620
Emma Watson fan club
-
#179 milyen elállóak a fülei :/ -
#178 nembaj, kanos :D. van is itt a topikban, v máshol egy pénisz chart képsor :DD. tudom, az fun. ez is. -
#177 Gyakran lát ez a csaj faszt akkor :D
-
#176 #172
:D -
#175 nem tudom de nagyon tátja a száját most így hirtelen ezt a képet találtam róla -
#174 oh lehagytam egy ] betűt na mind1 -
#173 szerintem kurvagáz ezen :/ -
#172 - vű, mi az ott, egy nagy fasz?
biztos ennek örül:D. amúg aranyos a csaj ezen. -
#171 képet a sunájáról -
#170 -
#169 [IMG]http://www.melacool.net/emma-watson/emma-watson-15.jpg[/IMG -
#168 lol :D -
#167 = basznám :D -
#166 aranyos. és szép. -
Daza500 #165 -
#164 én azt meg sem láttam.
I have bad news for you. :DDD -
#163 :DD -
#162 vagy mert a jobb alsó sarokba oda van írva hogy fake -
#161 lol -
#160 Fake, mert csupasz. -
#159 azér így sem rossz... -
Daza500 #158 Ha a készítő odafigyelt volna a kivágásra meg a színárnyalatokra, hihetőbb lenne, de így... -
#157 Ez se fake.
-
nyertem -
#155 Te diktátor. xd -
#154 this video is no longer availabe due to copyright claim by Tokyo Broadcosting System Inc.
ennyit erről. -
#153 Közkívánatra.
Hangsúlyozom, városi legenda, igazságtartalmáról nem tudok nyilatkozni.
Heather Wayne. 1985. Egyik partnerének a feje korpásodott, és ez sajnos átterjedt Heather intím zónájára. Legegyszerűbbnek azt érezte, ha leborotválja. De mivel anyagilag nem állt fényesen, így forgatott is közben. (Láttam a filmet, bár a címe nem ugrik be, így ez a része tuti igaz. Egyéb szereplők; A 16 éves Tracy Lords, Christy Canyon, stb. Mivel Tracy Lords hamis személyivel forgatott, így mikor kiderült, valamikor a 90-es években, be is tiltották a 87' előtti filmjeit, így ezt is) Nos ez után az eset után, (mivel a "kislányos puncira" sokan vevők voltak), egyre sűrűbben fordult elő a dolog, ha valamelyik színésznő valamit nem akart bevállalni, de a +pénz kellett volna, ezt az utat választotta. Aztán ez kezdett trenddé válni a 90'-es években, míg kb 4-5 évvel ezelőtt elérte csúcspontját, szinte nem is volt színésznő, akin szőr lett volna. Azóta fordult a trend, ma már egyre ritkább a teljes csupaszság.
Ennyi dióhéjban.
+ Annyit hozzáteszek, hogy ezt a filmet még a visszavonása előtt láttam, bár valahol még biztos megvan. -
Hoz_Hun #152 Én annyira nem vagyok otthon ebben. A csupasz punci nálam azt jelenti, hogy a szeméremtest meg van borotválva, de fanszőrzet azért marad a vénuszdombon (ilyen-olyan mintában). A teljes csupaszsággal sincs bajom, de szeméremtest szőrössége az kicsit kiábrándító.
Ez szintén egyéni vélemény persze. -
#151 várjuk
meg azt is,hogy pontosan mit is dolgozol -
#150 leírhatnád,hogy miért lett divat... -
#149 Felnőtt film iparban dolgozom, és így van alkalmam követni a trendet.
22-23 éves kor fölött ma már ritka a teljes csupaszság, minimum egy kis csík, vagy hasonló van. (Megjegyzem, miután befigyel egy kis narancsbőr, megereszkedik a has, már nagyon nem néz ki jól a kopaszság. Finoman szólva, elég vegyes összképet mutat) Alatta még viszonylag gyakran megesik, de egyre ritkábban.
Azok, akik ezzel szakma szerűen foglalkoznak, stylistok, intim fodrászok, mind egyet értenek ebben.
Egyébként, ha valakit érdekelt, miért is lett divat, akkor az idevágó "városi legendát" szívesen megosztom veletek.
Saját véleményem, ebben a témában az, hogy bizonyos kor fölött egyenesen gusztustalan, egy bizonyos kor alatt pedig... kissé a pedofíliára hajaz a dolog. Úgyhogy nekem nem tetszik. Ez persze vélemény, és lehet vele nem egyet érteni... -
#148 nagyon, nagyon remélem, h nem megy ki a divatból...bár nekem mindegy, a párommal úgyis levetetem -
#147 ki nem ... -
Hoz_Hun #146 "Csupasz punci, hála az égnek, megy ki a divatból..."
Ezt hol hallotad?? -
Hoz_Hun #145 De van bajuszkája is. Legalább is volt neki, de szerencsére már borotválkozik (mármint fenn). Na meg nagyon világos színű volt így csak a nagy felbontású képeken volt gáz. Nem tudom hová kevertem azt a képet, de majd előkeresem nektek (ha még meg van). Annyira nem vészes, de pihédzik. -
#144 Megnyalnám. :)) -
#143 ja,meg +fav -
#142 +1 -
#141 úristen. a csaj összehugyozta magát, az tuti. :D -