224
Vajon,mi az igazság?
-
Nah mi ez a csönd? :o -
igen, én tudok, képzeld...akaord tudni miérT? mert nagyanyám zsidó volt...és mert a menyasszonyom Izraelben élt négy évig, elvégezte a betérést...és mert piszkosul érdekel a uzsidó vallás is, csakúgy mint az összes többi
és felháborít hogy ilyeneket magyarázol...hiszen még te kérted ki magadnak amikor megsértettek...ezzel meg te sértesz engem...vagy ez rendben van, így ér sértegetni, csak téged nem?
és én aztán kurvára de nem nyomlak el téged, tehát nyugodtan leállhatsz a demagóg baromságaiddal
-
-
ezek szerint te tudsz
másik pedig az,hogy nem én találtam ki
nektek már minden gyűlöletbeszéd,amit az elnyomott mond... -
nem, de akkor engedd meg hogy idézzelek kérlek: 'Mária egy ribanc' és 'Jézus egy fattyú' a zsidók szerint....ha ez nem rasszista megnyilvánulás, akkor semmi..miért beszélsz FASZSÁGOT a zsidókról, ha nem tudsz róluk és a vallásukról semmit? -
orvos látott?
mi van,ha egy magyar kiejti a szót a száján,hogy "zsidó" akkor máris rasszista,vagy mi van?
nem mondhatok buddhistát,ha egyszer zsidó...faszomba :S -
De ez nem is baj, különben nem létezne maga a hit. -
Az a baj a témával, hogy egyik oldalan sincsenek konkrétumok, amik bizonyítanák, vagy cáfolnák ezeknek a dolgoknak a létezését. És nem is lesz. -
de nem is kell megoldani itt semmit, meg nem kell hogy egyik félnek vagy másiknak aztán végérvényesen igaza legyen...a másik nézetei az érdekesek, ahogy előadja őket, és lehet beszélgetni...de hát csak az attak megy... -
gregtom6 #174 De, én a topikra gondoltam. Annak nincs értelme, mert ez véget nem érő vitához vezet, ahol nem derülhet ki(csak sokára)kinek lesz igaza...
De ugyanígy te is mondani akartál valamit, kösz, h csillaggal tetted, de a szándék megvolt...és ha smiley-t tettél volna a végére poénnak vettem volna, de nem azt tetted...
Én nem mondtam senki nézetére, h 100%, h nem úgy van, csak nem biztos, és a mai világban semmibe se lehetünk biztosak...
New World Order, Jeti, Biblia igazságalapja és úgy a vallások, Ufók, szellemek, ez mind csak feltételezés, nincs bizonyíték egyikre se, így ezeknek egyáltalán nem kellene topikot nyitni...
Azért írok én is ide, mert érdekes az okfejtések sorozata, de nem kellene buzgón minden mellett kiállni, és lenézni azt, aki nem úgy gondolja(vegye az magára, aki úgy érzi, h neki magára kell vennie) -
olvass vissza, keresgéld meg a beszólásaimat, és gyűjtögesd ki nyugodtan...tényleg nem vagy elég nyitott, és virgoncan rasszogattál egy témában ami pont nem erről szólt volna (neked mint topikindítónak kellett volan a legjobban tudnod)...tehát a nyitottságod bírálata jogos volt...
-
Nem faji előítéletről volt szó? -
sajnos nehéz veled beszélgetni,mikor már beszóltál :S -
nem azt mondtam hogy tanulatlan vagy, legalább pontosan idéznél ha már a nevemet koptatod: azt mondtam hogy nem vagy nyitott! -
olvass vissza,jó pár hsz-szel lejebb gúnyolódott rajtam
mivel amikor netezek,akkor is msn,sg,híreket nézek...meg olvasok,éppen,amikor hallok,látok valamit utánanézek mi is az..talán annyira nem vagyok buta ember,amennyire gfreak beállított,de biztos,ő jobban ismer engem,mint én magamat...
nah mind1,"igazán lelki szegény ember az,aki még álmodozni se mer" -
Összehozni vitatopikkal csak vitára hozhatsz össze embereket, és a jó vitával nincs is baj, szeretek vitázni, és ez is az egyik örökzöld csont amit már ezerszer lerágtunk, de mindig előkerül egy kis szopogatásra...
...kár, hogy csak addig jut minden második ember hogy azt mondja hogy ez így hülyeség meg úgy hülyeség, és vége, vélemény leadva, aki mást mond az meg egy paraszt...
