107
4Story-Free MMORPG
-
takashi #27 Sziasztok!
Nos szerintem elég jó kis játék...olyanban kérem a segítségeteket srácok hogy hogyan tudom használni az íjjat???Nem jöttem még rá hogy ha szintet lépsz az ok a skill pontok kiosztása kell ezüst vagy simán bronz de az erő vagy ügyesség növelése itt nincs vagy én nem találtam meg?????
Előre is kösz!!!! -
VadKacsa #26 Hallo!
Én is kipróbáltam bár szerintem nem annyira jó játék mint a lentebb elitet cikkben írják de hát ízlések és pofonok ! :) -
bajtokarpi #25
Üdv.!
Quest segítő addon létezik ehez a gammához, olyanra gondolok, mint wow-nál a questhelper? Páncélt, hol lehet javítattni?
Köszi -
#24 Runes of Magic az szerintem jobb. -
Tomy Lee #23 Van pár irányítással kapcsolatos bug-om mint pl.jobb klikkre késön vagy sehogy nem reagál így a forgások,target kicsit nehézkes.
Ha tudtok tippet ennek kikerülésére az jó lenne! -
Tomy Lee #22 Jó a játék,szerintem legjobb free mmo!
Külön megörültem,hogy Night Walker amit indítottam már lvl2-n 2 különböző kardtipust már simán forgatta:O
Megfelelő időben szintlépések nem olyan,hogy 1 óra alatt feltápolod.
Hangok jók,karakterek kidolgozottsága jól sikerült,graf mint a wow amúgy,objectumok minden de nekem ha a karakterek jól néznek ki az a legfontosabb grafika ügyben.
Normális igényes weapon-ok,skill-ek,armor-ok áttekinthető leírással.
Inventory sz.tem kicsi DE nem minden mob dob valamit is némelyiknél csak pénz található és eddig egyszer sem bosszankodtam azon,hogy mit hagyjak ott avagy mit vigyek!
-
Tomy Lee #21 Megoldva,így jobb! -
zenoka #20 jaja ki kellet probalni de eddig annyira nem jott be talan majd sok sok patch utan:D -
#19 na már kockulod is lol? :D -
zenoka #18 ami problemam eleve hogy nem lehet a settingbe allitani semmit..vagy en vagy bena mindig visszateszi az 1024 es felbontasra:S -
Tomy Lee #17 Most nézem nagyon rosszat töltöttem le:(
Találtam 1 EU-s download manager-t ami szedi is szépen most a full kliens-t! -
Tomy Lee #16 Oké megnézem mit tehetek..
Letöltöttem hivatalosról 3 file-t és nem tudok vele mit kezdeni.
Az alsó részen mikor felajánlja,hogy 3 részben is le lehet tölteni,ezt tettem de fehér ikonok semmi más. -
#15 Ha megtennéd légyszi jelezd a moderátoroknak mert én már irtam de nem tettek semmit :S -
#14 nem tűnik olyan rossznak -
Tomy Lee #13 Ki kellene írni teljesbe a címet tehát:
4Story-MMORPG
Alcímnek meg írhatod,hogy 4Story Free-MMORPG
Am.ma kipróbálom,megnézem milyen.. -
#12 Arra gondolt. -
#11 énis XDDDDDDDD -
#10 Mennyi a maximális szint? -
Probatbicol #9 Én is kipróbáltam, tényleg tiszta wow a grafika, néhány textúra mintha egy az egyben onnan lenne. Szerintem sokaknak bejöhet, pláne mert free.
Viszont a link amit beraktál szerintem az amerikai szerveré, van európai is, azon érdemes játszani inkább:
http://www.4story.co.uk/ -
#8 én meg hogy a tv-csatorna -
#7 Ki és sztem. jóféle -
#6 Kiprobálta már ki? -
#5 Kicsit megtévesztő a cím. (Egy MMO-t még oda lehetett volna biggyeszteni zárójelben, mert sokan nem fognak benézni emiatt... :D) -
#4 huhh..én meg már azt hittem hogy ez valami buzi bulváros szarság lesz :D -
#3 Cikk. -
#2 Videó -
#1 Sokat nem tudok róla. De elég jónak nézz ki. :D
Wow utánzat.
Német.
Link