Vajon,mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvass vissza, keresgéld meg a beszólásaimat, és gyûjtögesd ki nyugodtan...tényleg nem vagy elég nyitott, és virgoncan rasszogattál egy témában ami pont nem errõl szólt volna (neked mint topikindítónak kellett volan a legjobban tudnod)...tehát a nyitottságod bírálata jogos volt...
Racism is a weapon of mass destruction!
nem azt mondtam hogy tanulatlan vagy, legalább pontosan idéznél ha már a nevemet koptatod: azt mondtam hogy nem vagy nyitott!
olvass vissza,jó pár hsz-szel lejebb gúnyolódott rajtam
mivel amikor netezek,akkor is msn,sg,híreket nézek...meg olvasok,éppen,amikor hallok,látok valamit utánanézek mi is az..talán annyira nem vagyok buta ember,amennyire gfreak beállított,de biztos,õ jobban ismer engem,mint én magamat...
nah mind1,"igazán lelki szegény ember az,aki még álmodozni se mer"
mivel amikor netezek,akkor is msn,sg,híreket nézek...meg olvasok,éppen,amikor hallok,látok valamit utánanézek mi is az..talán annyira nem vagyok buta ember,amennyire gfreak beállított,de biztos,õ jobban ismer engem,mint én magamat...
nah mind1,"igazán lelki szegény ember az,aki még álmodozni se mer"
BMW Über Alles!
Összehozni vitatopikkal csak vitára hozhatsz össze embereket, és a jó vitával nincs is baj, szeretek vitázni, és ez is az egyik örökzöld csont amit már ezerszer lerágtunk, de mindig elõkerül egy kis szopogatásra...
...kár, hogy csak addig jut minden második ember hogy azt mondja hogy ez így hülyeség meg úgy hülyeség, és vége, vélemény leadva, aki mást mond az meg egy paraszt...
...és az is nagy kár hogy nem lehet semmirõl vitát folytatni anélkül hogy bele ne kerülne a mindennapi piti sérelmek, a politikai balfaszságok és a faji elõítéletek egy szép, gondos adagban....pl. a topiknyitó is ebbe a hibába esett..
továbbá sajnálom hogy nem siekrült senkivel értelmesen beszélnem itt, mert mindenki a "hû most visszavágok a másiknak" hozzászólásokkal volt elfoglalva...
...kár, hogy csak addig jut minden második ember hogy azt mondja hogy ez így hülyeség meg úgy hülyeség, és vége, vélemény leadva, aki mást mond az meg egy paraszt...
...és az is nagy kár hogy nem lehet semmirõl vitát folytatni anélkül hogy bele ne kerülne a mindennapi piti sérelmek, a politikai balfaszságok és a faji elõítéletek egy szép, gondos adagban....pl. a topiknyitó is ebbe a hibába esett..
továbbá sajnálom hogy nem siekrült senkivel értelmesen beszélnem itt, mert mindenki a "hû most visszavágok a másiknak" hozzászólásokkal volt elfoglalva...
Lehet, hogy kivitelezhetõ lesz, de lehet, h csak a kiváltságos embereknek. Valamint felborulna egy csomó eddig ismert elmélet, ami talán lázadást válthatna ki az emberekbõl.
De bármi történhet. Én személy szerint gondoltam ilyen dolgokra, de ha arra gondolok, h ennyi év alatt "csak" ennyit fejlõdött az emberiség, akkor sztem ez nem lesz kivitelezhetõ.
És ez nem ide kapcsolódik, de én jobban tartok egy meteor becsapódástól, katasztrófától, fekete lyuktól, LHC-tõl, mint a második eljöveteltõl...de persze utóbbi is lehet valóságos, én már nem tudom, miben higgyek...
De bármi történhet. Én személy szerint gondoltam ilyen dolgokra, de ha arra gondolok, h ennyi év alatt "csak" ennyit fejlõdött az emberiség, akkor sztem ez nem lesz kivitelezhetõ.
