Hung (HBO)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
nekem most ez az utolsó már nagyon nem tetszett... Ez a csaj aki segiit neki annyira irritáló.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
én már az elsõ évadnál kaszáltam, pedig jónak indult..

Yo, Bitch!

Jim Morrison
már senki sem fordiitja? :(

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Hoppá, most nézem, hogy kijött az új rész.

MerlinW
Én kaszáltam az 4-5. résznél:) Érdektelen, unalmas lett:/

[merlinw.org]

Bulykin
"Az HBO berendelte a Hung 3. szezonját, 10 epizódot. "

hát én még a 2.évaddal is nehezen haladok, nemtudom ti hogy vagytok vele...leragadtam a 3.résznél

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Hello !

Nem találok sehol olyan oldalt, ahol leírniák, hogy az egyes epizódokban mely zeneszámok mentek.
Néztem IMDb-t, és az HBO saját weboldalát is. Spoilertv.blogspot.com ot is.

Tudnátok segíteni, hogy a most elmúlt epizódban, azaz a Hung 2ik évadának a 7-ik epizódjának a végén milyen zeneszám megy?

köszi
üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Bulykin
2.rész picit jobb volt, de hiányzik a sok dugás és a poénok ami szerintem az elsõ évadban alap volt :D

Nyugodtan mondhatjuk azt is hogy gyenge kezdés volt, reméljük nem követi erõs visszaesés.
Bulykin
hát nem volt egy ütõs kezdés...de azért nem volt rossz :D

számítottam valami nagyobb, váratlan eseményre, de ott folytatták ahol abbamaradt

Bulykin
http://www.youtube.com/v/SV_LfaKc7ng&hl=hu_HU&fs=1&

MerlinW
2010-Jun-27 Hung 02x01 Just the Tip
2010-Jul-11 Hung 02x02 Tuscon Is the Gateway to Dick

[merlinw.org]

Bulykin
egy hónap és jön a 2.évad
http://www.youtube.com/v/NMq7VlDUcQM&hl=hu_HU&fs=1&

Bulykin
a Hung június 27-én folytatódik

szerintem jól csinálják, mert én ilyenkor egész nap a tv elõtt ülök, és már felmerült bennem elõfizetés gondolata. Lehetséges, hogy a Hung miatt is van, mert az most egy új, eléggé felkapott sorozat. Itt tudtok sok mindent olvasni az HBO-ról, és a filmekrõl: http://www.facebook.com/pages/HBO-Magyarorszag/162974440836
...mondjuk nem hiszem, hogy csak a Hung miatt van kódolatlan nap, mert az HBO-n kívül az HBO2, az HBO Comedy, a Cinemax és Cinemax2 is kódolás nélkül fogható.
hát jah... mondjuk arra kiváncsi leszek h pl a sorozatbol egy ingyen látott rész mennyire vesz rá bárkit bármire:)
Gondolhatod, hogy nem véletlen van kódolatlan nap! :)
na akkor elég korrektül csinálták meg mert így azért szerintem jóval több kíváncsi szempár megnézheti az elsõ részt:)
Azt jelenti, hogy akkor is nézheted, ha nem vagy elõfizetve rá.
sziasztok! közben találtam a hbo honlapján olyan infókat h lesz 10-én is meg h akkor a hbo kódolatlan lesz. nem tudja valaki h ez mit takar?:D
én is így vagyokvele de bízok benne h jó lesz:)
Ebben én is bízom! Megnézek egykét részt és majd kiderül, hogy milyen...
hát jah és végre egy kis szerepcsere a ki futtat kit témában:D
Végre valami jó témával foglalkozó sorozat! :D
annak én is örülnék ha kicsit kaliforgiás lenne:)az meg sztem biztos, hogy nembányarémek lesznek benne mert akkor elég sok embert nem érdekelne...A FÉRFIAKAT:D
akkor már jobban örülnék, ha a Kaliforgiára hasonlítana.
Ott is hasonló volt a felállás, csak nem pénzért csinálta. :)
Thaison
Szerintem igen, lehet rá azt mondani, hogy jellegileg tekintve hasonlítanak.
De mégtöbbet fogsz megtudni, ha a saját bõrödön tapasztalod meg a dolgokat... <#hawaii>

