8
-
#8 Nem tudom mikor jönnek rá, hogy minden ilyen támadásnak van valami oka. Persze ha nem tudatják a nagyközönséggel akkor nem lesz semmi. :-) -
#7 Neked is csak azt tudom mondani, amit caterannak, olvasd el a cikk forrását. Nem is kell teljesen, legalább a címét.
Egyébként ilyen sok idiótával találkoztok, akik nem olvassák el az általuk belinkelt odalakat, vagy csak magatokból indultok ki? -
Szobber #6 Mcsiv: pont emiatt különbözik a DoS a DDoS-tól. Egy sima DoS támadásnál egy adott IP cím szerepelne milliószor a logban, mig egy DDoS-nál több millió IPcím párszor. Emiatt nem tudják, hogy ki indította a támadást és honnan. -
Mcsiv #5 ziipp: ha már linkelsz egy wikipedia oldalt, talán te is elolvashatnád. Világ életében DoS-nak hívták, majd a zombi gépek tömeges megjelenésével lett belőle DDoS (Distributed = felosztott, megosztott). -
#4 Én támadtam meg őket ;P Vicc. Amúgy nem ez az egyetlen cég akit megtámadnak. Nap mint nap több cég is kisebb nagyobb támadásoknak kell hogy ellen álljon. Csak ez a cég elég könnyen támadható. Vagy nem tudom :) -
#3 Először nézd meg az eredeti cikket, aztán dumálj! -
cateran #2 Öhh vak vagy,esetleg az iskolában nem tanitották a kisbetű-nagybetű különbséget?
A cikkben DoS van és nem DOS...(és nem Dos ugyebár..Disk Operating System..)
illetve ha elolvastad volna az általad belinkelt oldalt (epic fail)rájöttél volna hogy a DoS létező dolog..Denial of Service..A DDoS pedig a Distributed Denial of Service.. -
#1 A Dos nem egyenlő a DDoS-szal.
Hogy lehetsz ennyire igénytelen és felületes Péter? :D Fizessetek nekem, alaposabban fordítok!