És ez nem ide kapcsolódik, de én jobban tartok egy meteor becsapódástól, katasztrófától, fekete lyuktól, LHC-tõl, mint a második eljöveteltõl...de persze utóbbi is lehet valóságos, én már nem tudom, miben higgyek...
ezen nem volt mit félreérteni
asszem a hangulat lehetett volna barátibb is,de mikor már gfreak felhúzott,hogy "tanulatlan" vagyok,akkor már elszakadt a cérna,pedig alapvetõen nagyon nyugodt vagyok,és nehéz kihozni a sodromból,de,ha valaki valótlant állít rólam,úgy,hogy nem is ismer,azt felidegesít egybõl
asszem a hangulat lehetett volna barátibb is,de mikor már gfreak felhúzott,hogy "tanulatlan" vagyok,akkor már elszakadt a cérna,pedig alapvetõen nagyon nyugodt vagyok,és nehéz kihozni a sodromból,de,ha valaki valótlant állít rólam,úgy,hogy nem is ismer,azt felidegesít egybõl
BMW Über Alles!
Kösz a "választ", bár az elsõ mondatot kihagyhattad volna...
Tudom, h miért akarod bezárni, félreértetted a hszemet.
Tudom, h miért akarod bezárni, félreértetted a hszemet.
ja bocs nem olvastam el mind, csak azokat amik az én hsz-eimre jöttek hozzászólások.
Mielõtt bezárnád, egy mondat:
Higgy abban, hogy amiben hiszel, az az igazság.
Higgy abban, hogy amiben hiszel, az az igazság.
én ezt az egészet csak azért kezdtem el írni, mert valaki írta h pl a sorsban meg van írva h meg fog halni mindenki és h ez egy példa arra h életutunkban bizonyos dolog le vannak fixálva, ha nem is idõpontban hanem csak h egyáltalán meg fog történni, és h ilyen pl a halál
és én ezt akartam megcáfolni. mert elviekben kivitelezhetõ h ne haljon meg az ember, x ezer év múlva már lehet h elterjedt lesz, hisz x ezer éve senki se gondolta h majd beszélgethet az erdõ közepébõl egy másik kontinensen lévõ emberrel.
és én ezt akartam megcáfolni. mert elviekben kivitelezhetõ h ne haljon meg az ember, x ezer év múlva már lehet h elterjedt lesz, hisz x ezer éve senki se gondolta h majd beszélgethet az erdõ közepébõl egy másik kontinensen lévõ emberrel.
mekkora egy **** vagy te :S
nem azért zárom be,mert változtak a nézeteim,hanem azért,mert felesleges vitatkozni
nem azért zárom be,mert változtak a nézeteim,hanem azért,mert felesleges vitatkozni
BMW Über Alles!
nem a kérdéseimre akartam választ kapni,arra majd fogok,ha meghaltam..akkor kiderül,hogy felesleges kérdések voltak-e,vagy sem
bár akkor már talán úgysem fog érdekelni 😊
én csak az emberek véleményére voltam kíváncsi,nem vitát akartam
vagy ha igen,akkor kultúráltat...de egyesek úgy döntöttek,hogy meglátták a topikot,a topiknyitónak beszóltak valami "keményet" oszt leléptek...
bár akkor már talán úgysem fog érdekelni 😊
én csak az emberek véleményére voltam kíváncsi,nem vitát akartam
vagy ha igen,akkor kultúráltat...de egyesek úgy döntöttek,hogy meglátták a topikot,a topiknyitónak beszóltak valami "keményet" oszt leléptek...
BMW Über Alles!
Érdekesnek érdekes, de értelmetlen, kb annyi értelme van, mint az egymilliárd x1 szorzatnak...semmi.
lol ez vicces 😄
na de épp ezért mondom h 1 idõben egyszerre csak 1 példány legyen, mert különben nagy galibák lesznek.
de mintha én is láttam volna egy ilyen klónozós filmet Arnold Schwarzenegger-el
na de épp ezért mondom h 1 idõben egyszerre csak 1 példány legyen, mert különben nagy galibák lesznek.
de mintha én is láttam volna egy ilyen klónozós filmet Arnold Schwarzenegger-el
Végre beláttad te is, h ennek semmi értelme😄
Zárasd be, + hozzájárulhatnánk a másik 2 létezik/nem létezik vita topikok bezárásához is..
