Brüno
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a két szülõ (érted??? SZÜLÕ! ez a lényeg!) ellenkezõ nemû, ez a természetes. Lehet rácz kölke szerencsés mert nem állami gondozott, de potenciálisan buzi jelölt is. Mert ezt látja, ez lesz neki a természetes.
Pedig hidd el, lehet heteró beállítottságú az ember, de ha azt látja, a kedvence is buzi, hidd el, páran lefognak menni buziba. Errõl volt egy film régebben. Másnem bi lesz az istenadta. Akár divatból is!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"
A film egyébként a szokásos SBC féle polgárpukkasztós agymenés, én jól szórakoztam rajta, csak nagyon rövid volt 😞
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Nem vagyok, de te egyre gyanusabban viselkedsz...
"Azzal meg vitába szállnék, hogy a buzeránsok senkinek nem ártanak. Ha nem is úgy, ahogy te elgondolod, azért közvetetten az egész társadalomnak ártanak, különféle szerintük normális dolgokkal."
Konkrétan?
"Egy egészséges család apából és anyából áll, nem apából és apából. Még szerencse, hogy ez a balibsi kurmány nem szavazta meg a gyermekvállalási lehetõségüket. Rácz Károlytól is mit tanulhat majd a gyerek? Semmi erkölcsös dolgot, az tuti."
Attól, hogy a két szülõ ellenkezõ nemû, még nem lesz normális a család. Ugyanis nem ezen mulik, hanem a két szülõ személyiségén. Rácz Károly kölyke szerencsésebb, mint az állami gondozásban nevelkedõk többsége - ebbe azért gondolj bele.
"A tvben is olyan faszok szerepelnek, akik nyiltan felvállaljõk ratyiságukat. Egy nyiladozó szemilyiség (fiatal gyerek) mit fog látni? Hogy a kedvence is buzi, ezért ö is buzi akar lenni. Jó, ez lehet divat ratyiság is."
Ez ostobaság, senki nem lesz divatbuzi. Ahogyan a buzi sem lesz hetero, csak mert "az a divat" (szokás, elvárás, stb).
"Oszt a többi károsító dolgaikról nem is beszélve. "
Konkrétan?
Forza.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Az meg hogy kikérik maguknak, az csak azt mutatja, hogy mennyire tudatlanok... Legalább a saját dolgaikkal tisztában lehetnének...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Amúgy én sem támogatom 100%-ig azt, hogy meleg pároknak gyerekük legyen, csak azért sem, mert a gyereket halálra csúfolnák és gyúnyolnák egész életében...
Vesszen a család, éljenek a ratyik!? Ezért.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ha azt mondod, hogy a buzik valamilyen hormonhatások miatt buzik, akkor azt kell kivennem a szavaidból, hogy valami egészségügyi rendellenesség? Mert pár fõbuzi ezt kikéri magának!
Csak tudod, azért hogy a tvben egy-két idióta elkezdi mutogatni magát, attól még nem kell általánosítani. Igenis sokan vannak azok, akik csak nyugodtan szeretnének élni felhajtás nélkül. Ök senkinek se ártanak, megtartják a dolgaikat maguknak.
Van egy barátnöm aki leszbikus, ö se mondogatja mindenhol, hogy ö az, mert a lányok között ez ugyanolyan hatást vált ki, mint a fiúknál ha valaki homoszexuális...
Csak nyugodtan éldegélnek a barátnöjével és senkinek se ártanak, mégis aki tudja róluk, beléjük köt párszor. Csak azt nem értem minek? Mit ártottak neki? Ezen a gondolkodásmódon kéne változtatni...
(Azért az ö példájával jöttem fel, mert ö az egyetlen ilyen akit ismerek, homoszexuális ismerösöm nincs)
Az meg, hogy valaki meleg, arról ö nem tehet, nem kell ezért elítélni. Ezért az anyaméhben ért hormonhatások a legnagyobb felelösök és ezen nem lehet változtatni késöbb. Aki meleg, az meleg is marad...
Na remélem érted.
Várom, mikor jönnek azzal elõ ezek, hogy a buziság természetes dolog, mert az állatvilágban is megtalálható.
A hetero családokról meg úgy beszélsz, mintha ott mindig minden tökéletes lenne... Nekem is alkoholista az édesapám, anyukám egyedül nevelt fel, alig volt pénzünk. De ennél van rosszabb is, amikor verik a gyereket a semmiért, meg mind két szülõ alkoholista Abból a gyerekbõl mi lesz? Valószínüleg valamilyen bûnözõ, met arra nevelte az élet. Viszont a melegek között is vannak nagyon jó kapcsolatban élõ férfiak/nõk, akik ugyanúgy, meg néha még jobban is szeretik egymást, mint sok hetero család, meg vannak ugyanúgy rosszabbak.
