18
  • thsanyi5
    "Mi történne, ha egy egyszerű fonál olyan fejlettségi szintre jutna, mint egy laptop számítógép?"

Life Fibers! o.O

http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.8623
  • kozik
    azon kivul, hogy nehogy terroristak kezebe keruljon, ha jol ertem, akkor arrol beszelnek, hogy nullkozeli lovebol es nullkozeli bonyolultsaggal tudnak abszolut flexibilis kamerat csinalni, valamint a technologia tovabbfejlesztheto.
    szerintem ez ujnak uj, aki meg nem latja a hasznat, az olvasson gumicsizmat sg helyett.
  • Epikurosz
    müxik a dolog. épp volt kéznél egy ilyen szemcsi, és nem is rossz.
  • Sir Ny
    mea culpa
  • Sir Ny
    "Ugyan már, nekem van olyanom. Rendszeresen bejárok benne a női zuhanyozókba. Egyszer eltévesztettem a helyiséget."
    és mit csinálsz a női zuhanyzóban? zuhanyzol?
  • wander01
    idioták vagytok. a lényeg, hogy ebből az anyagból csinálnának mondjuk tegyük fel egy szélesebb, csukószoritóra hasonlító cuccot, arra felnyomnák azt a hajlékony kijelzőt amit a samsung vagy melyik gyárto hypeol most, van egy komplett laptop-számítógép a csuklódon. ne a kamerás baromságon akadjatok már fent, az faszság, senkit nem érdekel, nem az a lényeg. hanem hogy szőhetnek belőle komplett számítógépet kb. picsa méretben.
  • Epikurosz
    Ugyan már, nekem van olyanom. Rendszeresen bejárok benne a női zuhanyozókba. Egyszer eltévesztettem a helyiséget.
  • Camouflage
    Azon vagyok meglepve, hogy ennek hallatan senkiben sem merult meg fel a lathatatlanna tevo ruha otlete. Persze lehet, hogy en olvasok tul sok CP-t. A Neuromancban volt olyan ruha, amely idomult a kornyezetehez: pl felvette, ami az ember hata mogott volt, majd azonnal le is jatszotta. Ebbol valoszinuleg elobb lesz valami, mint a meta-anyagos dologbol.
  • Taybore
    Az már 400 (meg 230) :)
    Érdekes dolog lehet ilyennel elütni a tudósok szabadidejét, de már megszokhattuk hogy az amerikai hadsereg horribilis összegeket áldoz kutatásra, és rengeteg technikai fejlesztést katonai kívánalmak keltettek életre, ami később (10-20 év múlva) elterjedt a közéletben is. Lásd internet, HUD, mobiltelefon, stb.
  • Sir Ny
    a lyutyubra. 3d-s vilyeót...
  • Zsolek123
    Aki kitalálták, ezt is megoldják.
  • Epikurosz
    Ha én terrorista (vagy esetleg paparazzo, de a kettő ugyanaz) lennék, akkor vennék egy ilyent. Csak elsétálnék egy szigorúan titkos objektum vagy személy mellett, és mindent lefilmeznék. Utána feltenném a Jutyubra. :-)
    Ja, és mivel van kis pocakom, nem lenne gond a zoomolás.
  • norbi4567
    Megnyalogatod a 380-at! XD
  • Szemjuel
    azt mondjuk nem értem ebből hogy a pék faszába csinálnak ruhát ami 3D-s képet készít? :D mert ha jól értelmezem, ennek az anyagnak csak a vége vényérzékelő! A másik pedig: ahhoz, hogy képet készítsen szükség van egy -valszeg elég erős- számítógépre! azt is "beágyazzák"? :D honnan lenne a tápellátás?
    egyelőre nem sok értelmét látom az ilyen irányú felhasználásnak!
  • macseke
    ááá, az első 'ebbenmiazúj'-hozzászólás is megérkezett! Nagyon jó, minden halad a szokásos útján. :)

amúgy engem sem fogott meg, de lehet csak korán van.
  • Sir Ny
    ebben mi az új. ha jól értem, egy csomó apró kamera egy ruhában.
  • Déta
    Microsoft Eagle-Eye 2020
    "Hogy ne csak sasolj, de láss is!!"
  • Palinko
    talán a távoli jövőben műszemként lesznek alkalmazhatóak ezek a fejlesztések.