Zárasd be, + hozzájárulhatnánk a másik 2 létezik/nem létezik vita topikok bezárásához is..
lol az mér baj ha vitatkozunk?
a vita jó.
lehet h nem fogjuk egymást teljesen meggyõzni de azért érdekes gondolatok lehetnek mind2 oldalon.
nemtom értem kéne bezárni...
te sem gondolhattad h majd ebben a topicban választ kapsz a világ összes kérdésére 😄
a vita jó.
lehet h nem fogjuk egymást teljesen meggyõzni de azért érdekes gondolatok lehetnek mind2 oldalon.
nemtom értem kéne bezárni...
te sem gondolhattad h majd ebben a topicban választ kapsz a világ összes kérdésére 😄
A saját éned akár te magad is lehetsz. Mondom, nézd meg a Tökéletes Trükk címû filmet, nem lövöm le a poént, de ugyanez a helyzet van ott is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a bûvész csináltat egy olyan gépet, ami lemásolja magát, és mindig attól tart, h egyszer saját magát lövi le egy trükk kedvéért, persze õ akarja a másolatát lelõni, de nem tudhatja, melyik lesz önmaga, és itt a hangsúly
látom a politika mellett ez is egy olyan téma,ami megosztja az embereket,sajnálom,ha vitákat váltottam ki:S
asszem ideje a topikot bezáratni,felesleges vitatkozni,egyik fél sem fogja soha sem meggyõzni a másik felet
bár sejthettem volna,hogy ebbõl jó nem fog kisülni,asszitem sikerül egy kicsit összehozni fórumozókat,de látom nem :S
asszem ideje a topikot bezáratni,felesleges vitatkozni,egyik fél sem fogja soha sem meggyõzni a másik felet
bár sejthettem volna,hogy ebbõl jó nem fog kisülni,asszitem sikerül egy kicsit összehozni fórumozókat,de látom nem :S
BMW Über Alles!
A klónos teóriát nem én állítottam fel, hanem andersh...
Én másikat állítottam fel, de arra választ se kaptam(olvass vissza!)
"különbözõ professzorok munkásságának a hitelességét kérdõjelezed meg?"
Ufós könyvekben, iratokban is elvileg tudósok segítenek a hitelesség eléréséhez...Attól függ, mi után olvasol...
De a hsz-em végén lévõ kérdésemre hogy válszolsz???(142)
Én másikat állítottam fel, de arra választ se kaptam(olvass vissza!)
"különbözõ professzorok munkásságának a hitelességét kérdõjelezed meg?"
Ufós könyvekben, iratokban is elvileg tudósok segítenek a hitelesség eléréséhez...Attól függ, mi után olvasol...
De a hsz-em végén lévõ kérdésemre hogy válszolsz???(142)
na pupákok én léptem😛 nincs kedvem most ehhez...
akit érdekel azmár ugyis levágta.
aki pedig nem hisz benne annak akármilyen tényeket és bizonyítékokat felhozhatok példának...
jó fórumozást (TheRock, remélem más topikban még összefutunk, jó hogy hozzám hasonló objektív látásmódú emberek is vannak még ezen a fórumon)
akit érdekel azmár ugyis levágta.
aki pedig nem hisz benne annak akármilyen tényeket és bizonyítékokat felhozhatok példának...
jó fórumozást (TheRock, remélem más topikban még összefutunk, jó hogy hozzám hasonló objektív látásmódú emberek is vannak még ezen a fórumon)
nyilván csak akkor készítene másolatot rólam az egészségbiztosító, ha már meghaltam, vagy túl nagy mértékben roncsolódtam és nem vagyok öntudatomnál, vagy amit a szerzõdésben meghatároztam.
