620
Emma Watson fan club
-
#219 őket is biztos bepénzelték.. szóval akkor már nem lehet senki jó színész, csak anyuci meg apuci bepénzeli őket... -
#218 :DDDDDDDDDDDDDDD
mint ahogy redkliff, meg Rupert Grint, vagy ki.
szal ennyit erről :D. -
#217 10 évesen egyszerűen brilliáns színésznő minden bizonnyal :) -
#216 vagy szimplán Rowling tetszését nyerte el? esetleg tényleg jó színésznő? :P
...
nem kell minden szarra gondolni. -
#215 nem zárja ki a kora :D a film világában bármi megtörténhet :D -
#214 inkább anyuciék tejeltek nem kis összeget hogy a drága kislányuk kapja meg a szerepet -
#213 hát szerintem amikor bekerült a harry potterbe, akkor még nem igen látott az faszt.. aztán meg mint a többieket sem, így őt sem cserélik le nyilván :D szal nem hiszem, hogy a fasz látás/fogdosás és, hogy ő kapta minden részben a szerepet párhuzamban lenne :D -
#212 fogott -
corleoneking #211 szerintem ez a lány már most több faszt látott mint kilincset nem véletlen került be mindegyik harry potterbe XD -
#210 amúgy jó csöcsök, ja. -
#209 lol -
#208 megnyomorgatnám a kis cickóit -
#207 -
Watchmen #206 Még több képet:D -
#205 szép! -
smink szinte nuku -
#203 :P -
Watchmen #202 Nem baj egy párszor leírom még ha nem gond jól esik:D -
#201 © Watchmen
2009. aug. 12. 14:25 | privát | válasz erre | #185
Ami igazán tetszik benne, hogy még természetesen igazán szép. Mármint smink nélkül hasonlók. -
Watchmen #200 Főleg az tetszik a csajba,hogy smink nélkül is gyönyörű. -
legend: jobb klikk --> kép megjelenítés -
#198 ezeket pedig nekem nem hozza be :S. -
#197 :D. nem pedo, de, h 6-7 évvel idősebb pasija van, az talán az :D. bár, ha szeretik egymást, akkor lényegtelen. -
#196 Jó minőségű fake.. :D
-
ba32107 #195 Effy -
gyepesjoint #194 de tolnám,bázdki -
19-20. ha ez pedo, akkor bevállalom, az vagyok:) -
#192 egyébként én nem raknám meg úgy hellósziabaszunk? stílusban. nekem egy csajnál nem csak a külső számít, hanem a belső is nagyon fontos, hogy milyen, hogyan viselkedik, meg ilyenek. persze, ha szétterpesztené a lábát nekem, nem mondanék ellent :D.
#191: Emma pedig mennyi? akkor lehet ő a perverz :D. csak viccelek. -
#191 az a "kis"lány nagyjából a te korosztályod. rég volt az a hp1, manapság már egy 26-27 éves barátja van. -
corleoneking #190 de egyébként ez a fórum arra van hogy néhány perverz alak megmondja hogy megkurá ezt a csajt? néhány értelmesebb beszólást nem tudtok hozzá szólni ehhez ? -
corleoneking #189 szegény kislány ha erről tudna -
corleoneking #188 ti mind pedofil állatok vagytok ba...meg -
Watchmen #187 meg mindenki írja bulizik meg minden akkor mi van?
éli az életet:D -
#186 ja
:D -
Watchmen #185 Ami igazán tetszik benne, hogy még természetesen igazán szép. Mármint smink nélkül hasonlók. -
#184 ja -
Watchmen #183 Jó ez a csaj nagyon bejön. -
#182 :DDDD. -
#181 elf :D. tudom, nekik hegyes van. vicceltem. -
#180 lehetne bele kapaszkodni. csak le ne törjön