Szeptemberben jönnek az Intel újdonságai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#fejvakaras><#wilting><#falbav><#bdead>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

To: [email protected]
Kedves Acer!

A fejlesztõk miért lógatják a töküket?
Mikor lesz az Acer notebookok fedelén napelem, amely tölti az aksit?

Türelmetlenül,
Epikurosz
az SG.hu fórumáról.

Kara kánként folytatom tanításom.

vagy perlben, vagy pythonban, vagy rubyban

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

"míg a Facebook esetében a PHP és a Java elõtérbe helyezése miatt fordulhat ez elõ"
Persze ... AMD szerint írják assambly-ben, és akkor megfelelõ teljesítményt nyújtanak majd az új architektúrákon is? Vagy mire számítanak mit futtatnak a szerver CPU-kon? A web-es alkalmazások háttere legtöbbször PHP-ban, vagy Java-ban készül. Remek, hogy benchmark-ot jól futtat, de az emberek nagyrésze nem ebbõl él.
Sanyix
fura, én annyira leszarom ezeket... iwiw-re is csak 4 hónapja nem léptem be. De asszem regelve vagyok fészbúkon is, bár nincs feltöltve (de lehet hogy az nem fészbúk hanem a másik, azt se tudom melyik melyik, mert "annyi van mint a szar, olyan mint a fos".
Biztos mert antiszociális vagyok 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tök jó , téli hidegekben a paplan alá egy mobil fûtõtest.
Facebook...
Ismerõseim legjava (12-69 éves kor közöttiek) ott leli meg élete értelmét... Hát hova szalad a Világ??? <#ejnye1>

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

B0nFire
CSNATKK!!!

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Frayer
hm

I love to walk in the rain, because no one knows im crying