mi lenne ha találkoznék a saját énemmel? semmi. kb olyan lenne mintha egy hasonló gondolkodású és hasonló kinézetû emberrel találkoznék. sztem jó haverok lennénk 😄 csak kicsit morbid lenne, szal azért jobb lenne elkerülni 😄
másik testbe részecskegenerátorral kerülnék. kijelölnék a frissen létrehozott testi másom, (amit ugye a DNS-bõl tudnak elõállítani) és az agy területét megsemmisítik részecske megsemmisítõvel, és részecskegenerátorral az eltárolt adatokból újraépíti az agyamat a biztonsági mentés alapján, amint mondjuk minden éjjel csinálna a párnám az agyamról, mikor lefeküdnék aludni.
hogy én leszek e? miért ne lennék én? jó nyilván lenne 1-2 napos kiesés, mivel ha csak esténként készülne biztonsági másolat akkor ez elkerülhetetlen. de az emberrel amúgy is megesik h emlékezet kiesése lesz, mert beüti a fejét vagy sok más oka lehet.
ha atomra pontosan megegyezik velem egy másik ember, akkor az hogy a picsába ne én lennék??😄DDD
a személyiségedet, tudatodat, az agyad határozza meg, csakis az és semmi más. ha ennek van egy pontosa másolata, akkor az szintén te leszel, akkor már kettõ lesz belõled.
de amint elkezd mind2 élni, más élményekkel gazdagodnak, máris más emberek lesznek. csak sok közös emlékük lesz azelõttrõl.
mi lenne ha találkoznék a saját énemmel? semmi. kb olyan lenne mintha egy hasonló gondolkodású és hasonló kinézetû emberrel találkoznék. sztem jó haverok lennénk 😄 csak kicsit morbid lenne, szal azért jobb lenne elkerülni 😄
másik testbe részecskegenerátorral kerülnék. kijelölnék a frissen létrehozott testi másom, (amit ugye a DNS-bõl tudnak elõállítani) és az agy területét megsemmisítik részecske megsemmisítõvel, és részecskegenerátorral az eltárolt adatokból újraépíti az agyamat a biztonsági mentés alapján, amint mondjuk minden éjjel csinálna a párnám az agyamról, mikor lefeküdnék aludni.
hogy én leszek e? miért ne lennék én? jó nyilván lenne 1-2 napos kiesés, mivel ha csak esténként készülne biztonsági másolat akkor ez elkerülhetetlen. de az emberrel amúgy is megesik h emlékezet kiesése lesz, mert beüti a fejét vagy sok más oka lehet.
ha atomra pontosan megegyezik velem egy másik ember, akkor az hogy a picsába ne én lennék??😄DDD
a személyiségedet, tudatodat, az agyad határozza meg, csakis az és semmi más. ha ennek van egy pontosa másolata, akkor az szintén te leszel, akkor már kettõ lesz belõled.
de amint elkezd mind2 élni, más élményekkel gazdagodnak, máris más emberek lesznek. csak sok közös emlékük lesz azelõttrõl.
így igaz,a lélekbõl sok betegség alakul ki,sõt a betegségek nagyrésze lelki alapú...
jó,itt nem egy influenzára kell gondolni,hanem olyanra,ami a test ellen fordul pl. egy rák...igen,a rákos megbetegedések nagyrésze lelkialapú
ezért is mondják,hogy aki feladja,az meg is hal benne
jó,itt nem egy influenzára kell gondolni,hanem olyanra,ami a test ellen fordul pl. egy rák...igen,a rákos megbetegedések nagyrésze lelkialapú
ezért is mondják,hogy aki feladja,az meg is hal benne
BMW Über Alles!
te most komolyan különbözõ professzorok munkásságának a hitelességét kérdõjelezed meg?
ennyi erõvel minden történelmi iratot kényük-kedvük szerint hamisítottak az emberek...pfah, hagyjuk már
a klónos teóriádat pedig semmivel sem tudod alátámasztani hogy mûködne gyakorlatban.
