107
4Story-Free MMORPG
  • takashi
    Sziasztok!
    Nos szerintem elég jó kis játék...olyanban kérem a segítségeteket srácok hogy hogyan tudom használni az íjjat???Nem jöttem még rá hogy ha szintet lépsz az ok a skill pontok kiosztása kell ezüst vagy simán bronz de az erő vagy ügyesség növelése itt nincs vagy én nem találtam meg?????
    Előre is kösz!!!!
  • VadKacsa
    Hallo!
    Én is kipróbáltam bár szerintem nem annyira jó játék mint a lentebb elitet cikkben írják de hát ízlések és pofonok ! :)
  • bajtokarpi

Üdv.!

Quest segítő addon létezik ehez a gammához, olyanra gondolok, mint wow-nál a questhelper? Páncélt, hol lehet javítattni?

Köszi
  • JaSoN HuNTeR #24
    Runes of Magic az szerintem jobb.
  • Tomy Lee
    Van pár irányítással kapcsolatos bug-om mint pl.jobb klikkre késön vagy sehogy nem reagál így a forgások,target kicsit nehézkes.
    Ha tudtok tippet ennek kikerülésére az jó lenne!
  • Tomy Lee
    Jó a játék,szerintem legjobb free mmo!
    Külön megörültem,hogy Night Walker amit indítottam már lvl2-n 2 különböző kardtipust már simán forgatta:O
    Megfelelő időben szintlépések nem olyan,hogy 1 óra alatt feltápolod.
    Hangok jók,karakterek kidolgozottsága jól sikerült,graf mint a wow amúgy,objectumok minden de nekem ha a karakterek jól néznek ki az a legfontosabb grafika ügyben.
    Normális igényes weapon-ok,skill-ek,armor-ok áttekinthető leírással.
    Inventory sz.tem kicsi DE nem minden mob dob valamit is némelyiknél csak pénz található és eddig egyszer sem bosszankodtam azon,hogy mit hagyjak ott avagy mit vigyek!
  • Tomy Lee
    Megoldva,így jobb!
  • zenoka
    jaja ki kellet probalni de eddig annyira nem jott be talan majd sok sok patch utan:D
  • Gubberx
    na már kockulod is lol? :D
  • zenoka
    ami problemam eleve hogy nem lehet a settingbe allitani semmit..vagy en vagy bena mindig visszateszi az 1024 es felbontasra:S
  • Tomy Lee
    Most nézem nagyon rosszat töltöttem le:(
    Találtam 1 EU-s download manager-t ami szedi is szépen most a full kliens-t!
  • Tomy Lee
    Oké megnézem mit tehetek..
    Letöltöttem hivatalosról 3 file-t és nem tudok vele mit kezdeni.
    Az alsó részen mikor felajánlja,hogy 3 részben is le lehet tölteni,ezt tettem de fehér ikonok semmi más.
  • JaSoN HuNTeR #15
    Ha megtennéd légyszi jelezd a moderátoroknak mert én már irtam de nem tettek semmit :S
  • Syron
    nem tűnik olyan rossznak
  • Tomy Lee
    Ki kellene írni teljesbe a címet tehát:
    4Story-MMORPG
    Alcímnek meg írhatod,hogy 4Story Free-MMORPG
    Am.ma kipróbálom,megnézem milyen..
  • theone91
    Arra gondolt.
  • tommygear
    énis XDDDDDDDD
  • JaSoN HuNTeR #10
    Mennyi a maximális szint?
  • Probatbicol
    Én is kipróbáltam, tényleg tiszta wow a grafika, néhány textúra mintha egy az egyben onnan lenne. Szerintem sokaknak bejöhet, pláne mert free.

Viszont a link amit beraktál szerintem az amerikai szerveré, van európai is, azon érdemes játszani inkább:

http://www.4story.co.uk/
  • Casillas
    én meg hogy a tv-csatorna
  • Solid Snake
    Ki és sztem. jóféle
  • JaSoN HuNTeR #6
    Kiprobálta már ki?
  • theone91
    Kicsit megtévesztő a cím. (Egy MMO-t még oda lehetett volna biggyeszteni zárójelben, mert sokan nem fognak benézni emiatt... :D)
  • gfreak
    huhh..én meg már azt hittem hogy ez valami buzi bulváros szarság lesz :D
  • JaSoN HuNTeR #3
    Cikk.
  • JaSoN HuNTeR #2
    Videó
  • JaSoN HuNTeR #1
    Sokat nem tudok róla. De elég jónak nézz ki. :D

Wow utánzat.

Német.

Link