Azzal meg vitába szállnék, hogy a buzeránsok senkinek nem ártanak. Ha nem is úgy, ahogy te elgondolod, azért közvetetten az egész társadalomnak ártanak, különféle szerintük normális dolgokkal.
Egy egészséges család apából és anyából áll, nem apából és apából. Még szerencse, hogy ez a balibsi kurmány nem szavazta meg a gyermekvállalási lehetõségüket. Rácz Károlytól is mit tanulhat majd a gyerek? Semmi erkölcsös dolgot, az tuti.
A tvben is olyan faszok szerepelnek, akik nyiltan felvállaljõk ratyiságukat. Egy nyiladozó szemilyiség (fiatal gyerek) mit fog látni? Hogy a kedvence is buzi, ezért ö is buzi akar lenni. Jó, ez lehet divat ratyiság is.
Oszt a többi károsító dolgaikról nem is beszélve.
Értsd: személyeskedésbõl buzizok le minden homofobot, zavar az intolerancia az olyanokkal szemben, akik senkinek sem ártanak. Ezért is fura, h tanult pszichologus forumtársunk idekeverte a pedókat ...
Forza.
Amúgy is ennek a topicnak már rég zárva kéne lennie, mert volt már Brüno topic 😄
Amúgy ezen csak jókat röhögnék rajtuk, valahogy úgy mint a bolondokon az 1-es villamoson amikor anyáznak a senkinek 😄
Mellesleg tény hogy sok a látens buzi, de inkább másból lehet tudni: a nõkkel való análszex szeretete tényleg rejtett homoszexualitásra utal, vagy arra való hajlamot takar, és belegondolva biztos van benne valami.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De én úgy tudom h Sacha Baton Cohen a való életben is buzi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
eom$
sokat akarok még írni, mert jobban kiakadok az olyan emberektõl mint ti (nem a buziutálat miatt), de nincs kedvem, úgy törölve leszek, vagy nemtom
remélem a következõ filmben az interneten álmenõsködõ kockákat fogja oltani a csávó, akkor akadtok majd ki rendesen 😄
György
meglátjátok hogy egy buziról szóló film, és egybõl elkezdtek magyarázni hogy mekkora buzik a melegek, tilcsákbe, miközben maga a film is oltja õket.
még nem láttam a filmet, de sacha baron cohen-t imádom, mindig tudja, hogy kell kiakasztani az ilyen buzikat mint ti
György
nem a melegfelvonulás topikja ez, attól az én gyomrom is kifordul, és nem értem minek kell. de ezen túl, amíg nem engem akarnak a melegek, annyira nem izgat mit csinálnak egymással...
.: mobilize.hu :.
Egyébként nekem két homokos ismerõsöm is van. EGyik sem hangoztatta, egyik sem flangál rózsaszín tangában, és egyik sem köti a saját magánéletét másik orrára. Az ilyenekkel nekem semmi bajom. Felnõtt emberek, otthon azt csinálnak, amit akarnak.
De hogy ne offoljak; nem láttam még a filmet, de az AliG sorozatban láttam, és nekem tetszett. Köze nincs a meleg propagandához, sokkal inkább paródia, csodálom is, hogy a helyi liberális párt(ok) még nem akarták betiltani, amiért sérti a homokosok lelki világát.
Megy a nyuszika az erdő szélén és egyszer csak leesik.
Ha valaki homokos, akkor az úgy érzi, hogy aki ezt nem fogadja el, akkopr az csak azért lehet, mert õ is az. Ugyanezt gondolják a pedofilok is, a gyilkosok, a nekrofilok, stb.
Valóságban viszont a melegek a saját betegségüket nem képesek elfogadni, ezért az õ szégyenérzetüket rávetitik a teljes egészséges társadalomra, és intoleránsnak akarják õket beállítani.
Az, hogy mi a betegség, és mi nem, eléggé szubjektív. 1974-ig betegségnek számított a homoszexualitás, még BNO azonosítója is volt.
Utána kisírták, hogy legyen "másság". Azóta Hollandiában pedofil párt mûködik, Japánban 12 éves körüli kislányok használt alsóünemûjét lehet automatákból megvenni, és az egész világra ugyanúgy megpróbálják ráerõltetni, mint a melegséget az elmúlt bõ 30 évben.
Homoszexualitás elfogadott, van aki bevallja, van aki nem.
Ergo Sanyix buzi.
Forza.
Mindenki magából indul ki.
sanyix és plas elég gyanus ...
Forza.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Meg mindenki, aki itt ugrál, hogy fúj buzik, le ezzel a filmmel, azok mind attól félnek, hogy elõhozza belõlük egy ilyen film a meleget, vagy mi? Néztem terroristás filmet, mégsem féltem hogy terrorista leszek, néztem darabolós gyilkososat, ott sem féltem, hogy következõ este feldarabolom a szomszédokat.
.: mobilize.hu :.