19
-
#19 A nasa ugyanazért "tartja titokban" ezt az információt, amiért a finnek eltitkolják a Télapó házának a pontos helyét.
Érthető? -
PR0DIGY #18 Igen, látom, egy csomó kamu oldal van vele kapcsolatban, de ezek eredeti NASA fotók. Ők miért nem adnak hivatalos magyarázatot rá, azóta biztosan ők is megvizsgálták már többször, és ha igen, miért tartják titokban? Túl szabályos ahhoz, hogy ne mesterséges legyen. -
#17 ...Obelix.
Az egy érdekes formájú szikla. Vagy az árnyékok trükkje.
"Biztos mesterséges objektum."-azért erre ne köss nagy összegű fogadást.
Mindenesetre a köré épített vállalkozás az első említésre méltó megmozdulás az egész Moonhoax/UFO-témában. Végre egy olyan munka, ahol -a videókon- nem látszik első pillantásra az átverés. Csak másodikra.
Amilyen profi a megvalósítás, meglepődnék, ha nem valami nagy reklámcég vírusmarketing-kísérlete lenne. -
PR0DIGY #16 De 3,5 km hosszú és 500 m magas. Nagyon szabályos alakzat. Biztos mesterséges objektum. Mi lehet az?
Asterix nagyon jó erőben lehetett. :-) -
#15 Az egy földi szikla. Tudom is, hogy ki dobta oda. -
PR0DIGY #14 Sziasztok!
A Hold túloldalán található Izsák D kráter melletti henger alakú objektumról mi a véleményetek? Lezuhant UFO? -
#13 -
#12 Igen, a képek a földről meg a holdkőzet meg faxon jött meg fénypostával a holdlakóktól. Meg a fellőtt rakéták és utasaik is a McDrive-ba mentek. sok hülye konspiráció elméletet halottam, de ez viszi a prímet. Na jó, az talán jobb, hogy a US kormány rendelte el az ikertornyok lerombolását. -
7HTH7 #11 Mi bajod a hackerekkel? -
#10 Hanem? -
Sir Ny #9 egy frászt. a Föld kocka alakú. gondolj csak bele. ott állsz az Alföldön, és olyan büdös vagy, hogy elkezdenek előled elfutni a pacik. nézed a pacikat, nézed, nézed, és egyszer csak azt veszed észre, hogy nem látod őket... miért? már átfutottak a kocka másik oldalára. -
#8 vagy egerekébe -
#7 meg a hold is sajtból van... ezért félő hogy terroristák kezébe kerül vagy hackerek kezébe! -
#6 Ja, bocs. Űgy értem a linux-verzióban. -
#5 Ja, volt valami frissítés, akkor nem is néztem. Ami biztos, hogy Júli 10-én még nem volt benne a hold, csak a mars meg az ég. (pedig jól jött volna) Tegnap botlottam bele a youtubon ebbe a videóba, és akkor láttam, hogy már ott van.
Jó lenne, ha bele tolnák az LRO képeit, jóval könnyebben kezelhető lenne. Akár külön layerként. -
#4 Remek. Most itt is zongorázzuk végig azt amit a másik holdas cikkben? -
#3 Most ebben mi az újdonság?! A május 5-i build, a 5.0.11733.9347 már rég tudja ezeket a funkciókat. Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de most meg júli 21 van, tehát igencsak nem aktuális, amiről a cikk ír. -
#2 Ja, sőt, a Föld valójában lapos! Láttam a Story TV-n. -
Sir Ny #1 átverés. nem is jártak a holdon.