4035
Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
  • extramagascsaj
    ilyen mazdánk volt kettő is :P
    jóféle jószág :)
  • Willi Betz
    Ömm...nem konkrétan erre az autóra gondolok. Itthon is lehet olcsóért 93-ast kapni.
  • Zsolti9014
    ez így igaz.
    én egyébként az 1.2 16 szelepessel szemezgetek, a teljesítménye nem kisebb mint az 1.4 12 szelepesé, sztem fogyasztása is ugyanott lehet kb. Tetszik nagyon.
  • Norbi1990
    "Várható ár (hazai forgalomba helyezéssel): 1.680.836 Ft"
  • passatgt
    ez baromi jó árban van, nagyon megéri
  • Fürtös
    Esetleg diesel rover 626 honda motor honda padlólemez.
    De elég sok tipust sorolhatnék még.
    Egyszerübb lesz ha kinézel párat ami formára tetszik és utánna kitárgyaljuk öket!
  • zeli
    Találtam egy dieselt a használtautón, 1.9-es 75 LE. A szívódízel azért jó, mert nem fogyaszt sokat, viszont gyengus kicsit.
  • Fürtös
    Tomi szívesen segítek ha gondolod mint aktív szerelő ha kérdésed van irj.
    Régiek közül:
    Audi 80 b3
    Mazda 323F esetleg626
    Toyota corolla békalámpás:D tudom ronda de örök élet:D
    Esetleg elég jo állapotu Calibrát lehet már ennyiért,(sokan köpködni fogják erre készülj fel de cserébe olyan a külalakja amivel még ma is
    meg lehet bárhol jelenni.De Calibrából szigoruan csak 8 szelepest!
    ezeknek a fenttartása efektive fillérekböl megvan, strapabíroak kis fogyasztásuak. Audi 80 1.8 szivódénes elmegy 5-6 liter gázolajból nem egy gyorsulásbajnok de 130-140 el a világot körbeautózhatod vele.

Punto 2 semmiképp.
    Semiféle sdi pdtdi jtdi commonrail és egyéb szutykok.
    Vannak nagyon jó dieselek de nem ebben az árkategoriában:(
    Az autótuning nem az 1.3 fiestánál kezdödik ha tuningot akarsz akkor minimum! 2000ccm azzal már lehet kezdeni valamit,ez alatt agatthatsz rá akármilyen müanyagot meg csiptuningot akkor is gagyi gyenge és használhatatlan marad (kiméljetek meg az anyázástól sajnos ez az igazság) Az agyonmüanyagozott 1.1 swift és társai a tescotuning kategória,lapátolod bele a lóvét és soha semmit nem fogsz érni vele)
    Nagyobb vasak közül nézhetsz suprát esetleg legendet de ezeket nem ajánlom mert érzékeny vasak.
    Ja ha rám hallgatsz:Rossz autó nincs csak rossz autótulajdonos.Van autó ami több törődést igényel van ami kevesebbel is beéri...
    Vegyél valamit ami tetszik 400 körül és a fentmaradó pénzböl hozd tiptopp állapotba! ha 5-6 évig használod már akkor simán megéri!
    Márkaszervíz kerülendö!!! (mindegyik!)
    Kilóméterorára meg szervízkönyvre ne adj! nem számit mit ír és mennyit mutat!
    Kompressziómérö a kézbe és hajrá,de legjobb ha viszel valami szakit magaddal.
  • Zsolti9014
    Annyit a kicsike Unóm is vígan megy. :)

Egyébként dízelből csak 1.9-es van Bravóban, úgy tduom. Viszont van sima szívó, van TD, meg JTD is, erről az angol és német wikipedia eltérően nyilatkozik, de 65 (vagy 75) és 105 lóerő között vannak.
  • Norbi1990
    Jobb mint egy Suzuki szerintem :D
  • zeli
    Ahha értem. Megnéztem Használtautón, úgy láttam főleg csak benzinesben van. Abból bőven elég lenne egy 1.2-es, vagy 1.3-mas, 80LE. Nekem elég lenne, ha menne max. 120-130-at. Thx a választ!
  • Zsolti9014
    ja, annyi, hogy szerintem vegyesben, ahol nagyobb rész város, 7-8 közt érdemes számolni mondjuk az 1.2 16V és 1.4 12V motorokkal. De ez csak tipp, meg olvasás alapján.
  • Benel
    Anyám, 1 óra alatt 2 oldal :D Akkor az opelom döntsétek má' el honnan származik ha már itt tartunk
  • Zsolti9014
    Népítéletek szerint 7 körül van az átlagfogyasztás, de a motorjától függően ez megy feljebb, egészen 9-9,5-10-ig, de ez már inkább a HGT-re jellemző, ami 2.0 155LE.
  • Sir Quno Jedi
    Nevezzük jó kis IZÉnek. A kocsi túlzás, ha Corsa-ról van szó... :D
  • Norbi1990
    Nézegess még B Corsákat. Jó kis kocsik nem fogyasztanak sokat.
  • bosco05 #257
    hát ha van egy ilyen szintű agyhalott mint Dragon11 az könnyen elszabadítja a poklot :D
  • Sir Quno Jedi
  • ktomi22
    baromi hülyék vagytok.. inkabb be se nézek már
  • [HUN]FaTaL
    :DSA:DS:D_AS:D_D:D:DDDDDDD
  • kuci06
  • Cat 02 #252
    Te keci :D:D
  • Calver
    nem tudom szavakba önteni amilyen érzéseket ez most okozott.
  • Hegi90
    A_S:D_ASD:
  • immovable
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Calver
    na ja, kivirágzását már elkövette House topicban
  • Hegi90
    kubai -.-
  • zeli
    LOOOOOOOOOOOOL :DDDDDDdddd
  • kuci06
    wat
  • immovable
    Látom itt új mama2 születik. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • zeli
    Akkor a Toyota az milyen ?

Toyota gyárak a világon (2008)
  • whiskeyman
    akkor szerintem...ööö......izé, ööö kambodzsai
  • dragon11
    jól van..
  • Cat 02 #240
    A Suzuki magyar autó, amiatt mert Magyarországon gyártják ?
    Mert Ford-ot gyártanak No.ban.
  • zeli
    Áhh, ő már kivirágzott, most csak termi a hülyeségeit..:D
  • Hegi90
    _AS:_DAS_D:SD_SDA
  • kuci06
    egy legenda születésének vagyunk szemtanúi :)
    jól jegyezzétek meg ezt a topikot

később úgy fognak erre a pillanatra hivatkozni, mint "az sg leghülyébb tagjának kivirágzása" :D
  • bosco05 #236
    Istenem, téged hogyhogy nem bannoltak eddig? :D
  • Cat 02 #235
    Ám wikipedia-t bárki szerkesztheti, pl dragon11 is, szal lehet holnapra más kézben lesz :D
  • dragon11
    Mér, akkor ezen a képen mi van? Két ford, a sima (Amerikai..) meg a Német(Deutsch) akkor.. szerinted?Oo