4035
Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
#633 Hosszú, olvasd végig! -
#632 en latok minden nap magam elott egy fullosat... :D nekem az "elozo" STm van es plusz digitklimas, ESP ki-be kapcsos, futheto tukros, szelvedos meg minden joval megaldott kis joszagom van :) -
thoomas #631 Az a baj amugy, h csalókák ezek a képek... ez is pl egy full-os fiesta...ilyet sosem fogunk élőben látni:D -
#630 mekkora vagy? ugyanis en 185 cm es 102 kg(voltam 120 is a kocsim meglete alatt) es elvileg az uj fiesta belulrol asszem kb akkora mint az elozo(enyem)... siman elfer benne 4 normalis ember ;> a foto meg csaloka, ahogy nezem full elore van huzva az ules, ugyanis nekem hatrebb van es 180 cm ember meg befert mogem ;) -
#629 gyó bazdmeg ebbe be se férnék :D -
#628 hamar belsozunk :)
Az uj Fiesta ami szvsz nagyon jol nez ki(az 1.6 S legalabbis) belulrol igaz kicsit csajszis, de legalabb nem egyhangu :)
-
thoomas #627 "Menj már magadnak! Jó hogy nem Lupót raksz ide :)"
Akkor ezt mire írtad?
De lehet már én vagyok fáradt... -
#626 Ezt szerintem nem nekem kellene címezned!
Én VW párt vagyok -
thoomas #625 Mi bajod a képen látható Touran-nal????:O sztem nagyon jó autó.
A másik, mi bajod a Lupoval???:O:D:D Én azt vezetek már jó ideje, és sztem nagyon korrekt kis autó;) -
#624 Az egy GTI VI os golf belseje!
Na a japán autókról vitáznék, a VW mindig szebb belsőt csinált, azonos kategória összehasonlítandó!
De kinek a pap, kinek a paplan!
Ez egy széria VI os belső, szerintem nem csúnya!
-
ZsirosKenyer #623 pedig annak a hondának ezerszer igényesebb a belseje mint bármelyik akkor vw-nek.
Én ültem mindben, te szerintem csak a szénné photoshoppolt képeket próbálod összehasonlítani a lestrapált használtautó fotókkal. -
#622 A Golf V nek alapból tényleg nem szép a belseje, ezt nem vitatom!
De a VW akkor is VW bár nekem nem az van most és lehet a hanyag minőség miatt hanyagolnám de megértem azokat akik szeretik!
De a VI?
Nos?:
Tudod minek lesújtó a belseje?
A 5-6 éves japán autóknak........
Jók a japán autók, volt nekem is Prelude-m
De a műszerfal mindig gyenge pont volt. -
ZsirosKenyer #621 a 10 milliós kategóriáról? :DD
gratulálok.
amit belinkeltem az egy igen népszerű fosvágen, méghozzá a golf V. belsejéről készült. Lesújtó nem? ülj be az új swift-be, esküszöm igényesebb belülről mint az a kacat.
Amúgy ha nem sznobosokodnál és hajlandó lennél vezetni egy új swiftet, rájönnél, hogy az azonos árkategóriában levő fauvék sokkal szarabbak és még többet is kérnek értük. -
#620 Suzuki XL7 (asszem) -
#619 Hol kapható? A holdon? -
#618 -
#617 Én erre a kategóriáról beszéltem nem a VW bogárról...
-
#616 Menj már magadnak! Jó hogy nem Lupót raksz ide :) -
#615 Uj Polo!
Na ezt is megertuk, vegre jol nez ki a fauve' POLO! :) ebbol kerunk majd egy GTI-t! -
#614 PWN!!!4 -
ZsirosKenyer #613 "Nem mondom el mit ad a VW, ha egyszer lett volna neked tudnád!"
Mit ad? igénytelen suzuki belsőt audi áron :DDD
-
#612 még nincs meg :D -
#611 Ne hazudjá popsi!Képt az ótórol! -
#610 szétkapom az egész motort majd azt összelegózok 1 jót új 6os váltóval -
#609 hogyne
reggel én is pénzt szarok -
#608 nálam valszeg nem a gyári váltó lesz :D -
#607 haverében már 2-szer durrant szét a váltó:)
/a bontósok meg jót röhögtek mindíg,mikor kérdezte van -e/ -
#606 aha köszi, csak me venni akarok 1et aztán kicsit megfogom piszkálni :D -
#605 Na, akkor majdnem jól tippeltem:D -
#604 12-13 városba, 9-10 országúton!
Az én verdámba is ilyen moci van, viszont az nehezebb kicsit. -
#603 varos+legkondi+dugo+100ezer kilod(pocs, magas labda )az nagyon jo! tekintve, hogy automata! :o -
madmanic #602 akkor még mindig eladó a 2.0 v40 esem.. benzin gázos, vegyesbe is 10 alatt eszik gázból, ami 158 Ft..
Városban 10-11, hosszú úton 8,8-9,3...
NNa valaki? -
#601 Ok. És?:D -
#600 Most hogy nyár van és uccsó háten pangás volt, az én V6 3000 Scorpiom fogyaszt 13.4-t légkondival városban dugózva. Ha nagyobb a forgalom és nem ilyen "gyér" dugós, akkor lékkondival benyeli a 16.7-et is akár simán, igaz, olyankor ezt szinte végig állva, lépésben, hegyre fel stb. -
#599 Tipp: város 12
Vegyes:10 -
#598 nem vágjátok hogy a Seat Toledo 1.8T (180lovas) mennyit fogyaszt városba? esetleg vegyesbe
erről a szériáról van szó
-
#597 uj? mar a zotodik generacio itt van a spajzban-e!? :D -
#596 Hohha, régen esküdtem vón a subaru legacy-ra, de ezek a zújak nem tetszenek. -
#595 Szerinted mindenki a te ízlésed szerint vásárol? -
#594 meg mindig szenvedsz? :D nem volt jo amit liMkeltem korabban(Legacy)? :)