Hordozható billentyűzet katonai célokra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minusz 40-ben Szergejék elég jól mûködnek <#wave>, viszont a plusz 70-et már vsz. senki sem bírja ki húzamosabb ideig.

"oké, hogy mínusz 40 vagy plusz 70 Celsius-fokban is mûködik, de amire rákötik, az is mûködik mínusz 40 vagy plusz 70 Celsius-fokban?"
Érintõképernyõt biztos jól lehet nyomogatni kesztyûben 😊.
oké, hogy mínusz 40 vagy plusz 70 Celsius-fokban is mûködik, de amire rákötik, az is mûködik mínusz 40 vagy plusz 70 Celsius-fokban?

Abit I-N73V, Core 2 Quad q6600 2,4 GHZ, 250 GB sata, 320 GB 2,5\", 4GB Kingmax, Samsung super multi, Benq 22\" FULL HD TFT WIN7 OP

NEXUS6
De a predátornak is ilyenje volt nem?
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A kialakítás miatt sztem használható lenne a geológusoknak és más terepen dolgozó embereknek is 😄

Lehetne érintõképernyõs is, akkor még másra is jó lenne.
Mint a Chuck-ban 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

macleod2005
Sorry, de muszáj <#idiota>
Power Glove

Molnibalage
Ahogy a PC-n is lazán meg lehet csinálni egy kézzel. Itt még erõlködni sem kell.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

"akkor hogy nyomják majd le a ctrl alt delt"

Harum ujjal, ugyanis valamiert egymas melle kerult a 3 gomb. A shift es az fn pedig idealis esetben sticky, tehat a gombok egymas utan is lenyomhatok (ez meg windows-ban is beallithato).
Palinko
akkor hogy nyomják majd le a ctrl alt delt? <#hehe>
Csirke4
Lassan már olyan rohadt meleg lesz itthon is, hogy kelleni fog a civil szférában is. 😄
NEXUS6
Amúgy szerintem az elektromágnese védettség lehet, hogy azért kell, hogy a billentyû lenyomásakor ne bocsásson ki olyan jelet amit le lehet hallgatni, nem pedig hogy valami EMP ne tegye tönkre, vagy valami. Valszeg a billentyûzet a legkevésbé érzékeny része a számítógépnek, viszont most olvastam valahol, hogy a használatkor keletkezõ kisebb áramingadozások visszajutnak a tápba és akár az elektromos csatlakozóról is leolvasható, hogy mit ütött be Dzsó. A nyomtatókat, vagy a régi crt monitorokat simán lehetett olvasni egy nem leárnyékolt irodából az ablakon keresztül, csak a kiszivárgó elektromágneses sugárzást levéve.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Glutamin
Van rajta FN gomb. Shift-et meg egy kézzel bajos lenne használni.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Nem tunik rossznak. Egy szemuvegbe (sisakba) epitett kijelzovel akar mar hasznalhato is lenne a katonak szamara. De otthonra is jo lenne, csak szijak nelkul es radios valtozatban. (media pc-hez tokeletes, mivel van benne eger is, viszont nem tul nagy) A DW-860 nevu termekuk peldaul tokeletes erre a celra, csak az ara remiszto, ugyanis 500 amerikai dollarba kerul.
Ryder7
AK-39? Mé' nem AK-47?😄

am jól néz ki csak Shift nincs rajta.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

egy fedelet még rátettem volna. EGyébként fasza.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.