Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*mondjuk a 4x4 miatt nagyon sinauto erzes! en mindig tok jol elvagyok anyosban... biztonsagos erzes, pedig csak egy lesajnalt suzuki (elvileg subaru hajtassal)... 😛
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de jo, hogy nem vagyunk egyformak :]
en most egy jdm-es osszkerekes turbos nissan bluebirdre vagyok raizgulva(ha jok az infoim, akkor csak japoba gyarottak 4wds turbos peldanyt es onnan volt import, jol tudom?)... nekem valahogy ezek a 80-as evek vegi japan csaladi kockak baromira bejonnek <#vigyor5>#vigyor5>
Itt egy video csupa éjtííízjapocsaladikocka+turbo+osszkerek kombos dyno videorol ^^ (van benne 1-2 kakukktojas 😄 marmint idobeli tipus, lenyeg remelem latszodik hint: sok kocka negykerekmeghajtasu rondasagot kell nezni)
ittene!
(ahhhh 0.31-nel es 2.45-nel van egy igazan finoman, konszolidaltan optikazott peldany! MÁSZTHEV! AVAGY STONE(kõ)! 😄)
beteg-e vagyok-e? <#vigyor5>#vigyor5>
g-tech(pro)+video komboval el fogom(fogjuk) hinni 😉
A lóerõ vitához meg annyit szólnék hozzá, hogy véleményem szerint teljesen relatív egy autó fürgesége,gyengesége,gyorsulása,erõssége stb... Énis azon az állásponton vagyok, hogy 60 lóerõvel simán ellehet menni bárhova. Sõt, én nekem most egy 50 lóerõs VW-m van, de még nem volt gondom elõzéssel vagy hasonlóval.
vicces...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
link
Asszonynak ilyen van csak fehérbe "full-extra" automata váltón kívül de azt nem is szabad venni 1 ekkora motorhoz 😄 gyári aluval és teljesen korrekt, rá lett költve kb 50eFT a fogyasztása 6-7 liter lett városba és 110LE 9s a 100 😄
VW Vento:
link
Én ezt tudnám ajánlani, alkudni kell belõle 200eFT ot és már jó is, igaz szét van hajtva de attól még lehet jó és a motor is csalóka mert a 116 ló eléggé jól megmozgatja a karosszériát és nem is fogyaszt sokat (7-8 liter tapasztalat mert én is így kezdtem 😄) visszatérõ betegségekrõl meg sajnos nem tudok regélni mert az enyémbe már csak szinte a karosszéria ami eredeti és az viszont teljes felújításon esett át 😄 mai napig megvan a 2000es motor a garázsba 😄
ui.:
Nissan? Csak skyline vagy 350z...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
úgy rémlik, hogy már akkor is savas felböfögésem volt tõle.
lol
Ritka csúf......mint sok ennyi idõs európai autó.
Ritka csúf......mint sok ennyi idõs japan autó.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
hagyjuk már ezt.
miért olyan nehéz elhinni, hogy 60LE-nél is van élet?
jó kis verda csak az a baj hogy én nem férek bele 😄
amúgy visszatérve a témához suzukinál a retek hugy fos (nem lehet mást mondani rá mert csak a festék és a rozsda tartotta össze) opel astra F-et 600eFT-ért vették be 😄 és cserébe adtak 1 suzuki ignis-t persze a különbözetet ki kellett fizetni de akkor is 600eFT mínusz az új autó árából... mondjuk itt új autóról volt szó 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én nem értem minek akar mindenki lóerõgyárat amúgy. basszus nekem központi fecskendõs 1.4-es Cordobám volt 6 évig. megbízható volt, és keveset zabált. megmondom õszintén meg is bántam hogy eladtam. Ha normálisan akarsz közlekedni, el lehet poroszkálni egy 60lovas autóval simán. nem mindenki akar autóversenyzõ, meg driftkirály lenni, a carstylingra sem akar beszivárogni sok autóvezetõ 😊
azzal az ósdi motorral aztán kurva fürgék azok a "batár" dögök😄
a váltó-zárat én sokallanám 80-ért, de ez részletkérdés...
Egyszerû felépítésû volt és az alkatrész árak annyira alacsonyak, hogy már-már vicc. Sokminden egyezik a VW-val.
sztem jó autók, ha nem kombi kellett volna nekünk, én ilyet vettem volna 1.6-osat.
/bár a csomagtérajtón az a fekete sáv gusztustalan, biztosan orvosolható/
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--