4035
Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
#313 TT Coupe van gyárilag 165 kW, 224 LE-s változatban...
tuning nélkül -
#312 szted mi gyári? talán a blokk :D -
#311 Köszi!:DDD -
#310 elsőkerekes igen, nincs 1300 kiló :D kevesebb gyorsulása? nem tom 5-6 között mozog nem stopperrel és közbe néztem az órát :D -
#309 Még 240 et nem hallottam 1.8T ből, az annyira hihetetlen mint az 1.6 240 pacival. 200 pacihoz is komoly átalakítás szükséges. De semmi sem lehetséges!
Az enyém "csak" 151 pacis, de bőven elég! -
#308 Amikor egy új swift áráért beülsz egy 6 éves autóba...na az már szint szerintem! De te tudod, biztosan jobb autód van.
Merci a romáknak való! szvsz! Azért nem is vennék soha!
Pedig hidd el megtehettem volna azt is.
-
#307 csak nekem az a 1300 kg(jol tudom?) az sok (lenne... en maradok az ilyen merges gomboc stilusnal :D) hozza, meg csak frontos ugye? :o
merted mar G-Techel mit futsz 100ra? :) (orat ne nezd, mert az becsapos) -
#306 nekem is 1.8T-m van csak ez vento és 240 ló :D -
#305 volt a seggem alatt Audi is, mint neked van... eddig mondjuk talan igy "feelingben" a Merci jott be(v6os benyas), amit vezettem... de akkor is ezt az "eleterzes"-t nem nagyon tudom atelni... van egy szint ami felett persze biztos "ad valami" tobbletet(ha nem haraxol, de a tied nem az a szint :D)... de ez csak onigazolas egy szinten, szvsz... -
#304 lemaradt, hogy nem kell hardcore modon belenyulni csak egy kis tuning es megjobban mennek a gyarilag sem rossz gepek... ;) (pelda: az en gyari 1.6 turbos 143 lovas 4wds Mazdam motorikusan elvileg 240 lo kornyekeig birja dugok, hajtokarok stb... elvileg osztomu, valto, kuplung mar necces de birnia kell xD... es az 1 tonnas autohoz veszed a 240 lovat, azert az beteg :D felette mar persze elengedhetetlenek a komolyabb beavatkozasok... nagyobb turbinyek, nagyobb IC,komolyabb ECU,vezteng.,komolyabb inj.,karok,dugok,ac,feltengelyek,fekek,kuplung,megerositett valto,osztomu esatobbi esatobbi) szoval szar 2 liter alatt, mi? :D biztos :D nekem tok jo :)
HASZNALD MAR A VALASZ ERRE GOMBOT, HA VALAKINEK VALASZOLSZ! KOSZI! -
#303 neeee NEEEEEEEEEEEEEEEE D:DAS:DAS:DAS:D:SA:DA:FSA:D:AS:asd -
#302 bazmeg, ezen még most is röhögök :DDDDDDDDDD -
#301 Jah!
Az csak a logó :)
"Sima" A4 1.8 T-m van
-
#300 ne bassz veszek 1et :D -
#299 logó........................................ -.-' -
#298 Biztos:) csak nem tudom lefordítani a "lokódba" szót.. -
#297 Lehet még kapni újat xD
katt
-
#296 azé van S8 a lokódba? :D -
#295 az a passat nem kicsit túlárazott... -
#294 témához
LADA még a mai napig sokkal megbízhatóbb mint bármelyik új verda :D -
#293 14 éves autótól mit vársz? Ingyen sem kellene az az Audi.... az nem jó vétel..... -
#292 Mert jó baszki, hát csak tudom az van nékem! Nem kell indokolnom azt amit tudok!
Alkatrészek nem horror áron vannak...........az ez előtti GolfIV es emhez is ennyi volt minden. Pedig az egy 10 éves autó volt.
Fenntarthatóság mitől lenne drága?
Nem értelek! ?????
Az autó igaz nem olcsó, 6 évesen is közel 3 millió, de ezért ad is valamit.
Hogy mit? Majd megtudod ha egyszer jársz egy Audival..... ( nem nagyképűsködni akarok ezzel) Én sem hittem!
-
#291 khm annak ellenére külsőleg szép sztem mindjárt szétesik :D
ez viszont jó cucc ismerem a tulaját jó gép, nincs széthajtva :D vigyétek -
Fürtös #290 Ácsi Rx8 az vankel mint ilyen teljesen más kategória.
Mondjuk szerintem a csúnyán megy-röl mások az elképzeléseink:D
És az alább emlitettekre nem igazán mondhatjuk,hogy elterjedt darabok +mivel gyárilag ilyenek gondolhatod,hogy nem a szimpla 1.2 blokkra faragtak rá egy turbót... módositott vezértengely modositott gyujtáskép+befecskendezök.
Szóval nem kimondottan az az otthoni tuning.
