Egymilliárdhoz közelít a Firefox

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert így legalább az emberek maguk gyûjthetik össze, hogy mit akarnak kezdeni a böngészõjükkel (lehet valaki olyan addont tesz fel, amivel youtube-ról tudja letölteni a videókat, mások meg csak szimplán témákat töltenek le rá.

Epikurosz: kísérleti nyúl, ingyenes tesztelõ????? LOL
Én is váltottam a Chrome-ra. Eddig bejött, meg vagyok elégedve vele. A Safarit is kipróbáltam, az sem rossz. Engem a Mocilla sajnos elveszített. Lehet utólag javítgatni, foltozni, nálam ez nem müxik. Nem vagyok én kísérleti nyúl, sem ingyenes tesztelõ.

Kara kánként folytatom tanításom.

Ne ertsetek felre nem szidni akarom a FF-ot csak van itt egy dolog amit nem ertek. Adott maga a bongeszo az alapfunkciokkal es adott ezer fele "addon" hozza amit kulon kell letolteni. Namarmost; miert nem lehet ezeket a kulonbozo "addon"-okat alapbol beletenni a bongeszobe. Nem az osszesre gondolok, mert gondolom akkor nagy lenne a merete, de meglehetne oldani, hogy beletesznek egy csomo extrat es megsem foglal 100 megakat, megegyszer leirom nem szidni akarom a bongeszot, de szerintem ez eleg nevetseges, hogy leakarok tiltani egy oldalt peldaul es ahhoz lekell toltenem egy kulon kiegeszitot. Nha szoval ertitek mire ertem? 😊 Amugy nagyon szepen halad a tuzroka egy hatalmas gratula nekik en viszont maradok a Chrome-nal.

Narxis jól elszált😄 Áll. a sok fokhagyma rendben tartja a vérnyomást 😊)
Komolyra fordítva a szót pár idézet: "különösen kínos, hogy a 3.5-ös kiadás sok felhasználónál elfogadhatatlanul lassan indul el Windowson, méghozzá látszólag teljesen esetlegesen produkálva a jelenséget. A Mozilla is tud már a problémáról, magyarázat is van, de az sem kellemes a fejlesztõkre nézve."
és
"A probléma a Firefox egy biztonsági moduljának mûködésében, azon belül is a titkosításhoz alapvetõ véletlenszám generálás módjában rejlik. A Firefox által használt Network Security Services (NSS), mely biztonsági protokollok támogatását valósítja meg, egy érdekes, mondhatni perverz módját használja a véletlenszerûség elõállításához: az Internet Explorer és a Windows átmeneti állományait veszi alapul!!!"

<#wave>Haladj a korral! Le a 2004-es vörös Rókával! Válts Chrome-ra!<#wave>
A Google.

Ha már itt tartunk, megkérdezném, hogy ki perkál a fejlesztõknek?-ha már maga a software ingyenes

raadasul meg 2006-ban nyilatkoztak, hogy a befolyo dollartizmilliokbol a kulsos fejlesztoket is tamogatni fogjak majd. ehhez kepest a mai napig nem kaptak toluk egy fillert sem.
cikk
tok jo, hogy arra kerik fel az embereket, hogy ingyen keszitsenek nekik reklamanyagot, holott evi kb 100m $ "adomanybol" gazdalkodnak.
itt este osszegyulik majd a varos apraja-nagyja es tortaval unnepeljuk meg eme paratlan esemenyt
Az elsõ indítás valóban lassú, de utána begyorsul. 10+ lapfüllel is gyors ama bizonyos elsõ indítás után.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

B0nFire
FF rulez!

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Narxis
"komoly hiba van benne vmi titkosítás modulban"

Látszik, hogy utána se olvastál aranybogaram, de azért fröcsögj csak hülyegyerek. Amirõl te beszélsz attól nem volt kevésbé biztonságosabb az FF hanem lassabban indult némelyik PC-n. Ezt javították a 3.5.1-ben.

De hogy ne maradj tudatlanul, bemásolom neked, hogy mit kellett volna elolvasnod(minimum 3-szor, hogy felfogd):

"A böngészõprogram 3.5.1-es verziójával kijavították azt a hibát is, mely a program lassú indulásához vezetett bizonyos windowsos konfigurációkon. Ennek oka a Firefox által használt, a biztonsági protokollok támogatásáért felelõs Network Security Services (NSS) nem megfelelõ implementálása: a komponens a korábbi verziókban a véletlenszerûség elõállításához a Windows bizonyos rendszerkönyvtárait és az Internet Explorer átmeneti tárhelyét vette alapul, így ha ezekben a könyvtárakban sok ezer állomány volt, a program indulása akár hosszú másodpercekig is eltarthatott."

Maradj is az IE-nél, neked túl bonyolult a Firefox. Remélem majd a levegõvétel is olyan nehezedre esik mint a szövegértés.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nekem gyors volt a 3.5 is és a 3.5.1 is, az indítás is és a mûködés is.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Nekem meg a 3.5.1-es frissítés elött volt tetû lassú, de minden indításnál.. Most meg 2 sec alatt bejön 😛 és nem egy kiegészítõt használok meg tökömtudja mit 😄

köszi a választ.

Hát. Én felraktam a 3.5.1-et. Isten a tanúm. DE hogy ez a önhypolt FF milyen lassan indul el elsõre ne tudjátok meg! Persze azóta kiderült komoly hiba van benne vmi titkosítás modulban. de sebaj számoljuk az 1 billiomodik letöltõt, aki gyanutlan felinstallálja divatból ezt a vörös f*st*licsk*t!
DjDano
Szánalmasak itt egyesek 😄 Firefox Powa!

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

na mivan ideges vagy, mert ilyen funkció nincs az általad imádott ie-ben?😄

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

Ravkin
<#boxer><#falbav><#falbav><#fejvakaras><#falbav><#falbav>

Windows 7

elõbb ezt a plugint le kell szedni:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

Balumann
Vicces, hogy mindig van 1-2 verzió ami instabil és lassabb valami újdonság miatt, aztán mindig javítanak rajta.

Ravkin
<#guluszem1>

Windows 7

Ravkin
<#gonosz3><#falbav><#awink><#action><#ijedt>

Windows 7

hol lehet azt beállítani, hogy ne tudjak megnézni bizonyos oldalakat? B

Ravkin
A hype az megy rendesen <#taps><#nyes>

De sajnos már mások is vannak akik hasítani akarnak a tortátból <#eplus2>

Kár hogy mindegyik egy nagy szenny <#szomoru1><#duma><#levele><#lookaround>

Windows 7