4Story-MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millió kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.
http://virtualisnevelde.xefande.com/gates-of-andaron_4story-magyarul.php
Az oldal címe: www.gatesofandaron.hu
Remélem hamarosan mégtöbben leszünk magyarok a játékban! 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gyertek ti is játszani, már sokan vagyunk Magyarok!
játék storyja, karakterek, fajok, népek, rendszer követelmények
Készül a Magyar 4story oldal. Leírások, segítség, fórum, Klánok (Guild).
Gyertek ti is!
4Story Magyaroknak
Jó játékot!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
mi a karid neve?
REAL MADRID
defugel, a craxok túl sokan vannak, szal defugelben mindig elkél a segítség😊)
REAL MADRID
tegnap nekem is laggolt, de nem jellemzõ.
Globalon Endedroson vagyunk, ott csak az az egy van, ha erre vagy kíváncsi. délutántól leszek majd online, whisperben megtalálsz ( /whisper Insomnio ), vagy ha Magnaksiaban látsz Hunters guild-tagot kérdezz rá online vagyok e. amúgy ha van igény rá van pár screenshotom harcokról, hátha kedvet csinál😊 délután megpróbálom belinkelni😊
üdv
REAL MADRID
jaja a priest nagyon jó kari, nekem is van egy kicsi (kb lvl 14) az archerem mellett. A warrior jó kari, a legtöbb küldetést egyedül is tudja csinálni, de mivel nincs AOE-ja nagyon lassan halad. Az assasineknek van AOE skilljuk de nem vmi pusztitó😊
a max lvl jelenleg 68 a globalon, szerverenként változik, a koreain már láttam 80as szintût is.
Ha átjössz a globalra keress meg, ha nem is az elejétõl de kb lvl 26tól tudunk segiteni.
üdv
REAL MADRID
REAL MADRID
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
nem megy a válasz erre funkció😛
Hmmm, az assasinok, azaz nightwalkerek kemények, de hosszú az út odáig😊
igazából nem ismere, a skilljeiket en lvl 5nél feladtam, de itt:
http://global.4story.com/freegameforum/forum_topics.asp?FID=6&SID=2273af6e8e553fc5f6516afa86cd257a
hasznos tanácsok vannak.
üdv és jó játékot
Ja egyébként ez 66/66, és eredetileg a Silent Hit 1/6. Csak akárhányszor ráfrissítek mindig ugrik egy szintet 😄
REAL MADRID
hogy lesz magyarul is?:S mondjuk legalabb a 10evesek nem a globalra jonnek szetspamalni a csetet😊 Nem értem miért kell ennyi szerver, szerintem a eus tökéletesen lefedi europát, az meg hogy magyarul van...
csa
De egyébként ez azt jelenti, hogy magyar sero is lesz? Vagy magyar verzióval az angol Eu severre is felmehetek?
REAL MADRID
Bár az mindent elárul, hogy a GameForge fogja üzemeltetni, tehát garantált a bukás, mert azok hihetetlen amatõrök, de akkor is magyar nyelven is lesz ez a játék. Hogy mikor nem tudom nem is nézek fel ide szerintem többet, de ez 100%, hogy magyar nyelven is megfog jelenni. Kb úgy fog kinézni és járni mint a metin2.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
A magyarok guild is totál kihalt lett😛
hat igen ott elõnyösebb idõben van a tw, meg lehet nincs akkora Crax guild mint itt, viszont nem bírnám mégeccer 0ról kezdeni, bér ki tudja mit hoz a jövõ😊
üdv
Inso
Örülök,hogy hallok felõled. Teljesen inaktiv lett a guild, ráadásul a TW miatt átjöttünk mi is az európai szerverre,nem nagyon vagyunk a globalon. Talán itt ujraélesztjük a Europe-t...
Üdv
Tiribinha
Múlt héten került élesítésre pár újdonság a globális kliensen játszóknak, többek között az aukciós ház, új lvl 34 es, és lvl 38as fegyverek, valamint sok egyéb újdonság is. Ahogy látom ti az európai szerveren játszotok, ott nem tudom mikor kerül élesítésre. A global.4story.com oldalról tölthetõ le az "eredeti" kliens a többi server csak egyfajta franchise. A globális server egyetlen hibája, amit Tiribinha is említett, h ott reggel 4 kor van a territory war, ahol nem árt részt venni, ha jó armorokat akarunk.
Tirib: mi lett az Europe guildal? Egy ideje mar nem latok senkit onnan😞
üdv
Inso
REAL MADRID