23
  • Komolytalan
    #23
    Hát erre inkább telepít az ember vmi saját mail szervert, rá 1 1024 bites titkosítást, oszt jónapot. De ha igazán kemény dió akar lenni akkor nem pgpt tesz fel, hanem ír rá 1 saját titkosító modult, hogy biztos ne legyen benne backdoor a CIAnak.
    Először elkezd rajta süti recepteket küldözni, ha 1 héten belül nem rúgja rá az ajtót a swat, akkor valszínűleg később se fogja, vagyis lehet megbeszélni hogy hol robbantsák az atomot. Ha meg rárúgják, akkor meg megmutatja, hogy tessék, itt a kulcsom, itt a teljes küldött/fogadott forgalom, most már ti is tudtok sütni almásrétest fijúg. Lehet kicsit morcosak lesznek, de azért nem igen lehet leültetni senkit se, mert k.rvára félti a túróslepény receptjét.
  • Loverman
    #22
    csak mondom mindenkinek hogy simán megdumálhat egy robbantást a WoW-on keresztül is egy terroristasejt. miért ne? jobb mint a telefon vagy a mailrendszer amit nagyobb százalékban figyelhetnek. persze a fentiek alapján úgy tűnik hogy wow sem olyan jó, de mi van ha arabul beszélték volna meg? ;) nem hinném hogy kész fordítócsapat áll ott a Blizzardnál. minden egyes arab szóért meg nem riaszthatják az FBI-t. a többi említett indok pedig megállja a helyét. ott a csákó aki sírt egy kicsit online aztán másnap lelőtt több embert és önmagát. ennyi.
  • Loverman
    #21
    azért erről néznék egy statisztikát. sztem inkább nem akart plusz munkát vállalni. mondjuk az indokod sem állt volna meg a lábán. azért buksz egy szigorlaton mert előző délután elment vmire? előző félévekben mit csináltál az előadásokon?
  • Komolytalan
    #20
    Ne legyél ebben olyan biztos - Magyarországon ugyanúgy bekasztliznának hasonló esetben.
  • Szefmester
    #19
    teljesen jogos a sitt és az intézkedés.. arról persze nem tehet a gyerek hogy hülye, mert hát amcsi szegény.. az FBI meg igenis vegyen komolyan egy ilyen fenyegetést, hisz az arctalanság miatt soha nem tudhatják mikor valódi a fenyegetés.
  • Carbine
    #18
    Eheti WoW reklámnak valami ütősebbet vártam, de talán, majd a jövőheti már jó lesz.
  • Alfa Of NS
    #17
    Uram Isten! A WoW a terroristák kezére került!
  • carlos05
    #16
    nagy dolog.. hány ilyen van usában meg itthon is csak nem verik nagy dobra általában (nem is kell mert aki benne akar lenni a hírekben elolvassa ezt és csinálja utána)
  • hPi
    #15
    Mi ebben a "durva"? Minden játékos elfogadja a Blizzard "Terms of Use"-t... az más tészta, hogy az emberek 99%-a nem olvassa el...
    "D. BLIZZARD MAY MONITOR, RECORD, REVIEW, MODIFY AND/OR DISCLOSE YOUR CHAT SESSIONS, WHETHER VOICE OR TEXT, WITHOUT NOTICE TO YOU, AND YOU HEREBY CONSENT TO SUCH MONITORING, RECORDING, REVIEW, MODIFICATION AND/OR DISCLOSURE."
  • Kmarha
    #14
    ahogy azt irtam lentebb az is nevetseges, hogy komolyan vegyunk egy 16 eves kolykot aki feltesz magarol egy olyan videot melybe elsirja mennyire utalja a vilagot, es meg fog olni mindenkit. Ugyan mar, hadd sirjon, teljesen valoszinutlet hogy magan kivul masnak is artson.

    Es ket nap mulva ket toltott pisztollyal felszerelkezve elindul a suliba, ahol 11 emberrel vegez, mielott sajat magat is fejbe lovi. Mondd meg az ilyen szornyusegbe meghalt gyermek anyjanak, hogy bocs, nem tartottuk valoszinuneg hogy az az orult tenyleg megteszi.