az én általam felsorolt dolgokról pedig van feljegyzés és mai napig tudományos bizonyítékok is vannak rájuk.
gondolj bele, milyen sokáig nem fogadta el az orvostudomány a pszichoszomatikus betegségek létezését. pedig már Hippokratész is tudta,hogy a lélektani történések hatással vannak a testre. alig néhány évtizeddel ezelõtt nyert mindez tudományos bizonyítékot.
ennyi erõvel minden történelmi iratot kényük-kedvük szerint hamisítottak az emberek...pfah, hagyjuk már
a klónos teóriádat pedig semmivel sem tudod alátámasztani hogy mûködne gyakorlatban.
az én általam felsorolt dolgokról pedig van feljegyzés és mai napig tudományos bizonyítékok is vannak rájuk.
gondolj bele, milyen sokáig nem fogadta el az orvostudomány a pszichoszomatikus betegségek létezését. pedig már Hippokratész is tudta,hogy a lélektani történések hatással vannak a testre. alig néhány évtizeddel ezelõtt nyert mindez tudományos bizonyítékot.
Pontosan, ezzel egyetértek, nézd meg a Tökéletes trükk címû filmet, ott hasonló dolgokra kapsz választ a film végén...
"utána már csak egy részecske generátor kell, a frissen klónozott testembe belegenerálni a régi agyam szerkezetét, és ott vagyok. nem haltam meg.
ugyan az a tudat, személyiség mielõtt meghaltam. amíg respawnolok, lementenek egy adattárházba."
Elképzelem, ahogy ott állsz a klónoddal szemben, beszélgettek, hogy "na mostantól te vagy én", aztán a jelenlegi éned elbúcsúzik, és beül a krematóriumba...
Vagy te ezt hogy képzelted? Ha még le is tapogatják az agyad, és magáról a tudatodról csinálnak másolatot, hogy gondolod, hogy az te leszel? Hogy kerülsz át a másik testbe? Hogy gondolod, hogy a tökéletes másolatod _te_ leszel?
ugyan az a tudat, személyiség mielõtt meghaltam. amíg respawnolok, lementenek egy adattárházba."
Elképzelem, ahogy ott állsz a klónoddal szemben, beszélgettek, hogy "na mostantól te vagy én", aztán a jelenlegi éned elbúcsúzik, és beül a krematóriumba...
Vagy te ezt hogy képzelted? Ha még le is tapogatják az agyad, és magáról a tudatodról csinálnak másolatot, hogy gondolod, hogy az te leszel? Hogy kerülsz át a másik testbe? Hogy gondolod, hogy a tökéletes másolatod _te_ leszel?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
soha nem tettem be a lábam templomba...
mellesleg nem tudom,te mine szólsz bele,csak azért írtál,hogy beszólhass,de ezért felesleges volt haver
nem ülök fel a hülye provokálásodnak
mellesleg nem tudom,te mine szólsz bele,csak azért írtál,hogy beszólhass,de ezért felesleges volt haver
nem ülök fel a hülye provokálásodnak
BMW Über Alles!
Tigeroo, várj kitalálom...
Érdekelt a lélekvándorlás, és SZERETTÉL VOLNA HINNI BENNE, ezért olvastál utána. Na most az ilyen könyveknek az a célja, h te a benne olvasottakat tényként kezeld, h beleéld magad, h az úgy van.
Elvileg az író(k)ilyen meg olyan információkat szedtek össze, DE amíg te magad nem találsz információt, és bizonyosodsz meg TE magad ennek a létezésérõl addig nem sokat ér az egész...
pl Saját magad emlékszel olyanra, amire nem emlékezhetnél normál esetben, de történelemben tényleg megtörtént? Ha igen, te élõ bizonyíték vagy, és hiszek neked.
Érdekelt a lélekvándorlás, és SZERETTÉL VOLNA HINNI BENNE, ezért olvastál utána. Na most az ilyen könyveknek az a célja, h te a benne olvasottakat tényként kezeld, h beleéld magad, h az úgy van.
