Ötvös Tibor

Harry Potter Középföldén?

Daniel Radcliffe mindent elkövet, hogy elkerülje a beskatulyázást és a legújabb hírek szerint a Harry Potter filmek mellett egy másik franchise főszerepét is meg kívánja szerezni. Ez pedig nem más, mint A hobbit.

A The Los Angeles Times beszámolója szerint David Tennant és a Wantedben megismert James McAvoy mellett a mindenkori Harry Potter, Daniel Radcliffe is esélyes Guillermo del Toro A hobbit című filmjének címszerepére. A három színész versengése azonban hamarosan véget ért, hiszen a jövő heti Comic Conon állítólag bejelentik, ki kapta Zsákos Bilbo szerepét.Radcliffe becsületére legyen mondva, hogy nem elégszik meg a Harry Potter-filmek biztos bevételeivel - mondjuk A hobbit két részének sikere is borítékolható -, hanem folyamatosan keresi az új utakat. Legutóbb például egy színdarabban botránkoztatta meg a nézőket meztelenségével, ám ugyanakkor a kritikusok el voltak ájulva alakításától.

Időközben sajnos kiderült, hogy a rendező nem jelenti be választottját a Comic-Conon, szóval tovább tart a bizonytalanság.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • BaliBoy #28
  Hát erről ne engem kérdezz. Hátha a Kibővített Blue-ray változatba beletesznek még némi pluszt. :) (a mozis verzió már előrendelhető az amazonon, novemberre ígérik)
 • boomsly #27
  Radcliffe fél a beskatulyázástól: "Harry Potter Középföldén?"
  Már késő......
 • Szolnokboy1 #26
  és miért nem adták ki eddig?
 • BaliBoy #25
  A nagy részét egyszerre forgatták le. A részek között már csak rövidebb részeket forgattak.
  Egyébként elvileg mind a 3 részt 5-5-5 órásra tervezte P.J. Sőt, ilyen részek is állítólag le vannak forgatva mint Bombadilos rész. Csak túl hosszú lett volna.
 • BaliBoy #24
  Hmm... Hát érdekes választás lenne. Bilbó annyira már nem fiatal amikor a Magányos hegyhez indulnak. 50 éves (ha jól emlékszem) ami hobbitoknál még nem olyan sok de ezt a Potter gyereket nagyon el kéne maszkírozni hozzá, hogy hiteles legyen. Már csak azért is mert a trilógiában ugyebár idősebbnek mutatják.
  Színészileg nem lenne sztem vele gond.
 • Tinman #23
  Kijezagörcs a pacival?
 • Szolnokboy1 #22
  kár, hogy nem nézted végig, nagyon jó film. a sátras buzulás után már nincs több benne, talán egy smár van még. egyébként egy remek drámáról van szó.

  én a Milkkel voltam úgy, hogy nem tudtam végignézni. az egy dolog, hogy abban több a buzulás, de ráadásul melegjogi aktivistákról, meg a buzik elfogadásáról szól, amire én abszolút nem vagyok kíváncsi. 20 percig bírtam.
 • wolruf #21
  Én még nem láttam, de amennyit hallottam róla, az pont elég is volt... Bár a hiba biztosan bennem van :D
 • Aldo Moro #20
  Most hétvégén adta talán a Duna az általad említett filmet. Megnéztem, régen kíváncsi voltam rá. Amikor a sátorban elkezdtek buzulni, akkor besokalltam, azt mondtam, hogy nem kötelező ezt nekem nézni. Gusztustalan volt.
 • Aldo Moro #19
  A Gyűrűk ura trilógiát? Én úgy tudom, nem egyszerre forgatták.