...és az is nagy kár hogy nem lehet semmiről vitát folytatni anélkül hogy bele ne kerülne a mindennapi piti sérelmek, a politikai balfaszságok és a faji előítéletek egy szép, gondos adagban....pl. a topiknyitó is ebbe a hibába esett..
továbbá sajnálom hogy nem siekrült senkivel értelmesen beszélnem itt, mert mindenki a "hű most visszavágok a másiknak" hozzászólásokkal volt elfoglalva... -
gregtom6 #167 Lehet, hogy kivitelezhető lesz, de lehet, h csak a kiváltságos embereknek. Valamint felborulna egy csomó eddig ismert elmélet, ami talán lázadást válthatna ki az emberekből.
De bármi történhet. Én személy szerint gondoltam ilyen dolgokra, de ha arra gondolok, h ennyi év alatt "csak" ennyit fejlődött az emberiség, akkor sztem ez nem lesz kivitelezhető.
És ez nem ide kapcsolódik, de én jobban tartok egy meteor becsapódástól, katasztrófától, fekete lyuktól, LHC-től, mint a második eljöveteltől...de persze utóbbi is lehet valóságos, én már nem tudom, miben higgyek... -
Na... itt se lesz már normális flame :D:D -
Nem arra gondolt, hogy a topiknak semmi értelme? :o -
ezen nem volt mit félreérteni
asszem a hangulat lehetett volna barátibb is,de mikor már gfreak felhúzott,hogy "tanulatlan" vagyok,akkor már elszakadt a cérna,pedig alapvetően nagyon nyugodt vagyok,és nehéz kihozni a sodromból,de,ha valaki valótlant állít rólam,úgy,hogy nem is ismer,azt felidegesít egyből -
gregtom6 #163 Kösz a "választ", bár az első mondatot kihagyhattad volna...
Tudom, h miért akarod bezárni, félreértetted a hszemet. -
andersh #162 ja bocs nem olvastam el mind, csak azokat amik az én hsz-eimre jöttek hozzászólások. -
Vlala #161 Mielőtt bezárnád, egy mondat:
Higgy abban, hogy amiben hiszel, az az igazság. -
andersh #160 én ezt az egészet csak azért kezdtem el írni, mert valaki írta h pl a sorsban meg van írva h meg fog halni mindenki és h ez egy példa arra h életutunkban bizonyos dolog le vannak fixálva, ha nem is időpontban hanem csak h egyáltalán meg fog történni, és h ilyen pl a halál
és én ezt akartam megcáfolni. mert elviekben kivitelezhető h ne haljon meg az ember, x ezer év múlva már lehet h elterjedt lesz, hisz x ezer éve senki se gondolta h majd beszélgethet az erdő közepéből egy másik kontinensen lévő emberrel. -
mekkora egy **** vagy te :S
nem azért zárom be,mert változtak a nézeteim,hanem azért,mert felesleges vitatkozni -
nem a kérdéseimre akartam választ kapni,arra majd fogok,ha meghaltam..akkor kiderül,hogy felesleges kérdések voltak-e,vagy sem
bár akkor már talán úgysem fog érdekelni :)
én csak az emberek véleményére voltam kíváncsi,nem vitát akartam
vagy ha igen,akkor kultúráltat...de egyesek úgy döntöttek,hogy meglátták a topikot,a topiknyitónak beszóltak valami "keményet" oszt leléptek... -
gregtom6 #157 Érdekesnek érdekes, de értelmetlen, kb annyi értelme van, mint az egymilliárd x1 szorzatnak...semmi. -
andersh #156 lol ez vicces :D
na de épp ezért mondom h 1 időben egyszerre csak 1 példány legyen, mert különben nagy galibák lesznek.
de mintha én is láttam volna egy ilyen klónozós filmet Arnold Schwarzenegger-el -
gregtom6 #155 Végre beláttad te is, h ennek semmi értelme:D
Zárasd be, + hozzájárulhatnánk a másik 2 létezik/nem létezik vita topikok bezárásához is.. -
andersh #154 lol az mér baj ha vitatkozunk?
a vita jó.
lehet h nem fogjuk egymást teljesen meggyőzni de azért érdekes gondolatok lehetnek mind2 oldalon.
nemtom értem kéne bezárni...
te sem gondolhattad h majd ebben a topicban választ kapsz a világ összes kérdésére :D -
gregtom6 #153 A saját éned akár te magad is lehetsz. Mondom, nézd meg a Tökéletes Trükk című filmet, nem lövöm le a poént, de ugyanez a helyzet van ott is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a bűvész csináltat egy olyan gépet, ami lemásolja magát, és mindig attól tart, h egyszer saját magát lövi le egy trükk kedvéért, persze ő akarja a másolatát lelőni, de nem tudhatja, melyik lesz önmaga, és itt a hangsúly -
látom a politika mellett ez is egy olyan téma,ami megosztja az embereket,sajnálom,ha vitákat váltottam ki:S
asszem ideje a topikot bezáratni,felesleges vitatkozni,egyik fél sem fogja soha sem meggyőzni a másik felet
bár sejthettem volna,hogy ebből jó nem fog kisülni,asszitem sikerül egy kicsit összehozni fórumozókat,de látom nem :S -
gregtom6 #151 A klónos teóriát nem én állítottam fel, hanem andersh...
