4Story-MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is innen töltöttem,és müxik. Egyébként piac nincs, csak personal shopot tudsz nyitni Lol, jobban belegondolva ez egy piac. Egyébként melyik nép vagytok? Derion?
gfreak
köszönetem kedves uram 😄

szedem, települök, aztán gyilok...most már nagyon kiváncsi avgyok 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

REAL MADRID

gfreak
nem tudsz dobni valami gyors download lehetõséget? ez az ActiveX dolog nem akar múûködni...nem kassolom mi van....

Én FF el szedtem az Eus klienst.

REAL MADRID

gfreak
?? csak az iexplorerrel tudom letölteni? se ffox se chrome? mivan??? vagy csak elbénázok valamit?

Amugy a jatekban van vmi Auction House v Piac v vmi hasonlo? 😄

REAL MADRID

lassabb,mint az eu-s szerverek,sokan panaszkodnak,hogy sok lag van benne,de sztem nem jellemzõ,én legalábbis nem vettem észre.
Nem nagyon laggos? Lehet érdemes lenne átmenni, még csak lvl 20n vagyunk.

REAL MADRID

xD,lehet. Én mindkettõn fent vagyok,mindkettõn játszom is. Tény,hogy kicsit mozgalmasabbnak tûnik az amcsi szerver. Egy nagy hátránya van, hogy a harc, mi idõnk szerint, hajnal 4-kor van.
Ja énis EUs szeron vagyok, egy másik magyar sráccal. Ezek szerint az Amcsira kellett volna mennünk 😄

REAL MADRID

sajnos
EU-s szerverre most mentem át,az angolra, ott viszont még egyet sem láttam.
Eu-s szerveren?

REAL MADRID

Attól függ,hol játszol,melyik szerveren. Aglobal serveren például elég sokan vannak, többek közt 2 magyar guild is.
Én most kezdtem, nekem tetszik. Kár hogy alig van magyar játékos. Ha valaki feltéved, akk. Monooton néven megtalál.

REAL MADRID

Játszottam, már nem játszok. Kipróbáltam, hát nem valami nagy durranás, bohóckodásra megfelel, de annyi. Szerintem.
De te Eu szeron játszol? Mert ott nincs ilyen nevû kari 😄

REAL MADRID

Na elkezdtem én is. Egyenlõre próbálgatom a classokat. Kérdés, hogy melyik factionben vannak inkább magyarok, illetve van vmilyen hazai guild?

Plusz jöhetnének vélemények a classokról.

REAL MADRID

Én is ezt szeretném tudni.

REAL MADRID

JaSoN HuNTeR
nah én is elkezdek ezzel játszani.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Syron
EU serveren van esetleg egy magyar guild, ahova tudnék csatlakozni?

Tatyla
karakter generálás után system error próbáljam késõbb üzenet,nincs most szerver vagy mi a probléma?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Valaki nem császkál Yesod felé? Hunnia néven vagyxok fenn, csinálhatnánk egy gárdát, mi magyarok, 😊))))))
Jah, sikerült megoldanom, reggel, tiszta fejjel, thx!
JaSoN HuNTeR
ID= Acc név vagy asszem email már nem tudom pontosan. PW meg a jelszó.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Helló mindenkinek! Nekem egy olyan gondom van, h feltettem a játékot, aztán amikor szépen meg akartam csinálni az account-ot, kért valami ID számot meg PW-t is. Valaki tudna segíteni, h ezekkel mit kezdjek?
Thx, üdv
JaSoN HuNTeR

Hallo kiprobáltam megint lehet mégse olyan rossz mint amikor elöször játszottam velle...
Szoval én se láttam hogy lehetne állítani a staton a skill pedig ilyen félautomata támadás és mellé kell skillezni hiába katintok rá duplán csak egyszer üti meg a mobot ez kicsit lebutitja a játékot aszem de lehet ez a fasza benne döltsétek el ti!
jah meg a világ térkép undorító!
Azt se látom hogy ki hol mit mé csinál... de hát hülye is vagyok !
Majd lehet nyomom még!
A Questek faszák!

