FBI-nyomozás egy fiatal WoW-játékos ügyében

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát erre inkább telepít az ember vmi saját mail szervert, rá 1 1024 bites titkosítást, oszt jónapot. De ha igazán kemény dió akar lenni akkor nem pgpt tesz fel, hanem ír rá 1 saját titkosító modult, hogy biztos ne legyen benne backdoor a CIAnak.
Elõször elkezd rajta süti recepteket küldözni, ha 1 héten belül nem rúgja rá az ajtót a swat, akkor valszínûleg késõbb se fogja, vagyis lehet megbeszélni hogy hol robbantsák az atomot. Ha meg rárúgják, akkor meg megmutatja, hogy tessék, itt a kulcsom, itt a teljes küldött/fogadott forgalom, most már ti is tudtok sütni almásrétest fijúg. Lehet kicsit morcosak lesznek, de azért nem igen lehet leültetni senkit se, mert k.rvára félti a túróslepény receptjét.
csak mondom mindenkinek hogy simán megdumálhat egy robbantást a WoW-on keresztül is egy terroristasejt. miért ne? jobb mint a telefon vagy a mailrendszer amit nagyobb százalékban figyelhetnek. persze a fentiek alapján úgy tûnik hogy wow sem olyan jó, de mi van ha arabul beszélték volna meg? 😉 nem hinném hogy kész fordítócsapat áll ott a Blizzardnál. minden egyes arab szóért meg nem riaszthatják az FBI-t. a többi említett indok pedig megállja a helyét. ott a csákó aki sírt egy kicsit online aztán másnap lelõtt több embert és önmagát. ennyi.

azért errõl néznék egy statisztikát. sztem inkább nem akart plusz munkát vállalni. mondjuk az indokod sem állt volna meg a lábán. azért buksz egy szigorlaton mert elõzõ délután elment vmire? elõzõ félévekben mit csináltál az elõadásokon?

Ne legyél ebben olyan biztos - Magyarországon ugyanúgy bekasztliznának hasonló esetben.
teljesen jogos a sitt és az intézkedés.. arról persze nem tehet a gyerek hogy hülye, mert hát amcsi szegény.. az FBI meg igenis vegyen komolyan egy ilyen fenyegetést, hisz az arctalanság miatt soha nem tudhatják mikor valódi a fenyegetés.
Eheti WoW reklámnak valami ütõsebbet vártam, de talán, majd a jövõheti már jó lesz.

Uram Isten! A WoW a terroristák kezére került! <#ticking>
nagy dolog.. hány ilyen van usában meg itthon is csak nem verik nagy dobra általában (nem is kell mert aki benne akar lenni a hírekben elolvassa ezt és csinálja utána)

Mi ebben a "durva"? Minden játékos elfogadja a Blizzard "Terms of Use"-t... az más tészta, hogy az emberek 99%-a nem olvassa el...
"D. BLIZZARD MAY MONITOR, RECORD, REVIEW, MODIFY AND/OR DISCLOSE YOUR CHAT SESSIONS, WHETHER VOICE OR TEXT, WITHOUT NOTICE TO YOU, AND YOU HEREBY CONSENT TO SUCH MONITORING, RECORDING, REVIEW, MODIFICATION AND/OR DISCLOSURE."
Kmarha
ahogy azt irtam lentebb az is nevetseges, hogy komolyan vegyunk egy 16 eves kolykot aki feltesz magarol egy olyan videot melybe elsirja mennyire utalja a vilagot, es meg fog olni mindenkit. Ugyan mar, hadd sirjon, teljesen valoszinutlet hogy magan kivul masnak is artson.

Es ket nap mulva ket toltott pisztollyal felszerelkezve elindul a suliba, ahol 11 emberrel vegez, mielott sajat magat is fejbe lovi. Mondd meg az ilyen szornyusegbe meghalt gyermek anyjanak, hogy bocs, nem tartottuk valoszinuneg hogy az az orult tenyleg megteszi.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
azert azt senki ne felejtse hogy nem egy, a youtubera felrakott fenyegetest bevaltottak mar. Nem egy ember vesztette eletet, mikozben az osszes megelozheto lett volna. Most ki garantalja, hogy a WoWban elhangzott fenyegetes (felmegyek a gepre es szetlovok mindenkit) nem tortenhet meg ezek utan. En legalabbis orulok, hogy az ilyesmit legalabb odaat nem veszik felvallrol.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Persze, leperelnék. Nekem volt rendõrségi ügyen, vizsgaidõszak kellõs közepén, mentem boltba, megállít a rendõr, hogy valami tök ismeretlen csávó azt állítja, elloptam a telóját. Másnap szigorlatoztam, az egész nap elment erre a hülye hercehurcára, mire bebizonyítottam, hogy ott sem voltam az állított helyen, lakótárs is igazolt, stb. Mondanom sem kell, hogy a másnapi szigorlat nem sikerült, a jogi bizbaszok miatt a félévem úszott, amikor pedig ténylegesen tisztázott az ügyvédem, közölte a rendõrség, hogy Ja, bocs, mi nem tehetünk az egészrõl. Kérdeztem az ügyvédet, érdemes-e perelni, közölte, tök felesleges, rendõrség ellen itthon képtelenség nyerni. Errõl ennyit.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sanyix
hol élsz? ez is rendõrállamosodik, követi az amikat. nézd meg ahogy lesünözték a csávót egy gyurcsánytakarodjért.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tiszta South parkba illõ jelenet.Nevetséges ami abban az országban megy.Majd valószínû, hogy a gyerek repülõgépet támad meg...Na hagyjuk már.Aki elhiszi,az meg mégnagyobb faszkalap.De ilyenért még börtönt is kapni...Magyarországon a gatyáját is leperelnék az igazságszolgáltatásnak ha erre kerülne sor.
grat. Tényleg ügyesen elhitetik a néppel, hogy valóban a terror ellen háborúznak.

mellesleg röhej lenne egy ilyenért lecsukni valakit. inkább az a szánalmas ha valaki ezt komolyan veszi.
Sippie
próbáld ki te is... azt írják hogy az USÁ-n belül bûncselekmény, azon kívül akkor nem, meglátjuk becsöngetnek-e hozzád sötétített ablaküveggel érkezõ öltönyös napszemüveges emberek 😄
lac111
Valószínûleg nem sorról sorra olvassák végig, csak kulcsszavakat keresnek...

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Ha most valakit ezért lecsuknak, vagy megbüntetnek, akkor gratulálni tudok annak az igazságszolgáltatásnak, mert egy ilyenért marhára loosernek kell lenni hogy valaki komolyan vegye...

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

Az inkább a durva, hogy akkor ezek szerint a WoW-ban minden egyes beirt beszelgetest visszaolvassa valaki...
Narxis
hahaha, de hülye

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jogos, egy demokrácia csak akkor mûködik, ha minden törvényt szigorúan betartanak/betartatnak.
lac111
Mindenesetre mókás, hogy ennyire figyelnek ránk...
+Ha valaki terrortámadást szervez, biztos egy MMORPG-t használ közvetítõ közegnek az akció lebonyolítására, és mindezt olyan nyelvezetben, hogy egy Blizzard-os arc egybõl megértse.. Taps.

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Hülye ez a gyerek?
Terrortámadással fenyegeti meg az USA-t? Méghozzá az országon belül?
És 9/11 után?
Azután ne csodálkozzon, hogy börtönbe kerül.
És lehet néhányan túlzásnak tartják, hogy az FBI ilyen durván fellép, de hát az USA az USA 😊