4035
Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
#3835 mármeg nem a w124, hanem az újabb merdzsók, na -
#3834 Most turis, bontós árakról beszélünk őskövületekhez, avagy mi van?? Me hogy az új w124-eshez nem 5k a hátsólámpa MO-n, na az hótziher, ezzel nem etetsz meg. :D -
#3833 w124 2.5 d-vel járok,nekem aztán magyarázhatod mi a drága meg mi nem mikor 5000 -ért komplett hátsólámpát veszek
-
#3832 HÁHÁ! Egyik nagybátyámnak ilyen volt (sztem. még meg is van neki), triviális hibákra is HORROR árú alkatrészek kellenek ám és nincs apelláta! :DDD
Tetszenek az audik, a minőségük is jó, de SOHA nem vennék. (Volvo-t sem, Saab-ot sem, ugyanezé) -
#3831 Nesze ellenpélda, ez is Audi, és kétlem hogy drága.
:) -
#3830 Öcsémfacsiga, azt ne próbáljuk bemesélni, hogy az audi, mint márka, az a kommersz olcsójánosok népmobilja (nálunk). Drágák és drága szervizelni is őket idehaza, de még az alkatrész is drága hozzájuk (van egy pár ismerősömnek, rokonomnak). Szal. igenis lehet márkáról beszélni. Ugye pl. a Mercedes is prémium márka, nincsenek "szok ócó" autóik. Nagyonnem. :D -
#3829 szerintem hagyjuk,aki márkákban beszélget és nem típusokban azzal én mit kezdjek -
#3828 Ééén nem is a költséghatékonységra mentem (nagyonnem). Node, aki dízelben gondolkodik, meg kis fogyasztásban, meg húha de takarékosságban, az má ne audit vegyen vazze. :D -
#3827 drága szervizeltetni-mondja egy exploreres -
#3826 -
#3825 Nekem kicsi, drága és drága szervizeltetni. Ja és nem szeretem a dízeleket. -
#3824 Autobahnon, telepakolva, 3-4emberrel simán megy 170-et kényelmesen. -
#3823 DÍZEL és AUDI és "csak" A3, már rosszul kezdődik... :DDD -
#3822 Te jó isten :D 3x megeszik annyit mint egy 2012 1.6-os dízel Audi A3-as :D -
#3821 Azt nemtom... de full fővárosi, és persze belvárosi dugóban minden nap + légkondi végig, úgy 17 alatt. -
#3820 mit zabál az vegyes közlekedésben? -
#3819 4.0-ás 4wd-s benyás Ford Explorer xlt-t, nekem bevállt. -
#3818 ezt is megtudtuk...
-
#3817 -
karajjj #3816 gyorsan lebukott :D -
LovaszPeter #3815 csak a jappán motorrokk kényesek a melegitésre, merta ferdeszemüek nem jól illesztik a dukatyukat a hengerekhez és tovább kell huzatni hogy megnöjön a dugattyu és ne egye az olajat padlógázon.
svédek a hóesés miatt úgy illesztik a motort h egyböl lehessen neki nyomni. -
LovaszPeter #3814 ladámon egyszer átégett egy frissen öszerakott motor, tuningos volt, nagy kompresszio, még 100 as benzinnel is csörgött, kigurultam vele a szerelö kapuján, egyböl padlogáz, még kettesbe is keresztbe vágta magát, úgy húzott, de füstölt, mert viz került a hengerekbbe, mert hengerfejesre huzattam az uj 300 ezres motorját...
alaktrészáron újrarakta a szerelö, átégett vmi tömités és azért lett hengerfejes.
szoval átég, mind1 úgyis széthuzatom a motorját.
bemennek a magnóba valami jó számok, fullos hifi, fullos nyomatékos motor, iratok bele egy chippet kiheréltetem a kipufogóját, katalizátor, meg minden feleesleges sziszarr, aszt taposom a gászt ahogy birja.
hidegen is meghajtom, mert van kenése a svéd motornak mert ott -40 fokba rallyiznak itt meg nyáron 40 fokba lehet padlózn.
azért 250 lóerő chiptuninggal nem viccel... :)
-
#3813 turbós volvo? (mondjuk ez a turbós sabra is igaz:D)
kösz nem
majd át fog égni a hengeefejtömítés:D:D
ha még nem égett át
de cső kocsis tudom, hogy csak kamuzol:) -
LovaszPeter #3812 Volvo V70
Erről mi a véleményetek? Szerintem 240 ezer nem sok egy Volvoért, mire kell figyelni? Motorja úgy tudom tartós konstrukció.