Hallo!

Látom nem nagyon használja senki ezt a fórumot😊)ha mégis akkor majd lesz írva ki milyen szerveren játszik???
Sziasztok!
Nos szerintem elég jó kis játék...olyanban kérem a segítségeteket srácok hogy hogyan tudom használni az íjjat???Nem jöttem még rá hogy ha szintet lépsz az ok a skill pontok kiosztása kell ezüst vagy simán bronz de az erõ vagy ügyesség növelése itt nincs vagy én nem találtam meg?????
Elõre is kösz!!!!
Hallo!
Én is kipróbáltam bár szerintem nem annyira jó játék mint a lentebb elitet cikkben írják de hát ízlések és pofonok ! 😊

Hallo!

Üdv.!

Quest segítõ addon létezik ehez a gammához, olyanra gondolok, mint wow-nál a questhelper? Páncélt, hol lehet javítattni?

Köszi
JaSoN HuNTeR
Runes of Magic az szerintem jobb.

Van pár irányítással kapcsolatos bug-om mint pl.jobb klikkre késön vagy sehogy nem reagál így a forgások,target kicsit nehézkes.
Ha tudtok tippet ennek kikerülésére az jó lenne!

★ 汤姆 李

Jó a játék,szerintem legjobb free mmo!
Külön megörültem,hogy Night Walker amit indítottam már lvl2-n 2 különbözõ kardtipust már simán forgatta😮
Megfelelõ idõben szintlépések nem olyan,hogy 1 óra alatt feltápolod.
Hangok jók,karakterek kidolgozottsága jól sikerült,graf mint a wow amúgy,objectumok minden de nekem ha a karakterek jól néznek ki az a legfontosabb grafika ügyben.
Normális igényes weapon-ok,skill-ek,armor-ok áttekinthetõ leírással.
Inventory sz.tem kicsi DE nem minden mob dob valamit is némelyiknél csak pénz található és eddig egyszer sem bosszankodtam azon,hogy mit hagyjak ott avagy mit vigyek!

★ 汤姆 李

Megoldva,így jobb!

★ 汤姆 李

jaja ki kellet probalni de eddig annyira nem jott be talan majd sok sok patch utan😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
na már kockulod is lol? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ami problemam eleve hogy nem lehet a settingbe allitani semmit..vagy en vagy bena mindig visszateszi az 1024 es felbontasra:S

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Most nézem nagyon rosszat töltöttem le😞
Találtam 1 EU-s download manager-t ami szedi is szépen most a full kliens-t!

★ 汤姆 李

Oké megnézem mit tehetek..
Letöltöttem hivatalosról 3 file-t és nem tudok vele mit kezdeni.
Az alsó részen mikor felajánlja,hogy 3 részben is le lehet tölteni,ezt tettem de fehér ikonok semmi más.

★ 汤姆 李

JaSoN HuNTeR
Ha megtennéd légyszi jelezd a moderátoroknak mert én már irtam de nem tettek semmit :S

Syron
nem tûnik olyan rossznak

Ki kellene írni teljesbe a címet tehát:
4Story-MMORPG
Alcímnek meg írhatod,hogy 4Story Free-MMORPG
Am.ma kipróbálom,megnézem milyen..

★ 汤姆 李

theone91
Arra gondolt.

tommygear
énis XDDDDDDDD
JaSoN HuNTeR
Mennyi a maximális szint?

Én is kipróbáltam, tényleg tiszta wow a grafika, néhány textúra mintha egy az egyben onnan lenne. Szerintem sokaknak bejöhet, pláne mert free.

Viszont a link amit beraktál szerintem az amerikai szerveré, van európai is, azon érdemes játszani inkább:

http://www.4story.co.uk/
Casillas
én meg hogy a tv-csatorna

Vivimos por ti, vence por nosotros.