Elvileg az író(k)ilyen meg olyan információkat szedtek össze, DE amíg te magad nem találsz információt, és bizonyosodsz meg TE magad ennek a létezésérõl addig nem sokat ér az egész...
pl Saját magad emlékszel olyanra, amire nem emlékezhetnél normál esetben, de történelemben tényleg megtörtént? Ha igen, te élõ bizonyíték vagy, és hiszek neked.
Namost minek kellett volna történnie? Annak, hogy rámessen a jég és agyonbasszon vagy annak, hogy pont elkerüljem?
dehát már tudod. hisz ha agyonbasz, most nem írsz ide.
tuti vmi az agyadban eszedbe jutott épp akkor.
amikor az agy "idle" akkor régi dolgokat vesz elõ amin még gondolkodni szeretne. lehet épp vmi olyan jutott eszedbe h inkább másik úton mentél.
vagy pl mikor beszélgetsz telefonon, eltereli a figyelmed és autómatikusan a megszokott úton mész, pedig nem is arra akartál menni hanem elõbb be akartál még ugrani valahova csak nem az járt éppen az eszedben, hanem a telefonbeszélgetés, ezért a megszokott úton mentél. 1000nyi oka lehet h miért nem mentél végül a jégkocka alá.
dehát már tudod. hisz ha agyonbasz, most nem írsz ide.
tuti vmi az agyadban eszedbe jutott épp akkor.
amikor az agy "idle" akkor régi dolgokat vesz elõ amin még gondolkodni szeretne. lehet épp vmi olyan jutott eszedbe h inkább másik úton mentél.
vagy pl mikor beszélgetsz telefonon, eltereli a figyelmed és autómatikusan a megszokott úton mész, pedig nem is arra akartál menni hanem elõbb be akartál még ugrani valahova csak nem az járt éppen az eszedben, hanem a telefonbeszélgetés, ezért a megszokott úton mentél. 1000nyi oka lehet h miért nem mentél végül a jégkocka alá.
miért kell állandóan azon a szerencsétlen Biblián lovagolni btw? senkinek nem árt ha elolvassa, és ha ledobjuk róla az isten, jézus és a haverok dumákat, akkor a mélyén ott rejtõzik tök emberi nyelven hogyan éljünk békében, nyugiban..az ó és újszövetségben egyaránt....ugyanúgy mint a koránban pl.
Oh, de komoly teológiai érvek itt ezek, kérem szépen! Nyilván ezek a külsõségek meg elnevezések a leges-legfontosabbak egy vallásnál, persze. Nemám, hogy a keresztényeknek Jézus A Megváltó, a zsidóknak meg csak egy a sok próféta közül... De ahogy látom, te is amolyan kirakatkeresztény vagy, templombajárás ki van pipálva, de mellette rasszizmus bejátszik. Felebaráti szeretet, megbocsájtás, egyebek már nem menõ dolgok, mi?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Erre mondják, h "csoda"-a hívõk, "szerencse"-a kétkedõk...
Mind2 lehet helytálló, de egyik se biztos, h igaz. Ja még van, a sors akarata😄
Mind2 lehet helytálló, de egyik se biztos, h igaz. Ja még van, a sors akarata😄
örülhetsz neki, mert az ilyen "értelmes" hozzászólásaid ezt a képet mutatják rólad...azért mert te nem komálod azsidókat, még nem kell faszságokat magyarázni róluk..
pontosan annak kelett történnie, ami történt😛
hogy most a pókösztönöd, a szerencséd vagy valamilyen felsõbb sugallat miatt nem történt baleset, az már csak a te hiteden múlik.
hogy most a pókösztönöd, a szerencséd vagy valamilyen felsõbb sugallat miatt nem történt baleset, az már csak a te hiteden múlik.
""erre mondta Jézus,hogy "te hiszel,mert látsz engem,boldogok azok,akik hisznek,de nem látnak engem" ""
Ja, ügyesen megfogalmazták anno a Bibliát, hogy kétkedés ne merülhessen fel, csak a hit...