-
#289 ne terelj! Inkabb reagalj erdemben, ombre... ;)
(es hasznald plz a 'válasz erre' gombot)
Jaszy: "Én csak az Audit ajánlom, miért? Mert jóóóóó" es most komolyan, miert? meg tudod indokolni, mint en a 280ban? miert vegyen 6 kilobol egy tularazott draga autot, horror alkatresz arakkal es ugyancsak draga fenntarthatosaggal? :) (:P) -
#288 es a gyarilag 1.0, 1.2, 1.4, 1.6, 1.8 turbok?
(peldak: Charade GTti, Clio Turbo, Uno Turbo, en kocsim, 200sx) esatobbi? mert ezek kozul par auto bizony csunyan megy :)
#286: PWN :D ott a pont :) -
#287 Te mástól vársz véleményt autó ügyben? Érdekes!
Legközelebb milyen topic lesz? KIT VEGYEK EL FELESÉGÜL?
Mindenki a számára szimpatikus márkát foglya ajánlani.
Én csak az Audit ajánlom, miért? Mert jóóóóó -
#286 Gondolom az RX-8at sincs értelme tuningolni. :) -
#285 Az a 100 lóerős motor eléggé gyengus ehhez az autóhoz. 1.8-as már elég lenne. Deee ettől függetlenül ez a C Vectra nem valami jó konstrukció,főleg a futóművére van nagyon sok panasz. Nem nagyon szereti a magyar utakat. Ha megis akarod venni akkor egyből elkell vinni szervízbe feszítőgörgőket cserélni. Átkell nézni az egész futóművet...stb... -
#284 SZERINTETEK MEGÉRNÉ??? -
#283 háháháxDDDDDDDDDD -
Fürtös #282 khhhmmmmmmmmmmmmmm... infomban a jatszos autom... megsincs 2000 cm3, de egy elozo gen. stock STI Impi(wrxeket meg megeszem) nem nagyon tud megle'pni (200ig xD)
Persze megértem én de remélem nem közuton....
Versenyezni csak pályán és megfelelö biztonsági elöirások betartása mellett!
-
#281 2000 alatti autót tuningolni kb annyira értelmes dolog, mint gyufából házat építeni.... meg lehet csinálni, de minek? hangosabban zümmög, és még veszélyesebb közúton, mint gyárilag... -
#280 a kerdesedre meg:
En 6 kilo kornyeken egy 96 evjarat koruli 4x4es 2 lityos benyas Ford Mondeot vennek! miert?
-Nem draga hozza az alkatresz (cromaxek eleg jo arban vannak)
-Nem kicsi az auto, kenyelmesen elfer benne a csalad + esetleg csomagok
-4x4-e nem egy Subaru AWD, de szar idoben, meg telen nagyon nagy biztonsagot(erzetet) ad!
-a 2 literes mocival meg dinamikusan el lehet jarni, nem egy versenyauto, de elozeskor jol jon az a kraft!
kb ennyi!
remelem segitettem! -
#279 "ha tuningot akarsz akkor minimum! 2000ccm azzal már lehet kezdeni valamit"
khhhmmmmmmmmmmmmmm... infomban a jatszos autom... megsincs 2000 cm3, de egy elozo gen. stock STI Impi(wrxeket meg megeszem) nem nagyon tud megle'pni (200ig xD)
#278: najah... nem tudom de en kifogtam ugynezki egy eleg haklis Fordot... a mostani dejli autom egy Fiesta ST (Fürtös: nesze 2000 szivo :D) es eskuszom olyan mint egy elitkurva(jo az "agyban" de draga a hulyesegei miatt)... mindig kell valami apro baszt csinaltatni garanciaban rajta... most jart le a 2 eves garja, most retteghetek ezerrel... mar a valto+kuplungnal van valami kis gebasz, mert lehet huzosabb lesz a tortenet (34k km)... 1/4ed evente mindig volt valami kis bosszanto hibaja(tiszta olasz feeling)... :( -
#278 PedigDragon11 nem is írt akkora hülyeséget, nem tudom miért fikázzátok...
Igen tudom, a Suzuki, Audi, Opel nem magyar, hiába gyártják itthon.
A különbség ezek meg az európai Ford között, hogy a Suzukit, Audit, Opelt itthon csak összeszerelik.
Az európai Fordokat viszont Németországban tervezik, dizájnolják, fejlesztik német mérnökök, teljesen különállóan az amerikai részlegtől. Ezért van az hogy teljesen más az amcsi modellkínálata a Fordnak mint az európai. Ha jól tudom most a válság miatt egyesítik a Focus fejlesztését, a következőt már csak amerikában fogják fejleszteni, de a többi modellre ez nem igaz.
Szóval az európai Ford a neve és eredete miatt elméletileg amerikai, gyakorlatilag már évtizedek óta németek csinálják. (és nem csak az összeszerelést!)
Szal mondom, nem mondott akkora hülyeséget dragon11 amikor lenémetezte a Fordot amit itthon lehet kapni... -
pinnacle #277 csak eredeti Saab alkatrész kell hozzá, mivel tudtommal nincs utágyártott alkatrész:S -
#276 Ismerosnek is volt egy, igazi benzinkalyha:))) -
#275 ilyenem nekem is volt 25 litert bekapta (skorpio 2,9 v6) -
extramagascsaj #274 omg D:D::DA:DA:F:D