92
HBO legújabb sorozata.
  • Jim Morrison
    nekem most ez az utolsó már nagyon nem tetszett... Ez a csaj aki segiit neki annyira irritáló.
  • ForzaInter
    én már az első évadnál kaszáltam, pedig jónak indult..
  • Jim Morrison
    már senki sem fordiitja? :(
  • Jim Morrison
    Hoppá, most nézem, hogy kijött az új rész.
  • MerlinW
    Én kaszáltam az 4-5. résznél:) Érdektelen, unalmas lett:/
  • Bulykin
    "Az HBO berendelte a Hung 3. szezonját, 10 epizódot. "

hát én még a 2.évaddal is nehezen haladok, nemtudom ti hogy vagytok vele...leragadtam a 3.résznél
  • Orionk
    Hello !

Nem találok sehol olyan oldalt, ahol leírniák, hogy az egyes epizódokban mely zeneszámok mentek.
    Néztem IMDb-t, és az HBO saját weboldalát is. Spoilertv.blogspot.com ot is.

Tudnátok segíteni, hogy a most elmúlt epizódban, azaz a Hung 2ik évadának a 7-ik epizódjának a végén milyen zeneszám megy?

köszi
    üdv.,
  • Bulykin
    2.rész picit jobb volt, de hiányzik a sok dugás és a poénok ami szerintem az első évadban alap volt :D
  • hapi
    Nyugodtan mondhatjuk azt is hogy gyenge kezdés volt, reméljük nem követi erős visszaesés.
  • Bulykin
    hát nem volt egy ütős kezdés...de azért nem volt rossz :D

számítottam valami nagyobb, váratlan eseményre, de ott folytatták ahol abbamaradt
  • Bulykin
  • MerlinW
    2010-Jun-27 Hung 02x01 Just the Tip
    2010-Jul-11 Hung 02x02 Tuscon Is the Gateway to Dick
  • Bulykin
    egy hónap és jön a 2.évad
  • Bulykin
    a Hung június 27-én folytatódik
  • neszeneked20
    szerintem jól csinálják, mert én ilyenkor egész nap a tv előtt ülök, és már felmerült bennem előfizetés gondolata. Lehetséges, hogy a Hung miatt is van, mert az most egy új, eléggé felkapott sorozat. Itt tudtok sok mindent olvasni az HBO-ról, és a filmekről: http://www.facebook.com/pages/HBO-Magyarorszag/162974440836
  • ribot
    ...mondjuk nem hiszem, hogy csak a Hung miatt van kódolatlan nap, mert az HBO-n kívül az HBO2, az HBO Comedy, a Cinemax és Cinemax2 is kódolás nélkül fogható.
  • klemento
    hát jah... mondjuk arra kiváncsi leszek h pl a sorozatbol egy ingyen látott rész mennyire vesz rá bárkit bármire:)
  • ribot
    Gondolhatod, hogy nem véletlen van kódolatlan nap! :)
  • klemento
    na akkor elég korrektül csinálták meg mert így azért szerintem jóval több kíváncsi szempár megnézheti az első részt:)
  • ribot
    Azt jelenti, hogy akkor is nézheted, ha nem vagy előfizetve rá.
  • klemento
    sziasztok! közben találtam a hbo honlapján olyan infókat h lesz 10-én is meg h akkor a hbo kódolatlan lesz. nem tudja valaki h ez mit takar?:D
  • klemento
    én is így vagyokvele de bízok benne h jó lesz:)
  • ribot
    Ebben én is bízom! Megnézek egykét részt és majd kiderül, hogy milyen...
  • klemento
    hát jah és végre egy kis szerepcsere a ki futtat kit témában:D
  • ribot
    Végre valami jó témával foglalkozó sorozat! :D
  • klemento
    annak én is örülnék ha kicsit kaliforgiás lenne:)az meg sztem biztos, hogy nembányarémek lesznek benne mert akkor elég sok embert nem érdekelne...A FÉRFIAKAT:D
  • maximilla
    akkor már jobban örülnék, ha a Kaliforgiára hasonlítana.
    Ott is hasonló volt a felállás, csak nem pénzért csinálta. :)
  • Thaison
    Szerintem igen, lehet rá azt mondani, hogy jellegileg tekintve hasonlítanak.
    De mégtöbbet fogsz megtudni, ha a saját bőrödön tapasztalod meg a dolgokat...
  • heilmester
    Nekem nagyon tetszett a Weed's, de Nancy karaktere néhol elég kiforratlan volt. A legjobb arc szerintem Dug volt benne, ő nem változtatta meg sokszor homlokegyenest a nézőpontját. Nagyon remélem, hogy a Hung-ban sikerül valami olyan karaktert megformálni a főszöreplőnek, mint amilyen ő volt, és akkor hibátlan lesz. A trailer valamint a hivatalos HBO-s weboldal alapján nem tűnik rossznak.
    Tényleg olyan mint a Nancy ül a fűben, mármint jellegét tekintve?
  • maximilla
    én szeretem, bár nem minden rész tetszett. Voltak kissé irracionális epizódok is...
    Ez a sorozat érdekesnek tűnik, de ilyen hivatással nem éppen a legszebb nőkhöz szoktak kijárni. Kíváncsi vok, ők hogyan dolgozzák fel a dzsigoló munkakört. :)
  • Thaison
    Ha nagyon hasonlítani kellene valamihez, akkor a nancy ül a fűben.
    Azt szereted ?
  • gizikee20
    köszike az infót, bár arról még mindig nem mondtatok sokat, hogy mihez hasonlít a legjobban
  • vexler
    Szia hát valannak akik megoldják anélkül h játszanák:D de egyébként majd a HBO-n lesz hatodikán estétöl:)
  • gizikee20
    sziasztok

melyik sorozathoz lehetne hasonlítani ezt a Hung-ot?
    olyan mint a jóbarátok, vagy inkább mint a 24, vagy Lost, vagy Sex és New York, vagy mégis melyikhez?
    én még egy részt sem láttam... hol játszák ezt?
  • vexler
    azaz ez:)
  • vexler
    Na ennek örülök. Nekem nagyon bejön a stílusa:)mondjuk nem sokat néztem még belőle,csak most kezdtem de ez a kép már elsőre megfogott:D http://www.hbo.hu/hbo/download/HBO_2009_HUNG_1024x768_4.jpg
  • Thaison
    Nem is gondoltam, hogy lesz folytatás, de örülök neki hogy lesz második évad :)
  • Bulykin
    és igen lesz 2.évad, 100%
  • Bulykin
    nézz meg vagy 2 részt és megtudod:)
    egyébként ez nálam olyan töltelék sorozat volt, nem rossz, de nem is az a fúúdekirály sorozat, egy erős közepes:D nem kiírandó de azért hetente nézős.
  • Csbeni
    Ez tényleg olyan jó, mint ahogy írjátok? Mit szerettek benne?