Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi a vélemény a
bármilyen info róla hasznos lenne, ha akad.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Gondoltam 10 éves Peugeot 206-ra is, az baromira tetszik külsõre, de úgy tudom nagyon drágák az alkatrészek.. Gondolatom még a Ford Ká körül mozog az legalább erõsebb, mint a lomha Corsa.
300-450ezerem lenne rá. Vélemény milyen autót vegyek most?
nem ritka a 200 ezer kilóméteres tekerés
aki ad 5-8000 euró pluszt azért hogy dízelmotoros középkategóriást vegyen,az 40-50 ezret megy évente
akkor lehet számolni:)
/voltam egy kaposvári cégnél halomban álltak a digit órák pörgetésre várva/
még mielõtt megvádoltok,egy rover computerét kellett újraéleszteni
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a németek ennyi pénzért adnak egy fapados polót aztán örülj hogy foswagenben ülsz
egy kóreai haszonjármû hamarabb kitermeli az árát mint egy német
Viszont a Japán autókat szeretem! Csak 1-2 nek a belseje nem tetszik.
A családban volt egy Daewoo espero életünket keserítette meg, attól trágyább autót én még nem láttam! 1 misit buktunk rajta 2 év alatt, pedig nem lelakott volt! Rendszeresen szervizelték, csak ugye az anyag az hiányzott belõle.
Egyébként nem kõmûvesként jártam H100-al, sõtt újonnan kaptam, a cégnek kettõ is volt, de .....húúú inkább nem mondok semmit!
2.5 tdi-re adagoló 800 K.
vezérlés minden másodikon elszáll
olajcserérõl még nem is hallottak
aztán szar a hyundai mert csapágyas lesz
Thrash \'Till Death
akkor csak neked elárulom hogy egy közeli rokon 91 környékén újonann vett egy hyundai pony-t belrakott csak olajcserével 240 000-et.
egyébként egy az egyben mitsu lancer technika
egy H1 sokat megyünk ha éppen visznek /nem az enyém/ tökéletesen mûködik pedig 2000-es évjárat,nem rohad teljesen kultúrált autó!
Thrash \'Till Death
Kóreai? Az nagyon fasza! Az ellenségemnek sem kívánom!
Thrash \'Till Death
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
az 1.3-as egy elavult gyenge igénytelen nyomórudas õskövület,az 1.25-ös meg egy duplavezérmûtengelyes moder motor
a régi az a gyenge zajos az újat nem ismerem gondolom pörgõsebb de sokkal jobb lehet
rohadós
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.