28
  • BaliBoy
    Hát erről ne engem kérdezz. Hátha a Kibővített Blue-ray változatba beletesznek még némi pluszt. :) (a mozis verzió már előrendelhető az amazonon, novemberre ígérik)
  • boomsly
    Radcliffe fél a beskatulyázástól: "Harry Potter Középföldén?"
    Már késő......
  • Szolnokboy1
    és miért nem adták ki eddig?
  • BaliBoy
    A nagy részét egyszerre forgatták le. A részek között már csak rövidebb részeket forgattak.
    Egyébként elvileg mind a 3 részt 5-5-5 órásra tervezte P.J. Sőt, ilyen részek is állítólag le vannak forgatva mint Bombadilos rész. Csak túl hosszú lett volna.
  • BaliBoy
    Hmm... Hát érdekes választás lenne. Bilbó annyira már nem fiatal amikor a Magányos hegyhez indulnak. 50 éves (ha jól emlékszem) ami hobbitoknál még nem olyan sok de ezt a Potter gyereket nagyon el kéne maszkírozni hozzá, hogy hiteles legyen. Már csak azért is mert a trilógiában ugyebár idősebbnek mutatják.
    Színészileg nem lenne sztem vele gond.
  • Tinman #23
    Kijezagörcs a pacival?
  • Szolnokboy1
    kár, hogy nem nézted végig, nagyon jó film. a sátras buzulás után már nincs több benne, talán egy smár van még. egyébként egy remek drámáról van szó.

én a Milkkel voltam úgy, hogy nem tudtam végignézni. az egy dolog, hogy abban több a buzulás, de ráadásul melegjogi aktivistákról, meg a buzik elfogadásáról szól, amire én abszolút nem vagyok kíváncsi. 20 percig bírtam.
  • wolruf
    Én még nem láttam, de amennyit hallottam róla, az pont elég is volt... Bár a hiba biztosan bennem van :D
  • Aldo Moro
    Most hétvégén adta talán a Duna az általad említett filmet. Megnéztem, régen kíváncsi voltam rá. Amikor a sátorban elkezdtek buzulni, akkor besokalltam, azt mondtam, hogy nem kötelező ezt nekem nézni. Gusztustalan volt.
  • Aldo Moro
    A Gyűrűk ura trilógiát? Én úgy tudom, nem egyszerre forgatták.
  • sazjo
    #torcipepe

omg szerinted külön forgatják le a 2 filmet? :D még a trilógiát is egyben forgatták, csak külön adták le őket
  • wolruf
    Ott most megcsípte a ló pofáját, vagy arcon csapta?! Érdekes beállítású kép, azt hittem a Brokeback Mountain 2-ből van
    Egyébként lehet még akár jó is. Annó Leonardo Cabriolet volt ilyen, divat volt fikázni, aztán néhány filmben igencsak jót alakított.
    Mindegy. Jöjjön a Babóóó :)
  • Fbn Lx
    deszexi a felvillanó fanszőrzet

egyébként is izmos a srác úgy látom
  • torcipepe
    -Mit mond Frodó miután beledobta a gyűrűt a tűzbe?
    -...
    -Gyere Samu, keressünk más hobbit.

egyébként biztos lehet javítani, mert sokszor van, hogy az első hozzászólók közt valaki helyesírási hibára hívja fel a figyelmet, de ha kicsit később tévedsz a cikkhez, már csak pislogsz: "Hol volt itt hiba?"
    viszont itt ha az utolsó bekezdés tényleg csak utólag lett hozzábiggyesztve, akkor érthető, hiszen biztos nem akarta újraírni a szerző. mindenesetre tényleg fura.

a srácnak is igaza van, hogy ki akar törni a hp skatulyából, de talán nem egy másik skatulyába kellene átmásznia. maradjon még kicsit hp és utána próbálkozzon folytatásmentes filmekkel, azokban jobban meg tudja mutatni mire képes.
    pl az ilyen folytatásos filmeknél az az egyik legrosszabb, ha menet közben cserélnek színészt. tfh: a hobbit 1. részére őt választják, de nem válik be, végig kellene húzni a 2. részt is, mert talán egy átlagember kevésbé érzékeny a színészi teljesítményre, mint egy cserére. főleg szinkronos filmeknél.
  • Narxis
    bazz, nem elég, hogy újabban gnómnak meg ilyeneknek csúfolják még kell is neki egy ilyen szerep?:DDDDDDDDDDDD lol
  • Mcsiv
    Divat lett az SG fika, szánalmas emberek mégszánalmasabb hobbija(akarom mondani hobbitja, hogy ne legyen off:))
  • Aldo Moro
    Ajjaj. Már meg sem merek szólalni, engem ilyenért már régen moderálnak. Mert itt ez pofára megy. Mibe, hogy holnap már fent sem lesz. Na, majd beírom még egyszer.

Ez a gyerek egyszerűen gusztustalan. Hogy néz már ki. Kilóg a pöcse. Emberrel játszassák már el a szerepet, ne egy ilyen csírával!
  • CaptainRumi
    lehet elvenni is... volt már rá számtalan példa, hogy javítottak. értelmesebb lett volna.

dehogy vagyok fennakadva :D semmi jogom nem lenne,hiszen ingyenes oldal bla bla
    ezen csak nevetni lehet... :D
  • tarBubbles
    OMG! David Tennant:D Na, ő színész!
  • sandor8206
    lehet az oldalt csak úgy lehet szerkeszteni, hogy elvenni nem csak hozzátenni lehet? (nem tudom)
    bár aki ezen fennakad? Amikor írja is "Időközben"
  • CaptainRumi
    ja mert te most azt mondod, de akkor ennyi erővel én is ezt mondom rólad és akkor most júúúúj de igazam van csak úgy mint neked.

aki evvel foglalkozik az tanulja meg jól a szakmáját.
  • Loverman
    tudod, senki sem tökéletes. ő legalább csak ezt cseszi el, te emberileg vagy egy kalap szar ahogy ezt észrevehettük
  • sandor8206
    tökmindegy ki játssza (nekem), a lényeg hogy az eredeti szereplők közül aki visszatér az azok legyenek akik a trilógiában voltak. Tőlem lehet ez a Potter gyerek is, ennél a filmnél nem (csak) ez számít. Ha P. Jacksonnak és Del Toronak megfelel majd, akkor nekem is. Csak még messze van a film :-/
  • ZeGa
    Szerintem is utólag lett szerkesztve, bár odaírhatták volna.
  • daneelolivaw
    gondolom kitették a cikket, de utána kiderült a dolog, és odabiggyesztették a végére a közleményt. szerintem
  • CaptainRumi
    mekkora szánalom...
    ugyanabban a cikkben cáfol egy dolgot, amiben állítja is OMG!

I love sg.hu
  • Szolnokboy1
    jaj, csak azt ne! McAvoy jó lenne, de ez a Radcliffe gyerek...
  • kukacS3K
    akkor derült ki miközben írtátok a cikket:D? az egyik bekezdésben még ki fog derülni a másikban meg már nem

egyébként nem lenne rossz választás, mindenképpen jobban hasonlít a filmbéli hobbitokra mint pl mcavoy