FBI-nyomozás egy fiatal WoW-játékos ügyében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször elkezd rajta süti recepteket küldözni, ha 1 héten belül nem rúgja rá az ajtót a swat, akkor valszínûleg késõbb se fogja, vagyis lehet megbeszélni hogy hol robbantsák az atomot. Ha meg rárúgják, akkor meg megmutatja, hogy tessék, itt a kulcsom, itt a teljes küldött/fogadott forgalom, most már ti is tudtok sütni almásrétest fijúg. Lehet kicsit morcosak lesznek, de azért nem igen lehet leültetni senkit se, mert k.rvára félti a túróslepény receptjét.
"D. BLIZZARD MAY MONITOR, RECORD, REVIEW, MODIFY AND/OR DISCLOSE YOUR CHAT SESSIONS, WHETHER VOICE OR TEXT, WITHOUT NOTICE TO YOU, AND YOU HEREBY CONSENT TO SUCH MONITORING, RECORDING, REVIEW, MODIFICATION AND/OR DISCLOSURE."
Es ket nap mulva ket toltott pisztollyal felszerelkezve elindul a suliba, ahol 11 emberrel vegez, mielott sajat magat is fejbe lovi. Mondd meg az ilyen szornyusegbe meghalt gyermek anyjanak, hogy bocs, nem tartottuk valoszinuneg hogy az az orult tenyleg megteszi.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
mellesleg röhej lenne egy ilyenért lecsukni valakit. inkább az a szánalmas ha valaki ezt komolyan veszi.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
+Ha valaki terrortámadást szervez, biztos egy MMORPG-t használ közvetítõ közegnek az akció lebonyolítására, és mindezt olyan nyelvezetben, hogy egy Blizzard-os arc egybõl megértse.. Taps.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Terrortámadással fenyegeti meg az USA-t? Méghozzá az országon belül?
És 9/11 után?
Azután ne csodálkozzon, hogy börtönbe kerül.
És lehet néhányan túlzásnak tartják, hogy az FBI ilyen durván fellép, de hát az USA az USA 😊