Ügyes munka volt, de nem tény, h létezett. Persze ha sok évvel ezelõtt így fogalmaztam volna meg, akkor most kétkedni nem lehetne az én elrejtett írásomban sem.
Ja, ügyesen megfogalmazták anno a Bibliát, hogy kétkedés ne merülhessen fel, csak a hit...
Ügyes munka volt, de nem tény, h létezett. Persze ha sok évvel ezelõtt így fogalmaztam volna meg, akkor most kétkedni nem lehetne az én elrejtett írásomban sem.
na ez a halál dolog ez elég gyenge érv.
nem feltétlen fogok meghalni.
bizony.
a testemet már le tudják klónozni, már csak egy részecskeletapogató kell ami az agyamat olyan részletességben rögzíteni tudja, hogy képes a neuronok csatlakozásainak és hormonok mennyiségének és helyének elmentésére.
utána már csak egy részecske generátor kell, a frissen klónozott testembe belegenerálni a régi agyam szerkezetét, és ott vagyok. nem haltam meg.
ugyan az a tudat, személyiség mielõtt meghaltam. amíg respawnolok, lementenek egy adattárházba.
"pedig a villámcsapások áldozatai szénné égnek azon nyomban."
nem égnek szénné. legalábbis nem mint, sok környezeti tényezõtõl függ, de nem vok a villámcsapások professzora
a Hounddog címû filmben sem égett szénné, de csak csak egy film.
de mintha láttam volna tv-ben is villámcsapott embereket, elbutulnak, szomjasak lesznek, lebénulnak stb.
tehát ha 1-et túl lehet élni akkor 2-t is, vagy 7-et vagy 9999-et.
képzeld én meg tök véletlenül összefutottam egy haverommal külföldön pedig nem is tudtuk egymásról h oda utazunk és pont akkor?
szerinted ez hogy lehet?
jajmár...
nem feltétlen fogok meghalni.
bizony.
a testemet már le tudják klónozni, már csak egy részecskeletapogató kell ami az agyamat olyan részletességben rögzíteni tudja, hogy képes a neuronok csatlakozásainak és hormonok mennyiségének és helyének elmentésére.
utána már csak egy részecske generátor kell, a frissen klónozott testembe belegenerálni a régi agyam szerkezetét, és ott vagyok. nem haltam meg.
ugyan az a tudat, személyiség mielõtt meghaltam. amíg respawnolok, lementenek egy adattárházba.
"pedig a villámcsapások áldozatai szénné égnek azon nyomban."
nem égnek szénné. legalábbis nem mint, sok környezeti tényezõtõl függ, de nem vok a villámcsapások professzora
a Hounddog címû filmben sem égett szénné, de csak csak egy film.
de mintha láttam volna tv-ben is villámcsapott embereket, elbutulnak, szomjasak lesznek, lebénulnak stb.
tehát ha 1-et túl lehet élni akkor 2-t is, vagy 7-et vagy 9999-et.
képzeld én meg tök véletlenül összefutottam egy haverommal külföldön pedig nem is tudtuk egymásról h oda utazunk és pont akkor?
szerinted ez hogy lehet?
jajmár...
ahogy látom nem csak az amerikaiak 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
egy macska nehezen születik emberként ujjá.
de olvass nyugodtan utána
a lélekvándorlást pedig rengeteg eset bizonyítja, amikor is az emberek adatokkal és egzakt információkkal tudják alátámasztani az elõzõ élet beli emlékeiket.
nem szükséges bezárni, egyszerûbb ha elmész.
de olvass nyugodtan utána
a lélekvándorlást pedig rengeteg eset bizonyítja, amikor is az emberek adatokkal és egzakt információkkal tudják alátámasztani az elõzõ élet beli emlékeiket.
nem szükséges bezárni, egyszerûbb ha elmész.
minden leírt és mondott dolgot nem kell elhinni...most én is írnék egy cetlit valami marhasággal, elrejteném egy jól lezárt helyre, 2000 év múlva megtalálják, elhiszik(ha még akkor vannak emberek), vagy nem hiszik el. Látezni fog, mint kitaláció, de senki nem tudja/fogja bebizonyítani, h úgy van-e...
