Hung (HBO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hát én még a 2.évaddal is nehezen haladok, nemtudom ti hogy vagytok vele...leragadtam a 3.résznél
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem találok sehol olyan oldalt, ahol leírniák, hogy az egyes epizódokban mely zeneszámok mentek.
Néztem IMDb-t, és az HBO saját weboldalát is. Spoilertv.blogspot.com ot is.
Tudnátok segíteni, hogy a most elmúlt epizódban, azaz a Hung 2ik évadának a 7-ik epizódjának a végén milyen zeneszám megy?
köszi
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
számítottam valami nagyobb, váratlan eseményre, de ott folytatták ahol abbamaradt
2010-Jul-11 Hung 02x02 Tuscon Is the Gateway to Dick
[merlinw.org]
Ott is hasonló volt a felállás, csak nem pénzért csinálta. :)
De mégtöbbet fogsz megtudni, ha a saját bõrödön tapasztalod meg a dolgokat... <#hawaii>#hawaii>
Tényleg olyan mint a Nancy ül a fûben, mármint jellegét tekintve?
XboX 360 forever!
Ez a sorozat érdekesnek tûnik, de ilyen hivatással nem éppen a legszebb nõkhöz szoktak kijárni. Kíváncsi vok, õk hogyan dolgozzák fel a dzsigoló munkakört. :)
melyik sorozathoz lehetne hasonlítani ezt a Hung-ot?
olyan mint a jóbarátok, vagy inkább mint a 24, vagy Lost, vagy Sex és New York, vagy mégis melyikhez?
én még egy részt sem láttam... hol játszák ezt?
egyébként ez nálam olyan töltelék sorozat volt, nem rossz, de nem is az a fúúdekirály sorozat, egy erõs közepes:D nem kiírandó de azért hetente nézõs.
embere válogatja, hogy ki szereti és ki nem a szinkront. Nekem mind1, csak érthetõ legyen