Sikeres támadás a legnagyobb ír szolgáltató ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mikor jönnek rá, hogy minden ilyen támadásnak van valami oka. Persze ha nem tudatják a nagyközönséggel akkor nem lesz semmi. :-)
Neked is csak azt tudom mondani, amit caterannak, olvasd el a cikk forrását. Nem is kell teljesen, legalább a címét.
Egyébként ilyen sok idiótával találkoztok, akik nem olvassák el az általuk belinkelt odalakat, vagy csak magatokból indultok ki?
Egyébként ilyen sok idiótával találkoztok, akik nem olvassák el az általuk belinkelt odalakat, vagy csak magatokból indultok ki?
Mcsiv: pont emiatt különbözik a DoS a DDoS-tól. Egy sima DoS támadásnál egy adott IP cím szerepelne milliószor a logban, mig egy DDoS-nál több millió IPcím párszor. Emiatt nem tudják, hogy ki indította a támadást és honnan.
ziipp: ha már linkelsz egy wikipedia oldalt, talán te is elolvashatnád. Világ életében DoS-nak hívták, majd a zombi gépek tömeges megjelenésével lett belõle DDoS (Distributed = felosztott, megosztott).
Én támadtam meg õket ;P Vicc. Amúgy nem ez az egyetlen cég akit megtámadnak. Nap mint nap több cég is kisebb nagyobb támadásoknak kell hogy ellen álljon. Csak ez a cég elég könnyen támadható. Vagy nem tudom 😊
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Öhh vak vagy,esetleg az iskolában nem tanitották a kisbetû-nagybetû különbséget?
A cikkben DoS van és nem DOS...(és nem Dos ugyebár..Disk Operating System..)
illetve ha elolvastad volna az általad belinkelt oldalt (epic fail)rájöttél volna hogy a DoS létezõ dolog..Denial of Service..A DDoS pedig a Distributed Denial of Service..
A cikkben DoS van és nem DOS...(és nem Dos ugyebár..Disk Operating System..)
illetve ha elolvastad volna az általad belinkelt oldalt (epic fail)rájöttél volna hogy a DoS létezõ dolog..Denial of Service..A DDoS pedig a Distributed Denial of Service..
A Dos nem egyenlõ a DDoS-szal.
Hogy lehetsz ennyire igénytelen és felületes Péter? 😄 Fizessetek nekem, alaposabban fordítok!
Hogy lehetsz ennyire igénytelen és felületes Péter? 😄 Fizessetek nekem, alaposabban fordítok!