Új külsõvel kísérletezik a Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Visszont tetszik a "rejtett böngészés" amivel nem jegyez meg semmit ás a historyban sincs semmi nem kell külön törölgetni.
Azaz nem végleges, csak ötlebörze.
@chuky123: Firefox 3-hoz képest a 3.5.1 több mint 2x gyorsabb, van benne egy pár új funkció. Szerintem nagyon szuperül sikerült kiadás. A sebessége a hrome-hoz képes szabad suemmel szinte ugyanott van. A számbeli adatok ha érdekelnek akkor leteszteled.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Ha hatekonyabban/jobban hasznalhato, engem biztos nem fog zavarni ez az uj skin.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
Láttál te már Vistát vagy zsigerbõl fikázol?:D
Csak azért kérdezem mert ugyanaz mint a Win7 (kinézetre).
http://goo.gl/gd6Zi5
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha megnézed az autók nagy része mam az áramlástani optimalizálás miatt borzasztóra egykaptafa. Az alapforma ugyanaz és azt cifrázzák. Ha csak árnyképeket mutatnál nekem és egyiket sem ismerném fel, mert annyira nem érdekelnek az autók és annyira hasonlóak.
A mai atók nagy része szerintem randa. Képtelenek az én ízlésemnek megfelõ arányt elalálni az autó magassága, az oldalablak és az ajók arányai között. Vagy csak az én ízlésem furcsa.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Molnibalage: AZ XP és a Vista/Win7 egyáltalán nem csicsás, csak mindegyik az adott kor követelményének megfelelõ letisztult külsõvel rendelkezik... Mi lenne ha a mai modern autók a hetvenes/nyolcvanas évek karosszériájával jönnének ki? Sugárba hánynánk :)) Tehát a Win98 10 éve megfelelõ volt, ma pedig randa ;)
Nagyon sokat használhattad ha ez a véleményed. A mostani verzió nagyon is szépen néz ki, de ha nem tetszik akkor 10 másodperc ráhúzni egy új bõrt. Van bõven választék.
[url="http://news.cnet.com/8301-17939_109-10273456-2.html"]Ch-ch-ch-changes: A visual history of Firefox[/URL
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétõl függ, amin át nézzük.\"
Bár az xp-ét is lehet bírni, úgy 2 napig...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nameg, ott van meg a minoseg.. az pedig leginkabb objektiv merce..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Tulajdonságok>megjelenés fül>klasszikus kiválasztása(ez esetben),majd speciális gomb...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Grat
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
LZ forever
Szerintem Te azt hiszed, h olyan szines a FF oldala, de nem.. azt Te dontod el. :)
Ha megnezed az uj design elegge letisztult (tenyleg) es megis gyorsan hsznalhato lesz, nem mondom h ez a legjobb, meghogy tokeletes, de egy 5-10 eves design-nal jobb szvsz.
Persze attol meg hasznalhatod a regit, csak az olyan luddista hozzaallas szerintem. :)
Ne vedd bszgtasnak..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
1. fos volt a gépem.
2. irritáltak az alap témák és nem szeretek azzal foglalkozni egy oprendszerben, hogy kismillió módosítással szép wint teremtsek. A win7ben minden megvan hozzá :)
ez az új ff skin nekem se jön be, már az ie7-ben is kiakasztott az, hogy a teljes menüsort áttették egy gombba a jobboldalon.
a jobboldali mezõ nálam a kiegészítõk gombjainak van fenntartva.
arról már ne is beszéljünk, hogy az rss csatornákat a könyvjelzõk eszköztárba teszem. ebben pedig gyárilag be sincs kapcsolva, tehát ha bekapcsolom elrontom a gyári koncepciót.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Én Chrome-ot használok, az szép :)
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Intel Core-i7 920@3GHz, 4GB DDR3 Corsair RAM,ATI 4850 512MB, 900GB HDD, Razer Steelseries Xai, Logitech Wave keyboard, Samsung 40C650 LCD TV
amugy ez letisztult szoval fogalomzavarba is vagy.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8