyen, ahogy azt többen is írták. Igaza van Zsoltinak, így nem segítünk a topiknyitón, csak szétcsesszük a topikot és be fogják zárni. -
Neoncsoves #195 Szeggyé bodzát és vegyé BMW-t meg AUDI-t -
#194 Idióta banda. Azt kéne figyelembe venni, hogy honnan indult eredetileg az adott márka. Vagy az Audi magyar mert itt gyártják a TT-t?:/