Nekem nagyon tetszett a Weed's, de Nancy karaktere néhol elég kiforratlan volt. A legjobb arc szerintem Dug volt benne, õ nem változtatta meg sokszor homlokegyenest a nézõpontját. Nagyon remélem, hogy a Hung-ban sikerül valami olyan karaktert megformálni a fõszöreplõnek, mint amilyen õ volt, és akkor hibátlan lesz. A trailer valamint a hivatalos HBO-s weboldal alapján nem tûnik rossznak.
Tényleg olyan mint a Nancy ül a fûben, mármint jellegét tekintve?

XboX 360 forever!

én szeretem, bár nem minden rész tetszett. Voltak kissé irracionális epizódok is...
Ez a sorozat érdekesnek tûnik, de ilyen hivatással nem éppen a legszebb nõkhöz szoktak kijárni. Kíváncsi vok, õk hogyan dolgozzák fel a dzsigoló munkakört. :)
Thaison
Ha nagyon hasonlítani kellene valamihez, akkor a nancy ül a fûben.
Azt szereted ?

köszike az infót, bár arról még mindig nem mondtatok sokat, hogy mihez hasonlít a legjobban
Szia hát valannak akik megoldják anélkül h játszanák:D de egyébként majd a HBO-n lesz hatodikán estétöl:)
sziasztok

melyik sorozathoz lehetne hasonlítani ezt a Hung-ot?
olyan mint a jóbarátok, vagy inkább mint a 24, vagy Lost, vagy Sex és New York, vagy mégis melyikhez?
én még egy részt sem láttam... hol játszák ezt?
Na ennek örülök. Nekem nagyon bejön a stílusa:)mondjuk nem sokat néztem még belõle,csak most kezdtem de ez a kép már elsõre megfogott:D http://www.hbo.hu/hbo/download/HBO_2009_HUNG_1024x768_4.jpg
Thaison
Nem is gondoltam, hogy lesz folytatás, de örülök neki hogy lesz második évad :)

Bulykin
és igen lesz 2.évad, 100%

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
nézz meg vagy 2 részt és megtudod:)
egyébként ez nálam olyan töltelék sorozat volt, nem rossz, de nem is az a fúúdekirály sorozat, egy erõs közepes:D nem kiírandó de azért hetente nézõs.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ez tényleg olyan jó, mint ahogy írjátok? Mit szerettek benne?
supperlevi
Utánanéztem és több helyen is szó van a második évadról, úghogy ezek szerint tervbe van véve :)

Thaison
Még semmi információt nem találtam ezzel kapcsolatban...

supperlevi
Utána nem is lesz több évad?

Rubenvagyok
hm... akkor tényleg nagyon rövid <#lama>

Thaison
30 perces részek vannak.

Rubenvagyok
csak 10 részes? nem valami hosszú... hány perc egy rész?

Thaison
Ha jól nézem, akkor szeptember 13.án ment le az évadzáró 10. rész az amerikai HBO-n

Rubenvagyok
jaja biztos jó lesz, a HBO szerintem nem adna rossz sorozatot:)
embere válogatja, hogy ki szereti és ki nem a szinkront. Nekem mind1, csak érthetõ legyen

supperlevi
Külföldön már le is ment az elsõ évad? Én még annyit tudok hogy 11-én fogom nézni, mert 6-án nem leszek itthon. Én magyar szinkronnal jobban szeretem -eddig ezért sem akartam letölteni- bár tudom, angolul eredetibb.

Thaison
Ez remek, már várom... <#kacsint>

Oldal 1 / 2Következő →