Blu-ray lejátszót mutat be a Toshiba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg nem értem, hogy miért akarsz Blu-Ray-t asztali DVD-n lejátszani...<#help>

zola2000
tudom, nekem 40 gbs fat32es partícióm volt (régen), de amikor dvdt másoltam, akkor darabolta a nero. Egyébként hogyne ismerné a vista a fat32es pendriveokat?

A

Tetsuo
o veletlenul a particio mereterol beszelt, ti meg a 1db fajl max mereterol..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
a Te asztalid eleg gyenge, az USB 1.1 az nem alkalmas semmilyen korulmenyek kozott HD minosegu jelatvitelre..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sanyix
véresen komoly, spriccel szanaszét az ütõérbõl

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Az a több terabyte az 4 gbyte...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

valszeg félreértettél, vagy rosszul fogalmaztam. fat16=max 2gb fájl méret, fat32=max 4gb file méret, magyarul fat-es particiónak kell lennie a hdd-nek, hogy lássa az asztali dvd lejátszó, csakhogy se vista, se win7 nem ismeri ezt a fates mókat, tehát max xp, vagy korábbi op

Abit I-N73V, Core 2 Quad q6600 2,4 GHZ, 250 GB sata, 320 GB 2,5\", 4GB Kingmax, Samsung super multi, Benq 22\" FULL HD TFT WIN7 OP

zola2000
nem tom, de a fat16 az max 2 gb, a fat32 meg több terabyte...

A

már bocs, lehet nem jól tudom, de az én asztali lejátszómon is van usb, de csak fat-es particiót lát, ami annyit tesz, hogy max 4gb, nem beszélve arról, hogy 1.1-es usb, és ha magas a film bitrátája, akkor bizony kurvára beszaggat olykor a film, szal aki azt hiszi, hogy feldugja az 1-2 terrás vinyóját, oszt jól megnéz 6000 filmet róla az kurva nagyot téved...erre találták ki a media playereket

Abit I-N73V, Core 2 Quad q6600 2,4 GHZ, 250 GB sata, 320 GB 2,5\", 4GB Kingmax, Samsung super multi, Benq 22\" FULL HD TFT WIN7 OP

Ez most vicc, vagy komoly kérdés?<#idiota>

zola2000
ott a ps3, az jó játszani, netezni, blu-rayezni...

A

és egy felskálázott DVD filmnek van olyan képe, mint egy leskálázott BD filmnek?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

NEXUS6
Hogy tovább hergeljem a hangulatot, a magam részérõl amellett, hogy a HD minõségû videózás híve vagyok, azt kell mondanom, hogy marhára nem mindegy, hogy min nézi az ember.

Egyrészt én pl. sima monitoron nézem és nincs olyan nagy különbség a felskálázott DVD-hez képest, mint elõször vártam. Persze az alaphoz képest igen, de manapság már egy olcsó DVD lejátszó is tudja a felskálázást.

Ha viszont az úk LED-es háttérvilágítású, mindenféle extra technikával felszerelt TV-ket nézem akkor bizony nagyon dúrván néz ki a BD, a DVD sehol sincs hozzá képest felskálázva se.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

TothLaci
Szerzek egy Blu-Ray lejátszót, és azon nézem a filmeket.
Nektek tökéletesen megfelel a DVD, nekem SZAR! Pontosabban csak a DVD tömörítési minõsége nekem SZAR. Egy MKV-s DVD-n lévõ film minõségét már jobban szeretem, sokkal jobban.
Blu-ray pedig majd lesz, ha majd olcsó lesz... addig vegyétek Ti gazdagok. (akik megtehetik itt)
Sanyix
és mit csinálsz a blu-rayyel egy asztali dvd lejátszóban? Beteszed és nézed hogy "no disc"?

Fórumharcos
Ez igen van ám itt kultúra!
Utoljára a pslive-on olvastam e’ fajta hozzá szólásokat..

