8
  • pTk
    Nem tudom mikor jönnek rá, hogy minden ilyen támadásnak van valami oka. Persze ha nem tudatják a nagyközönséggel akkor nem lesz semmi. :-)
  • ziipp
    Neked is csak azt tudom mondani, amit caterannak, olvasd el a cikk forrását. Nem is kell teljesen, legalább a címét.
    Egyébként ilyen sok idiótával találkoztok, akik nem olvassák el az általuk belinkelt odalakat, vagy csak magatokból indultok ki?
  • Szobber
    Mcsiv: pont emiatt különbözik a DoS a DDoS-tól. Egy sima DoS támadásnál egy adott IP cím szerepelne milliószor a logban, mig egy DDoS-nál több millió IPcím párszor. Emiatt nem tudják, hogy ki indította a támadást és honnan.
  • Mcsiv
    ziipp: ha már linkelsz egy wikipedia oldalt, talán te is elolvashatnád. Világ életében DoS-nak hívták, majd a zombi gépek tömeges megjelenésével lett belőle DDoS (Distributed = felosztott, megosztott).
  • Misi az ezredes
    Én támadtam meg őket ;P Vicc. Amúgy nem ez az egyetlen cég akit megtámadnak. Nap mint nap több cég is kisebb nagyobb támadásoknak kell hogy ellen álljon. Csak ez a cég elég könnyen támadható. Vagy nem tudom :)
  • ziipp
    Először nézd meg az eredeti cikket, aztán dumálj!
  • cateran
    Öhh vak vagy,esetleg az iskolában nem tanitották a kisbetű-nagybetű különbséget?
    A cikkben DoS van és nem DOS...(és nem Dos ugyebár..Disk Operating System..)
    illetve ha elolvastad volna az általad belinkelt oldalt (epic fail)rájöttél volna hogy a DoS létező dolog..Denial of Service..A DDoS pedig a Distributed Denial of Service..
  • ziipp
    A Dos nem egyenlő a DDoS-szal.

Hogy lehetsz ennyire igénytelen és felületes Péter? :D Fizessetek nekem, alaposabban fordítok!