Taikodom

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk az utolsó patchben kicsit szétcseszték a gazdaságot a War Thunderben.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Inkabb mint War Thunder az urben! Egy dolgot ne felejtsunk el a Star Conflictot es a War Thundert is a Gaijin Entertainment csinalja mig a Worlfd of Tanksot a Wargaming. Es hat WG-t hat siman veri nezd csak WOWP vs WT. Bocsi, hogy igy belejavitok, de amit a WG csinal mar az szanalmas. :D
baly94
Star Conflict = World of Tanks az ûrben.
Valszeg nem volt elég jó a bevétel. A mostani Taikodom sokkal profit-centrikusabb, ugyanis kompetitív.

A Star Conflictot majd lecsekkolom késõbb, a screenshotokból ítélve ígéretesnek tûnik. Ám sajna nem a grafika teszi a játékot.

baly94
Ja, nem tudom miért nem hagyták akkor a régit. Még a grafika is jobb volt. Star-Conflict-ról hallottál már egyébként?
Szerintem hagyd. Én személy szerint többet vártam ettõl a játéktól.

A régi Taikodom szelleme nagyon hiányzik az egészbõl, így a "Living Universe" tulajdonképpen nem jelent semmit. Legalábbis a régebbi Taikodomra sokkal jobban el lehet mondani ezt.

baly94
Azért remélem ez hamarosan változik.
Egy osztályhoz csak egy hajó tartozik. Lehet másfajta hajót venni, de csak pénzért.

baly94
Mennyi cucca van már a storage-ban? O.o Én mindent eladok D:
baly94
Én is benne vagyok a tesztben (ha ugyan még mindig béta már nem tudom), és egyet biztosan mondhatok: több hajó kell, nem elég változatos. Lvl 11 vagyok és már annak a nyamvadt Chelonia-nak a negyedik változatát vettem meg, és ha még lvl 40-en is ez lesz én nem tudom mit csinálok D: Egyébként egész jól néz ki a játék, bár szerintem a régiben voltak szebb tájak is. Amit hiányolok az a "cruise speed", amiket tulajdonképpen leváltottak ezek a turbó csatornák, amiknek túl sok értelme nincs. A skill rendszer amúgy szerintem elég jó, semmi bonyolult, teljesen érthetõ. A crafolás item upgrade meg ezek mondjuk nekem nem tiszták, de egyik játékban sem azok nekem. (talán csak el kéne olvasnom az instrukciókat, na mindegy)
Jelenleg ilyen:
http://www.youtube.com/v/3ORTsUfRUzM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Elindult a Taikodom - Living Universe International Beta.

Feliratkozni itt lehet.

Dióhéjban: egy teljesen új játék. Eddig élvezem, habár a régi nagy hajókról vezetésérõl le kell mondanunk.

baly94
Mármint portugálul bocs xD
baly94
Jah, a brazilra regeltem is, closed betaban bent voltam, de minthogy az egész brazil, nem értettem a küldetéseket, így nem tudtam fejlõdni xD
az a helyzet, hogy brazilban már folyik az open beta, valóban átszervezték az egész játékot, de itt még várni kell. Elég lassú, ám ez van ez kell szeretni.

baly94
Ebbõl nem lesz már semmi ha jólsejtem.. :D
hallottam, de személyszerint nem vagyok nagy BSG fan.

baly94
Egyébként van beta kulcsom a brazil verzióhoz, de nem is tudom miért, hagytam a francba, legalábbis egyelõre. Lehet felteszem megint, bár ha jól tudom a brazil és az amcsi verziót külön-külön fejlesztik, és nem feltétlenül ugyanaz.
baly94
Jah, alig találkoztam angolokkal, vagy olyanokkal, akik tudnak angolul... Az új verzióban meg majd jó lenne összefutni :D A hajó dologhoz meg annyit, hogy én jobb szeretem az olyan nagy hajókat amiben százával vagy ezrével nyüzsögnek az emberek :D Nem tudom miért, mert egyébként ki nem állhatom a tömeget, de akkor is.
A battlestar galactica online-ról hallottál már? Éppen most indult az open beta, de én a closed betaban is benne voltam. Nagyon jól néz ki, ahhoz képest, hogy böngészõs, a Taikdoomra várva, szerintem jó szórakozás + BSG fan vagyok, és azért is jtszok vele :D
Annó, mikor még játszottam a brazil szerveren elég pénzt gyûjtöttem össze egy guild létrehozásához, csak épp az emberek nem voltak meg. Meg a guild creation feature is hiányzott akkor éppen. Amúgy a guild neve "Freedom Frontiers" lett volna, és a lényege az lett volna, hogy biztosítsa Earth és Titán között a biztonságos kereskedelmi útvonalat némi fejpénzért cserébe. Ha a 9/10-e az embereknek nem brazil lett volna, simán mûködött volna a dolog.

