92
HBO legújabb sorozata.
-
#92 nekem most ez az utolsó már nagyon nem tetszett... Ez a csaj aki segiit neki annyira irritáló. -
#91 én már az első évadnál kaszáltam, pedig jónak indult.. -
#90 már senki sem fordiitja? :( -
#89 Hoppá, most nézem, hogy kijött az új rész. -
#88 Én kaszáltam az 4-5. résznél:) Érdektelen, unalmas lett:/ -
#87 "Az HBO berendelte a Hung 3. szezonját, 10 epizódot. "
hát én még a 2.évaddal is nehezen haladok, nemtudom ti hogy vagytok vele...leragadtam a 3.résznél -
Orionk #86 Hello !
Nem találok sehol olyan oldalt, ahol leírniák, hogy az egyes epizódokban mely zeneszámok mentek.
Néztem IMDb-t, és az HBO saját weboldalát is. Spoilertv.blogspot.com ot is.
Tudnátok segíteni, hogy a most elmúlt epizódban, azaz a Hung 2ik évadának a 7-ik epizódjának a végén milyen zeneszám megy?
köszi
üdv., -
#85 2.rész picit jobb volt, de hiányzik a sok dugás és a poénok ami szerintem az első évadban alap volt :D -
hapi #84 Nyugodtan mondhatjuk azt is hogy gyenge kezdés volt, reméljük nem követi erős visszaesés. -
#83 hát nem volt egy ütős kezdés...de azért nem volt rossz :D
számítottam valami nagyobb, váratlan eseményre, de ott folytatták ahol abbamaradt -
#82 -
#81 2010-Jun-27 Hung 02x01 Just the Tip
2010-Jul-11 Hung 02x02 Tuscon Is the Gateway to Dick -
#80 egy hónap és jön a 2.évad
-
#79 a Hung június 27-én folytatódik -
neszeneked20 #78 szerintem jól csinálják, mert én ilyenkor egész nap a tv előtt ülök, és már felmerült bennem előfizetés gondolata. Lehetséges, hogy a Hung miatt is van, mert az most egy új, eléggé felkapott sorozat. Itt tudtok sok mindent olvasni az HBO-ról, és a filmekről: http://www.facebook.com/pages/HBO-Magyarorszag/162974440836 -
ribot #77 ...mondjuk nem hiszem, hogy csak a Hung miatt van kódolatlan nap, mert az HBO-n kívül az HBO2, az HBO Comedy, a Cinemax és Cinemax2 is kódolás nélkül fogható. -
klemento #76 hát jah... mondjuk arra kiváncsi leszek h pl a sorozatbol egy ingyen látott rész mennyire vesz rá bárkit bármire:) -
ribot #75 Gondolhatod, hogy nem véletlen van kódolatlan nap! :) -
klemento #74 na akkor elég korrektül csinálták meg mert így azért szerintem jóval több kíváncsi szempár megnézheti az első részt:) -
ribot #73 Azt jelenti, hogy akkor is nézheted, ha nem vagy előfizetve rá. -
klemento #72 sziasztok! közben találtam a hbo honlapján olyan infókat h lesz 10-én is meg h akkor a hbo kódolatlan lesz. nem tudja valaki h ez mit takar?:D -
klemento #71 én is így vagyokvele de bízok benne h jó lesz:) -
ribot #70 Ebben én is bízom! Megnézek egykét részt és majd kiderül, hogy milyen... -
klemento #69 hát jah és végre egy kis szerepcsere a ki futtat kit témában:D -
ribot #68 Végre valami jó témával foglalkozó sorozat! :D -
klemento #67 annak én is örülnék ha kicsit kaliforgiás lenne:)az meg sztem biztos, hogy nembányarémek lesznek benne mert akkor elég sok embert nem érdekelne...A FÉRFIAKAT:D -
maximilla #66 akkor már jobban örülnék, ha a Kaliforgiára hasonlítana.
Ott is hasonló volt a felállás, csak nem pénzért csinálta. :) -
#65 Szerintem igen, lehet rá azt mondani, hogy jellegileg tekintve hasonlítanak.
De mégtöbbet fogsz megtudni, ha a saját bőrödön tapasztalod meg a dolgokat... -
heilmester #64 Nekem nagyon tetszett a Weed's, de Nancy karaktere néhol elég kiforratlan volt. A legjobb arc szerintem Dug volt benne, ő nem változtatta meg sokszor homlokegyenest a nézőpontját. Nagyon remélem, hogy a Hung-ban sikerül valami olyan karaktert megformálni a főszöreplőnek, mint amilyen ő volt, és akkor hibátlan lesz. A trailer valamint a hivatalos HBO-s weboldal alapján nem tűnik rossznak.
Tényleg olyan mint a Nancy ül a fűben, mármint jellegét tekintve? -
maximilla #63 én szeretem, bár nem minden rész tetszett. Voltak kissé irracionális epizódok is...
Ez a sorozat érdekesnek tűnik, de ilyen hivatással nem éppen a legszebb nőkhöz szoktak kijárni. Kíváncsi vok, ők hogyan dolgozzák fel a dzsigoló munkakört. :) -
#62 Ha nagyon hasonlítani kellene valamihez, akkor a nancy ül a fűben.
Azt szereted ? -
gizikee20 #61 köszike az infót, bár arról még mindig nem mondtatok sokat, hogy mihez hasonlít a legjobban -
vexler #60 Szia hát valannak akik megoldják anélkül h játszanák:D de egyébként majd a HBO-n lesz hatodikán estétöl:) -
gizikee20 #59 sziasztok
melyik sorozathoz lehetne hasonlítani ezt a Hung-ot?
olyan mint a jóbarátok, vagy inkább mint a 24, vagy Lost, vagy Sex és New York, vagy mégis melyikhez?
én még egy részt sem láttam... hol játszák ezt? -
vexler #58 azaz ez:) -
vexler #57 Na ennek örülök. Nekem nagyon bejön a stílusa:)mondjuk nem sokat néztem még belőle,csak most kezdtem de ez a kép már elsőre megfogott:D http://www.hbo.hu/hbo/download/HBO_2009_HUNG_1024x768_4.jpg -
#56 Nem is gondoltam, hogy lesz folytatás, de örülök neki hogy lesz második évad :) -
#55 és igen lesz 2.évad, 100% -
#54 nézz meg vagy 2 részt és megtudod:)
egyébként ez nálam olyan töltelék sorozat volt, nem rossz, de nem is az a fúúdekirály sorozat, egy erős közepes:D nem kiírandó de azért hetente nézős.
-
Csbeni #53 Ez tényleg olyan jó, mint ahogy írjátok? Mit szerettek benne?