  • Kmarha
    #13
    azert azt senki ne felejtse hogy nem egy, a youtubera felrakott fenyegetest bevaltottak mar. Nem egy ember vesztette eletet, mikozben az osszes megelozheto lett volna. Most ki garantalja, hogy a WoWban elhangzott fenyegetes (felmegyek a gepre es szetlovok mindenkit) nem tortenhet meg ezek utan. En legalabbis orulok, hogy az ilyesmit legalabb odaat nem veszik felvallrol.
  • hawkie22
    #12
    Persze, leperelnék. Nekem volt rendőrségi ügyen, vizsgaidőszak kellős közepén, mentem boltba, megállít a rendőr, hogy valami tök ismeretlen csávó azt állítja, elloptam a telóját. Másnap szigorlatoztam, az egész nap elment erre a hülye hercehurcára, mire bebizonyítottam, hogy ott sem voltam az állított helyen, lakótárs is igazolt, stb. Mondanom sem kell, hogy a másnapi szigorlat nem sikerült, a jogi bizbaszok miatt a félévem úszott, amikor pedig ténylegesen tisztázott az ügyvédem, közölte a rendőrség, hogy Ja, bocs, mi nem tehetünk az egészről. Kérdeztem az ügyvédet, érdemes-e perelni, közölte, tök felesleges, rendőrség ellen itthon képtelenség nyerni. Erről ennyit.
  • Sanyix
    #11
    hol élsz? ez is rendőrállamosodik, követi az amikat. nézd meg ahogy lesünözték a csávót egy gyurcsánytakarodjért.
  • DarkLaca
    #10
    Tiszta South parkba illő jelenet.Nevetséges ami abban az országban megy.Majd valószínű, hogy a gyerek repülőgépet támad meg...Na hagyjuk már.Aki elhiszi,az meg mégnagyobb faszkalap.De ilyenért még börtönt is kapni...Magyarországon a gatyáját is leperelnék az igazságszolgáltatásnak ha erre kerülne sor.
  • Fbn Lx
    #9
    grat. Tényleg ügyesen elhitetik a néppel, hogy valóban a terror ellen háborúznak.

    mellesleg röhej lenne egy ilyenért lecsukni valakit. inkább az a szánalmas ha valaki ezt komolyan veszi.
  • Sippie
    #8
    próbáld ki te is... azt írják hogy az USÁ-n belül bűncselekmény, azon kívül akkor nem, meglátjuk becsöngetnek-e hozzád sötétített ablaküveggel érkező öltönyös napszemüveges emberek :D
  • lac111
    #7
    Valószínűleg nem sorról sorra olvassák végig, csak kulcsszavakat keresnek...
  • rhonkhan
    #6
    Ha most valakit ezért lecsuknak, vagy megbüntetnek, akkor gratulálni tudok annak az igazságszolgáltatásnak, mert egy ilyenért marhára loosernek kell lenni hogy valaki komolyan vegye...
  • Dracad
    #5
    Az inkább a durva, hogy akkor ezek szerint a WoW-ban minden egyes beirt beszelgetest visszaolvassa valaki...
  • Narxis
    #4
    hahaha, de hülye
  • LouisWu
    #3
    Jogos, egy demokrácia csak akkor működik, ha minden törvényt szigorúan betartanak/betartatnak.
  • lac111
    #2
    Mindenesetre mókás, hogy ennyire figyelnek ránk...
    +Ha valaki terrortámadást szervez, biztos egy MMORPG-t használ közvetítő közegnek az akció lebonyolítására, és mindezt olyan nyelvezetben, hogy egy Blizzard-os arc egyből megértse.. Taps.
  • vmiki88
    #1
    Hülye ez a gyerek?
    Terrortámadással fenyegeti meg az USA-t? Méghozzá az országon belül?
    És 9/11 után?
    Azután ne csodálkozzon, hogy börtönbe kerül.
    És lehet néhányan túlzásnak tartják, hogy az FBI ilyen durván fellép, de hát az USA az USA :)