16
-
xyl #16 Minusz 40-ben Szergejék elég jól működnek , viszont a plusz 70-et már vsz. senki sem bírja ki húzamosabb ideig.
"oké, hogy mínusz 40 vagy plusz 70 Celsius-fokban is működik, de amire rákötik, az is működik mínusz 40 vagy plusz 70 Celsius-fokban?" -
bakagaijin #15 Érintőképernyőt biztos jól lehet nyomogatni kesztyűben :). -
kirieger #14 oké, hogy mínusz 40 vagy plusz 70 Celsius-fokban is működik, de amire rákötik, az is működik mínusz 40 vagy plusz 70 Celsius-fokban? -
#13 De a predátornak is ilyenje volt nem?
-
Lowosan #12 A kialakítás miatt sztem használható lenne a geológusoknak és más terepen dolgozó embereknek is :D -
Cat 02 #11 Lehetne érintőképernyős is, akkor még másra is jó lenne.
Mint a Chuck-ban :D -
#10 Sorry, de muszáj
Power Glove -
#9 Ahogy a PC-n is lazán meg lehet csinálni egy kézzel. Itt még erőlködni sem kell. -
kvp #8 "akkor hogy nyomják majd le a ctrl alt delt"
Harum ujjal, ugyanis valamiert egymas melle kerult a 3 gomb. A shift es az fn pedig idealis esetben sticky, tehat a gombok egymas utan is lenyomhatok (ez meg windows-ban is beallithato). -
#7 akkor hogy nyomják majd le a ctrl alt delt? -
#6 Lassan már olyan rohadt meleg lesz itthon is, hogy kelleni fog a civil szférában is. :D -
#5 Amúgy szerintem az elektromágnese védettség lehet, hogy azért kell, hogy a billentyű lenyomásakor ne bocsásson ki olyan jelet amit le lehet hallgatni, nem pedig hogy valami EMP ne tegye tönkre, vagy valami. Valszeg a billentyűzet a legkevésbé érzékeny része a számítógépnek, viszont most olvastam valahol, hogy a használatkor keletkező kisebb áramingadozások visszajutnak a tápba és akár az elektromos csatlakozóról is leolvasható, hogy mit ütött be Dzsó. A nyomtatókat, vagy a régi crt monitorokat simán lehetett olvasni egy nem leárnyékolt irodából az ablakon keresztül, csak a kiszivárgó elektromágneses sugárzást levéve. -
#4 Van rajta FN gomb. Shift-et meg egy kézzel bajos lenne használni. -
kvp #3 Nem tunik rossznak. Egy szemuvegbe (sisakba) epitett kijelzovel akar mar hasznalhato is lenne a katonak szamara. De otthonra is jo lenne, csak szijak nelkul es radios valtozatban. (media pc-hez tokeletes, mivel van benne eger is, viszont nem tul nagy) A DW-860 nevu termekuk peldaul tokeletes erre a celra, csak az ara remiszto, ugyanis 500 amerikai dollarba kerul. -
#2 AK-39? Mé' nem AK-47?:D
am jól néz ki csak Shift nincs rajta. -
nenad #1 egy fedelet még rátettem volna. EGyébként fasza.