Én másikat állítottam fel, de arra választ se kaptam(olvass vissza!)
"különböző professzorok munkásságának a hitelességét kérdőjelezed meg?"
Ufós könyvekben, iratokban is elvileg tudósok segítenek a hitelesség eléréséhez...Attól függ, mi után olvasol...
De a hsz-em végén lévő kérdésemre hogy válszolsz???(142) -
na pupákok én léptem:P nincs kedvem most ehhez...
akit érdekel azmár ugyis levágta.
aki pedig nem hisz benne annak akármilyen tényeket és bizonyítékokat felhozhatok példának...
jó fórumozást (TheRock, remélem más topikban még összefutunk, jó hogy hozzám hasonló objektív látásmódú emberek is vannak még ezen a fórumon) -
andersh #149 nyilván csak akkor készítene másolatot rólam az egészségbiztosító, ha már meghaltam, vagy túl nagy mértékben roncsolódtam és nem vagyok öntudatomnál, vagy amit a szerződésben meghatároztam.
mi lenne ha találkoznék a saját énemmel? semmi. kb olyan lenne mintha egy hasonló gondolkodású és hasonló kinézetű emberrel találkoznék. sztem jó haverok lennénk :D csak kicsit morbid lenne, szal azért jobb lenne elkerülni :D
másik testbe részecskegenerátorral kerülnék. kijelölnék a frissen létrehozott testi másom, (amit ugye a DNS-ből tudnak előállítani) és az agy területét megsemmisítik részecske megsemmisítővel, és részecskegenerátorral az eltárolt adatokból újraépíti az agyamat a biztonsági mentés alapján, amint mondjuk minden éjjel csinálna a párnám az agyamról, mikor lefeküdnék aludni.
hogy én leszek e? miért ne lennék én? jó nyilván lenne 1-2 napos kiesés, mivel ha csak esténként készülne biztonsági másolat akkor ez elkerülhetetlen. de az emberrel amúgy is megesik h emlékezet kiesése lesz, mert beüti a fejét vagy sok más oka lehet.
ha atomra pontosan megegyezik velem egy másik ember, akkor az hogy a picsába ne én lennék??:DDDD
a személyiségedet, tudatodat, az agyad határozza meg, csakis az és semmi más. ha ennek van egy pontosa másolata, akkor az szintén te leszel, akkor már kettő lesz belőled.
de amint elkezd mind2 élni, más élményekkel gazdagodnak, máris más emberek lesznek. csak sok közös emlékük lesz azelőttről. -
így igaz,a lélekből sok betegség alakul ki,sőt a betegségek nagyrésze lelki alapú...
jó,itt nem egy influenzára kell gondolni,hanem olyanra,ami a test ellen fordul pl. egy rák...igen,a rákos megbetegedések nagyrésze lelkialapú
ezért is mondják,hogy aki feladja,az meg is hal benne -
te most komolyan különböző professzorok munkásságának a hitelességét kérdőjelezed meg?
ennyi erővel minden történelmi iratot kényük-kedvük szerint hamisítottak az emberek...pfah, hagyjuk már
a klónos teóriádat pedig semmivel sem tudod alátámasztani hogy működne gyakorlatban.
az én általam felsorolt dolgokról pedig van feljegyzés és mai napig tudományos bizonyítékok is vannak rájuk.
gondolj bele, milyen sokáig nem fogadta el az orvostudomány a pszichoszomatikus betegségek létezését. pedig már Hippokratész is tudta,hogy a lélektani történések hatással vannak a testre. alig néhány évtizeddel ezelőtt nyert mindez tudományos bizonyítékot. -
gregtom6 #146 Pontosan, ezzel egyetértek, nézd meg a Tökéletes trükk című filmet, ott hasonló dolgokra kapsz választ a film végén... -
-
"utána már csak egy részecske generátor kell, a frissen klónozott testembe belegenerálni a régi agyam szerkezetét, és ott vagyok. nem haltam meg.
ugyan az a tudat, személyiség mielőtt meghaltam. amíg respawnolok, lementenek egy adattárházba."
Elképzelem, ahogy ott állsz a klónoddal szemben, beszélgettek, hogy "na mostantól te vagy én", aztán a jelenlegi éned elbúcsúzik, és beül a krematóriumba...
Vagy te ezt hogy képzelted? Ha még le is tapogatják az agyad, és magáról a tudatodról csinálnak másolatot, hogy gondolod, hogy az te leszel? Hogy kerülsz át a másik testbe? Hogy gondolod, hogy a tökéletes másolatod _te_ leszel?