107
4Story-Free MMORPG
  • Monoton
    baker én nem találom csak egy lyan NPCt akinél lvl34 es cuccokat lehet gyartani ill az Alchemist-et akinel potit :S
  • Tiribinha
    Azokat ruhák,italok "gyártásához" tudod felhasználni. Craft expert asszem az NPC neve. a kezdő faluban és a főhadiszálláson találod meg őket
  • Monoton
    Ja meg olyan kérdésem lenne hogy materialok amik esnek mihez jók? Mert eddig sehol nem találtam egy NPC-t akinél el lehetne gyártani. :S
  • Monoton
    Ha lesz vmi magyar guild akkor szólj :D
  • Tiribinha
    Én is így gondoltam, de mégiscsak más este 7-kor fightolni.:)
  • Inso
    Üdv:)

A magyarok guild is totál kihalt lett:P
    hat igen ott előnyösebb időben van a tw, meg lehet nincs akkora Crax guild mint itt, viszont nem bírnám mégeccer 0ról kezdeni, bér ki tudja mit hoz a jövő:)

üdv
    Inso
  • Tiribinha
    Üdv Insomnio!

Örülök,hogy hallok felőled. Teljesen inaktiv lett a guild, ráadásul a TW miatt átjöttünk mi is az európai szerverre,nem nagyon vagyunk a globalon. Talán itt ujraélesztjük a Europe-t...

Üdv
    Tiribinha
  • Inso
    Sziasztok, és halle Tirib:)

Múlt héten került élesítésre pár újdonság a globális kliensen játszóknak, többek között az aukciós ház, új lvl 34 es, és lvl 38as fegyverek, valamint sok egyéb újdonság is. Ahogy látom ti az európai szerveren játszotok, ott nem tudom mikor kerül élesítésre. A global.4story.com oldalról tölthető le az "eredeti" kliens a többi server csak egyfajta franchise. A globális server egyetlen hibája, amit Tiribinha is említett, h ott reggel 4 kor van a territory war, ahol nem árt részt venni, ha jó armorokat akarunk.

Tirib: mi lett az Europe guildal? Egy ideje mar nem latok senkit onnan:(

üdv
    Inso
  • Tiribinha
    Mi viszont Valorianban játszunk.
  • Monoton
    Jaja Derion
  • Tiribinha
    én is innen töltöttem,és müxik. Egyébként piac nincs, csak personal shopot tudsz nyitni Lol, jobban belegondolva ez egy piac. Egyébként melyik nép vagytok? Derion?
  • gfreak
    köszönetem kedves uram :D

szedem, települök, aztán gyilok...most már nagyon kiváncsi avgyok :D
  • Monoton
    Én ezt szedtem le
  • gfreak
    nem tudsz dobni valami gyors download lehetőséget? ez az ActiveX dolog nem akar múűködni...nem kassolom mi van....
  • Monoton
    Én FF el szedtem az Eus klienst.
  • gfreak
    ?? csak az iexplorerrel tudom letölteni? se ffox se chrome? mivan??? vagy csak elbénázok valamit?
  • Monoton
    Amugy a jatekban van vmi Auction House v Piac v vmi hasonlo? :D
  • Tiribinha
    lassabb,mint az eu-s szerverek,sokan panaszkodnak,hogy sok lag van benne,de sztem nem jellemző,én legalábbis nem vettem észre.
  • Monoton
    Nem nagyon laggos? Lehet érdemes lenne átmenni, még csak lvl 20n vagyunk.
  • Tiribinha
    xD,lehet. Én mindkettőn fent vagyok,mindkettőn játszom is. Tény,hogy kicsit mozgalmasabbnak tűnik az amcsi szerver. Egy nagy hátránya van, hogy a harc, mi időnk szerint, hajnal 4-kor van.
  • Monoton
    Ja énis EUs szeron vagyok, egy másik magyar sráccal. Ezek szerint az Amcsira kellett volna mennünk :D
  • Tiribinha
    sajnos
  • Tiribinha
    EU-s szerverre most mentem át,az angolra, ott viszont még egyet sem láttam.
  • Monoton
    Eu-s szerveren?
  • Tiribinha
    Attól függ,hol játszol,melyik szerveren. Aglobal serveren például elég sokan vannak, többek közt 2 magyar guild is.
  • Monoton
    Én most kezdtem, nekem tetszik. Kár hogy alig van magyar játékos. Ha valaki feltéved, akk. Monooton néven megtalál.
  • Hyppodrom
    Játszottam, már nem játszok. Kipróbáltam, hát nem valami nagy durranás, bohóckodásra megfelel, de annyi. Szerintem.
  • Monoton
    De te Eu szeron játszol? Mert ott nincs ilyen nevű kari :D
  • Monoton
    Na elkezdtem én is. Egyenlőre próbálgatom a classokat. Kérdés, hogy melyik factionben vannak inkább magyarok, illetve van vmilyen hazai guild?

Plusz jöhetnének vélemények a classokról.
  • Monoton
    Én is ezt szeretném tudni.
  • JaSoN HuNTeR #37
    nah én is elkezdek ezzel játszani.
  • Syron
    EU serveren van esetleg egy magyar guild, ahova tudnék csatlakozni?
  • Tatyla
    karakter generálás után system error próbáljam később üzenet,nincs most szerver vagy mi a probléma?
  • Hyppodrom
    Valaki nem császkál Yesod felé? Hunnia néven vagyxok fenn, csinálhatnánk egy gárdát, mi magyarok, :)))))))
  • Hyppodrom
    Jah, sikerült megoldanom, reggel, tiszta fejjel, thx!
  • JaSoN HuNTeR #32
    ID= Acc név vagy asszem email már nem tudom pontosan. PW meg a jelszó.
  • Hyppodrom
    Helló mindenkinek! Nekem egy olyan gondom van, h feltettem a játékot, aztán amikor szépen meg akartam csinálni az account-ot, kért valami ID számot meg PW-t is. Valaki tudna segíteni, h ezekkel mit kezdjek?
    Thx, üdv
  • JaSoN HuNTeR #30
  • VadKacsa
    Hallo kiprobáltam megint lehet mégse olyan rossz mint amikor elöször játszottam velle...
    Szoval én se láttam hogy lehetne állítani a staton a skill pedig ilyen félautomata támadás és mellé kell skillezni hiába katintok rá duplán csak egyszer üti meg a mobot ez kicsit lebutitja a játékot aszem de lehet ez a fasza benne döltsétek el ti!
    jah meg a világ térkép undorító!
    Azt se látom hogy ki hol mit mé csinál... de hát hülye is vagyok !
    Majd lehet nyomom még!
    A Questek faszák!
  • takashi
    Látom nem nagyon használja senki ezt a fórumot:))ha mégis akkor majd lesz írva ki milyen szerveren játszik???