Na majd az új verzióba meglátjuk. Ha nem lesz 34 000 ms pingem megint, akkor lehet hogy komolyan beleszállok a játékba újra.

elnézve ezt a képet:

http://www.youtube.com/v/t5DHG3kMiYQ
(bocsi a videóért, a magát a képet már nem találom)

Szal látva az ember méretét hozzá képest úgy gondolom, hogy még a legkisebb Remorákba is belefér egy jó 40 fõs csapat. De ha azt nézzük, a star trek-be a 8472-es fajnak is gigantikus bio-csillaghajói voltak, és egyetlen pilóta kellett az irányításukhoz, szal nem olyan vészes a dolog.

baly94
Egyébként én ezeknél a hajóknál elég nehezen tudtam elképzelni, hogy most hol vannak benne az emberek, meg hogy milyen a méretarány, stb. Fõleg a vadászoknál volt ez gond, hiszen lennie kéne valami pilótafülkének is nem? Egyébként a hajó-design nagyon jó, sok benne a fantázia, csak éppen teljesen irreális sztem.
baly94
Igeeen a Typhoon :D Én is ezzel nyomtam a brazil szerveren, elõször a Typhonn II-vel, ami egyébként 100 000 Tael környékén van, aztán mikor kb egy év múlva visszamentem, a karakterem kapott Hoplonokat, mert már olyan régi felhsználó, és lassan úgyis bezár a játék, és akkor vettem egy Typhoon III-at :D Az egész játékból ez a kedvenc hajóm.
hehe... Vannak néhány újak (vagyis inkább újratextúrázottak, mert ezek a hajók már kb 2004-be le lettek gyártva, csak lassú a játék fejlõdése)

Én annó a brazil szerveren mindig a Typhoon-ommal cirkáltam. Nagyon fasza hajó, ha open beta lesz az amerikai változat, 100% hogy már a második nap megszerzem a pénzt rá (ha jól emlékszem 350 000 Tael)

:3

baly94
Wtf? Na mindegy itt a link, lentebb ott vannak a linkek a képekhez.
baly94
Néhány várható hajó a játékból, hátha jár még valaki erre.

Nekem személy szerint annyira nem jönnek be, nem valami realisztikusak, ilyeneket max hasrácsapásból lehet csinálni, hogy na most az ilyen lesz, az ott olyan, stb.
baly94
Egyébként nincs valami új fórum a játéknak? Mert ugye hamarosan jön az amcsi-európai verzió.
baly94
Na már senki nem játszik? :( Olyan jó lenne magyarokkal találkozni a gameban :D Ha elegen összegyûlnék corpot is alapíthatnánk, mert van egy rakás pénzem a játékban xD
Vitez77
Vendetta Online talán elindul (talán!), bár igaz, az fizetõs.
Pirate Galaxy az meg szerintem 100, hogy menne. Hagyományos MMO vonalat követi, csak az ûrbe helyezve (inkább olyan, mint egy ûrbe helyezett WoW, mint egy EVE). De próbáld ki, hátha megtetszik.
A Jumpgate Classic biztosan elindul, de az is fizus - na az már olyan, mint a Taikodom. Hasonló a helyzet a Free Allegiance nevû játékkal, amely azonban már ingyenes (rajongók viszik tovább).
Válogass :)

天使たちは私を見守る

Mazarex
na jó megyek vissza cabalozniXD az legalább megy:) bb

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

hát vmi õsrégi játék? xD

Mazarex
akkor tudtok mondani vmi hasonló game-et, mai jó a karimhoz?

o_o bazz, ilyen kártyával ma el se indul egy játék se... Inkább elõbb szerezz be egy új PC-t akkor, a Taikodom egyszerû játéknak tûnhet, de van gépigénye.

Mazarex
5.6.7.3 ról próbáltam frissiteni 9.1.3.1 re közvetlenül, letöltött fájlból, mert magától nem akar frissiteni...

Mazarex
gforce fx 5200:D próbáltam frissiteni de akor meg bexart a kari...

videó drivert frissítsd.

milyen videókarid van?

Mazarex
vmi ojasmi lehet, hogy a videókártyát frissitsem és próbáljam ujra? vagy mi

Mazarex
letöltve frissítve, de miután elindul a köv hibát írja ki: um recurso requerido nao foi encontrado. Atualize seu driver de video para uma versao mais recente e tente novamente próbáltam goolevel meg hasonlókkal lefordíttatni de eddig semmi, vki?:S

jha regizés közben megoldódott, vaank még jó emberek:)

Mazarex
oké ezt tudom mind megcsináltam, utánna submit erre elkezdi tölteni gondolom a köv. oldalt, de ez megy vagy 2 percig aztán kiírja, hogy oldalbetöltési hiba, kapcsolat megszakítva, amugy vagy 5 éve mmorpgzek eddig egyikkel se volt ijen gondom:S

na szal regizés... Fent jobb felsõ sarokba a Create accountra nyomod, kitöltesz mindent, még a születési dátumodat is, erre pipát nyomsz: I accept and agree with the terms of use; a Newsletter-re nem, és beírod a Word of verification szakasznál azt a pár betût, amit ki kell tölteni az utolsó mezõbe.

Mazarex
jó firefox gond volt, térjünk vissza a reg problémámhoz pls

hidd el, neked nem a billentyûzeteddel van gond, hanem a böngészõddel vagy a hálózatoddal. A billentyüzet nem tehet arról hogy fordítva kódolja át a böngészõ a dolgokat.

Mazarex
csak xarakodott a mozilla most egyenlõre jó:)

Mazarex
na most jól ír szal 8mb/s a max de inkább lassanban szokott jönni, szal nem értem:S

o_O ilyet se láttam még

Mazarex
s/bm8 xam tazóláh a sroyg géle táh

lol már megint forditva ír nem tom mér...

o.o hmm, a hiba az ön készülékében van, ugyanis nekem kb olyan gyorsan tölti be mint a youtube-ot xD milyen neted van?

Mazarex
igen az oldalon, de kb 17%it betölt a firefox szerint aztán várok vagy 2 percet és semmi, de ha vki beegine hejettem azt megköszönném, ha nincs más megoldás, de azt már privibe , amugy most vmiért rossz a billentyüzetem, googleba pölö forditva ir be hogy modokiat
meg hasonlók kbö így:O

mármint az oldal? Ilyet nem kéne csinálnia, biztos hogy minden fontos adatot kitöltöttél?

Oldal 1 / 2Következő →