Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Megkímélt állapotban!! 92000km-el
BIZTOS😄DDDDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
2003 02. reflex silver metalic VW Golf 1.9 TDI 90LE EDITION
Megkímélt állapotban!! 92000km-el vizsga és zöldkártya 2011. március 3-ig.
Felszereltség: Szervó kormány ami 4 irányban állítható, Centrálzár, 4
Légzsák, Tempomat, ABS, Automata klíma, Board komputer, R32 design Km-óra, 3 küllüs bõr bevonatú sport kormány, bõr bevonatú kézifékkar, bõr bevonatú váltó gomb, 4 elektromos ablak, 2 elktromos-füthetõ tükör, Beta magnó, 15"-os gyári könnyûfém kerék, Ködlámpa, Immobiliser,
Hátsó kartámasz, Osztottan dönthetõ hátsó ülések, Lesötétített üvegek
mûbizonylattal.
ÉRDEKLÕDNI INKÁBB EMAILBEN , MERT KÜLFÖLDÖN TARTOZKODOM TÖBBNYIRE ,de az
autó megtekinthetõ Budapesten elõzetes egyeztetés után. Email:
[email protected]Ár 2.050.000 HuF vagy 20%-tól
elvihetõ részletre ! Tel: 06/30 74-74-275
Jó állapotú újért meg kevesebbet kérnek, igaz?😄
CR dízelben mit jelent a CR?
amúgy maradjunk benzinesnél, a jelenlegi autónk egy 2000-es B Opel Corsa
megkímél(ni próbál)t állapotban, bár 1300-2000ig (ford. szám) ha a gázpedál bizonyos pozícióban van (fõleg anyám vezetésekor) elõjön egy bizonyos búgás a kipufogóból (?), mintha az ülés alól jönne inkább.
illetve nyöszörög-nyekereg a hátsó lengéscsillapító, gondolom kicsit ellehet kopva (?) amúgy nagyonszeretjük a fiúcskát.
Hülyeség.Az számít, hogy mennyire törõdtek az autóval.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szerintem szép autó, az 1.2-es a régebbiekhez képest erõsebb is (egykettest néztem, olyanban gondolkodnánk), fogyasztását nem tudom, de valószínûleg jobb mint a B-nké (5.6-6 liter).
Azok kíméljenek akik szerint az igazi autó az 3ezer feletti amerikai veteránautó ami 100at eszik. köszi 😊
-bármi bagó hozzá ha mégis valami történik
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
csak olaj hetente meg egy telitank /olcsó fenntartás nesze/
érzed az ellentétet ugye ? 😄
meg amúgyis E30... ugyanmár.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a cordobáról derengett neked valami, hogy déli cucc, elmondom: spanyol, de elmondom azt is, hogy 80%-ban egyezik a VW poloval /hogy mik és mik nem abba nem megyek bele, mert ahogy látom analfabéta vagy az autókhoz/
annyit nem értek, hogyha ilyen fogalmatlan vagy minek írsz be bármit, egy tanácskérõ kommentre...
milyen olasz autó te szerencsétlen?
Olasz autó
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
polo
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
ha eszi akkor nyárra 20w-50
ha télen rövidtávon is sokat használod akkor mehet bele 10w-40 is
/egyébként tök mindegy melyik csak idõben kell cserélni szûrõvel/
vettem egy 3as golfot.... és le szeretném cserélni a motorolajat...
.. sajnos nem tudom milyen kell bele... igaz volt egy cetli ... annyival rajta hogy: "15W"
most nem tudom hogy meg e bízhatok ebben a cetliben, mert a mai autokereskedõkbe megbízni nem nagyon lehet...
kérem aki tudoja milyen kell bele az írjon... (ha lehet pontosabb adatot mint ez a 15W ..mármint 15w és utána mi????? van sokfajta 15W )
az autó 1.6 os motorral van a 75 lovas fajtából... 1996 évjárat.. (pontosan az AEE típus )
kérem mihamarabb válaszoljatok.. elõre is kössz...
a témaindító: ktomi22 😊
Nekem BMW-k közül ez tetszik a legjobban(meg persze az E34 Touring, de arra már rájöttem h már nem éri meg sajnos), sportos, elegáns, de a szerényebbik közül való. Az egyes sokkal inkább tükröz kivagyiságot, az én szememben. De persze lehet, sõt biztos, hogy ez mindenkinél máshogy van, különben nem szeretnénk autókról dumálni...😄😄
Minimál BMW, mert azzal "raj" vagyok...
'No meg kímélni kell az autót és odafigyelni rá. "
-na ez a hülyeség!
aki az autót használja azzal történnek dolgok,ez törvényszerû!pláne most mikor a mûszakival is szaroznak egyre szigorítják,kapsz egy követ a lámpába-szélvédõbe aztán fizetsz
a bmw audi mercedes alkatrészárai meg azonosak!
egy öreg skorpióhoz szarásig vannak alkatrészek,amúgy sosem volt bmw kategória mint az omega sem az
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ezt legkésõbb 100-ként eljátszhatod
swiftbe pár ezer forint és fél óra munka
hogy vigyázol ilyenre?
egyébként horror alkatrészáraknál mire mész a kapcsolatokkal,megkapsz egy elsõámpát 130 ezer helyett 120 ért dejó
/vett egy öreg passatot azt mondta azóta boldog,egy életre befejezte a luxusautókkal/
No meg kímélni kell az autót és odafigyelni rá.
vagyonadó minden 170 ló felettire van úgyhogy talán az 725tds ússza meg egyedül
a szervízszámlák minimum 6 jegyûek,még ha nem is futsz bele egy komolyabb meghibásodásba-pedig az bmw-nél ritka,pláne egy korosabb 7-esnél ami dízellel minimum 50 ezret fut évente,ahol még azt is elektronika figyeli hogy mikor fingasz egyet
még egy nyüves olajcserét is ki kell ütni vagyonokért mert utána állandóan azt nyervogja hogy vidd szervízbe