PSN ID tonysakka

ki nem szarja le h toshiba kiadta elso bluray lejatszojat.
Kell a fasznak.
Stream-online szolgaltatase a jovo!
FaTaL és gomyron: mielõtt hozzászóltatok volna, inkább végig gondolhattátok volna a folyamatot. Honnan teszitek a penre a filmet? Hát egy BR lemezrõl...Vagy warezba leszeditek a netrõl, de oda megint csak BR lemezrõl került fel.
Mert ugye a kérdés a BR létjogosultságától indult.Arra meg elég ok a BR filmek.

GulaSoft
Na most pendrive-os hozzászólóknak üzenném, hogy kapjanak már a fejükhöz, és gondolkodjanak el azon mennyi egy 32Gb-os pendrive, és mennyi egy BD nyers diszk, utána lehet pampogni hogy miért sokkal jobb egy pendrive, aminek az árából már most is 5-6 bd lemezt veszel, ha meg felfut akkor 20, majd késõbb 30-40 darabot. A pendrive nem erre való! Ébresztõ! Lassan ott lesz az üvegszál a háztartásban, le lehet tölteni a filmeket, vagy online nézni egy tékából. A pendrive arra való, hogy egyik helyrõl a másikra vigyünk olyan adatot amit viszonylag gyakran módosítunk is.
NEXUS6
Pontosan 3 éve van piacon, és az elsõ 2 év gyakorlatilag azzal telt el, hogy a HD-DVD-vel küzdött, ami kb megfelezte a terjedést.

A DVD-nél az elsõ 3-4 év ugyan így gyenge felfutási eredményeket hozott és csak valamikor 2000. környékén a PS2 megjelenésével egy idõben kezdtek az eladási számok emelkedni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

jaja, csak ne lehetne azokat a fránya blu ray filmeked összetömöríteni egy 2-2,5 gigás br-rip-be.

Akkor már legyen 20-30 millió, hogy egy szuper kis ház is benne legyen.
höhö elmondta, hogy mitõl tartja gyengének, ott van a vesszõ után az indoklás.
Neki nem éri meg. Ennyi. Utalj át neki olyan 2-3 milliót, amibõl már szuper kis házimozi rendszert lehet kiépíteni, és akkor szerintem neki is bele fog férni a blu-ray lejátszó. Mert miért ne..

Nem kell feleslegesen kötekedni. 😛

https://twitter.com/foodlfg

zola2000
De a blu-ray filmeknek nem akármilyen képminõsége van, egy jobbfajta fullhd plazmán, és már van olyan elterjedt a blu-ray mint a dvd volt életciklusának ebben a részuében. (az els bd lejátszók 2006 közepén jöttek, 3 éves, a dvd 2001ben sem volt sokkal elterjedtebb mint most a bd, és 2001ben is jó drágák voltak a dvd lejátszók.

A

Márciustól itt ott kapható már 256GB-os pendrive a Kingstontól. Blue-ray tényleg feleslegesnek tûnik, sõt ,a külön egységként mûködõ lejátszóknak is lassan vége, hisz egy beépített lejátszó szoftverel és egy 5.1-es hangkártyával egy ütõs LCD-t össze lehet hozni.
szinte minden asztali dvd -n van usb csatlakozo, szoval nem all semmibol akarmit is radugdosni. de mielott hozzaszolsz nezz korbe a piacon hogy mikvannak es hidd el van aki hasznalja <#miaz>

http://www.hackthat.net/df/ddos/65094/index.hack

[HUN]FaTaL
Bedugom az USB portra és nézem róla a filmeket.

http://goo.gl/gd6Zi5

És mit csinálsz a 64es USB peneddel mondjuk egy asztali DVD lejátszóban?

Mondjuk mert már vannak 64 gigás pendriveok is.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Mégis mitõl gyenge?????? A floppy jobb???? ha a hülyeség fájna.....

Ez a blueray tényleg elég gyenge, egyszerûen nem éri meg..
A bluray vagy már lassan 4-5 éve? van a piacon, de még sem eléggé elterjedt, mire elterjedne, addigra felváltja egy fejlettebb tároló egység, ami már lassan készül is a piacra.....