Egyszer télen mentem az utcán és ki volt rakva két léc, hogy csúszik a tetõrõl a jég, nem szabad alá menni.. általában leszarom ezeket, akkor is le akartam, már bújtam volna át a léc alatt, amikor vmi miatt meggondoltam magam és kikerült a járdának azt a részét. Amikor az elkerített rész mellé értem, a járdára zuhant egy fél négyzetméteres jégtömb. Nem egy vonalba velem, hanem kb. egy méterrel elõrébb.. ha nem kerülöm ki a lezárt részt, hanem átbújok, ahogy azt alapból akartam, pont ott jártam volna :S Namost minek kellett volna történnie? Annak, hogy rámessen a jég és agyonbasszon vagy annak, hogy pont elkerüljem?(pedig addig soha nem kerültem ki a lezárt részeket) Érdekes :$
Voltam zárás előtt. _______________
LoL, és te ezt elhiszed? Erre mondják, h városi legenda....
Marhaság, hülyeség, gondolj bele, ilyen nincs, lehetetlen. Verd ki a fejedbõl. Nincs róla bizonyíték, tehát nem létezhet(nem valószínû, h megtörtént)
Marhaság, hülyeség, gondolj bele, ilyen nincs, lehetetlen. Verd ki a fejedbõl. Nincs róla bizonyíték, tehát nem létezhet(nem valószínû, h megtörtént)
akinek van hite,annak Isten létezése tény 😊
amúgy meg,könnyen letesztelheted ezt,nem tom,hogy Mo.-n vannak-e,de tuti,vannak ilyen emberek,akik képesek visszautaztatni az elõzõ élete(i)d be 😊 próbáld ki,talán még meglepõdsz,ha nem akkor azonnal írj 😊
mert,hajt a kíváncsiság,hogy egy materalista emberbõl lehet-e,hithû embert csinálni,ha bizonyítékot kap valamire
ha látnátok valami bizonyítékot hinnétek vajon?
erre mondta Jézus,hogy "te hiszel,mert látsz engem,boldogok azok,akik hisznek,de nem látnak engem"
amúgy meg,könnyen letesztelheted ezt,nem tom,hogy Mo.-n vannak-e,de tuti,vannak ilyen emberek,akik képesek visszautaztatni az elõzõ élete(i)d be 😊 próbáld ki,talán még meglepõdsz,ha nem akkor azonnal írj 😊
mert,hajt a kíváncsiság,hogy egy materalista emberbõl lehet-e,hithû embert csinálni,ha bizonyítékot kap valamire
ha látnátok valami bizonyítékot hinnétek vajon?
erre mondta Jézus,hogy "te hiszel,mert látsz engem,boldogok azok,akik hisznek,de nem látnak engem"
BMW Über Alles!
Elkanyarodtam kicsit, a lélekvándorlás nem hiszem, hogy létezik, mert pl egy macska lelke hogy kerülhetne késõbb emberi testbe? marhaság.
Emberbõl emberbe se hiszem, h ilyen létezik. a "lelket" soha nem bizonyították, h mint ilyen dolog, van, az agyunk van, ami gondolkodik, és az minden embernél más lesz.
Azért hülyeség a már most létezõ 3 hasonló topik, mert minden feltételezés, találgatás, bizonyítatlan képzelgés...
Csak foglalja fölöslegesen a helyet, és vitát szül.
Zárja már be valaki!!!!
Emberbõl emberbe se hiszem, h ilyen létezik. a "lelket" soha nem bizonyították, h mint ilyen dolog, van, az agyunk van, ami gondolkodik, és az minden embernél más lesz.
Azért hülyeség a már most létezõ 3 hasonló topik, mert minden feltételezés, találgatás, bizonyítatlan képzelgés...
Csak foglalja fölöslegesen a helyet, és vitát szül.
Zárja már be valaki!!!!