-
#3811 Általában,ha a katalizátorban széttörik a kerámia,akkor szokott hasonló hangot kiadni. De mivel ez a jelenség elmúlt nálad így a szar benzin lehet az oka. -
#3810 BMW 525d
VW Phaeton 3.0 V6 TDi
-
#3809 üzemanyag tisztító de jó a denaturált szesz is -
karajjj #3808 Először önts bele valami üzemanyag rendszer tisztítót, az összeszedi a tankban lévő vizet, ha van benne, utána kiderül, hogy előjön-e még. -
#3807 Előre is sry ha hülyeséget kérdezek, de okozhat-e a vizezett benzin olyan jelenséget hogy a kipufogódob fura lemezhangot ad, szakaszos vibrációs lemez hang gázadásnál. Mert volt egy ilyen időszak, de amióta máshol tankolok elmúlt -
karajjj #3806 na így azért mindjárt másabb, ha ott is azt mondják, hogy jó állapotban van, akkor hajrá -
miki30246 #3805 a márkaszervízes állapotfelmérés alap, anélkül nem veszek autót. -
karajjj #3804 ebből kiderül, hogy rendben van? :D -
miki30246 #3803 új gumi, meg ki van pucolva, kapott egy teljes külső polírt.
nem akarok olyan kocsit venni amit még ki se pucolnak eladáskor. -
karajjj #3802 képekről látszik, hogy rendbe van téve? :D miből állapítottad meg? -
miki30246 #3801 ja és minimum 3000 köbcenti, minimum 6 henger, az mindegy hogy dízel, vagy benzin.
Nem vagyok híve a kisköbcentis autóknak, nagy sebességnél nem húznak úgy ha mondjuk 160 fölött kell gyorsítani, és kisebb is az élettartalmuk. -
miki30246 #3800 Hello
6 millióm van autóvételre, ha eladom a mostani autóm is, de legyen inkább a max határ 5 millió, ha szervizelni is kell, vagy elromlik valami legyen 1 millió félretéve rá.
Ennyiből ugye új autókat is lehet venni, de nem fullextrásat, tehát a számomra fontos kényelmi extrák még ennyiből nem jönnének ki (pl panorámatető, bőrülés, xenon, stb)
Egyelőre ez az ami tetszik, évjárat engem nem érdekel, az a lényeg, hogy tetszen is amit használok, és élvezet legyen vele menni, hiába veszek új autót, ha büdös.
Szóval Erről mi a véleményetek?
Mármint konkrétan a típusról, az látszik a képeken is, hogy rendbe van téve.
BMW-AUDI-Mercedes a fő irányvonal. -
Carach #3799 Sziasztok!
A diplomamunkámat a Chrysler és a Fiat egyesüléséről írom és egy nagyon rövid kérdőívet állítottam össze, amely az autótulajdonosok és autózásban érdekelt közönség véleményét kutatja. Mivel itt autóvásárlásról van szó, gondoltam, hogy ez a legmegfelelőbb topic, ha nem akkor ezer bocsánat. A kérdőív kitöltése mindössze 1 percet vesz igénybe, teljesen anonim és többnyire igen-nem kérdésekből áll. Kérlek benneteket ha van egy szabad percetek töltsétek ki, nekem hatalmas segítség lenne a diploma megirásához.
Előre is köszönöm mindenkinek aki veszi a fáradságot!
Itt van hozzá a link: http://www.surveymonkey.com/s/8JSD7V3 -
#3798 +1 -
#3797 Ritkán, nagyobb távon, az amúgy nagyobb köbcentis, nagyobb fogyasztású gépkocsi is megfelel (sőt). Ugyanis ezeknek a kis berregőknek nem éppen a 130kmh az ideális utazósebességük és így a fogyasztásuk sem ideális, nem éppen országútra készültek, hanem városra. Utazóautónak olyat érdemes venni, ami elég erős és nagy ahhoz, hogy kényelmesen és biztonságosan átsuhanjon párszáz/ezer kilométert a családdal, különösebb megerőltetés nélkül. -
#3796 Itt több választ kapsz szerintem.