26
-
Sir Ny #26 pedig nagyon trendi az, ha nincs tévé. (mármint adás. a letorrentezett divx filmeket azér valahol meg kell nézni) -
valentine2 #25 Hátha a mostani új, trendeket sorakoztató főoldal hoz némi népszerűséget a Twitternek.
http://isite.hu/internet_hirek/sz%C3%A9less%C3%A1v/20090729/%C3%BAj-twitter-kezd%C5%91lap -
Justil #24 Naja, amúgy kicsit pontatlanul fogalmaztam. Nyilvánvalóan maga az értékes információ nem a tweetben lesz, hiszen 140 karakterben elég nehéz lenne átadni valami hasznosat, többnyire ugyanúgy blogpostokra dobálnak linkeket, de mondom, képtelen lennék annyi érdekes és hasznos dolgot magamtól megtalálni a neten, mint így, hogy gyakorlatilag az orrom alá tolják :) Csak a megfelelő embereket kell felvenni. -
polarka #23
Jó 5letet adtál, szakmai twiteknek még nem is néztem utána... -
Justil #22 Nem tudom minek irogatnak egyesek olyanokat, hogy használhatatlan, meg felesleges. Ha nekik az, akkor ok, rendben.
Én kb napi szinten olvasom, mivel elsősorban nem civileket meg ismerősöket "követek", hanem szakmai témában postolgató embereket. Azalatt a kb 2-3 hónap alatt mióta használom, 5x annyi hasznos és érdekes információ birtokába jutottam, mint szimpla hírportál/fórum/blog olvasással, vagy guglizással.
A Twitter igen is jó, sőt, kurvajó. Akinek meg nincs rá szüksége, szarja le. Ilyen 1xű, szerintem. -
Justil #21 Szerinted. Mások szerint meg nem az. -
sathinel #20 Trendi? Mi abban a trendi hogy nem nézek TV-t? Ha trendi lenne(bárcsak az lenne) akkor valsz győzike, és a többi szenny sem jönne a TV-ből mivel nem lenne nézettsége. Tehát ki kéne találni műsorokat amiket néznek szívesen az emberek.
Pl nézd ezt meg:Ken Robin
És ehhez hasonló műsorokat szívesen néznék. Igaz amíg volt TV-m addig is spectrum, discovery, NT, DOQ, és hasonló csatornák jöttek be leginkább. De ezek nagyrészét megnézheted a neten is.
Discovery videos -
polarka #19 Az 1. mondatodat nehéz értelmezni, de a 2.-ra pedig én is utaltam. -
winnie #18 "de hogy nagyon nem "trendi" az tuti. "
túlságosan trendi, aki nincs twitteren és sok emberhez akar szólni (hírességek, média, blogger), az nem is számít - ezt hiszik sokan.
a lényege pedig összetett. van, aki random infókra halászik (az éppen aktuális eseményekről), más pedig konkrét híreket gyűjt (pár infóforrásra felratkozik fixen.) -
winnie #17 "Azért van értelme..."
ellinkelted. épp nem ez a twitter értelme, hogy belinkeljék kvázi rss-pótlékként a honlap anyagait. (szerintem ilyen rádió nincs is. korona?) -
winnie #16 "1.5-2 éve kb nincs TV-m előtt"
ehh, nagyon trendi. -
winnie #15 "Mi az a Twitter?"
mindig vannak magukat jópofinak képzelők, akik azzal vágnak fel, hogy 1. nem ismerik a cikk tárgyát vagy 2. nem képesek utánanézni.
de szinte biztos, hogy az elsőről van szó, csak kérdés, hogy miért ez a szánalmas exhibicionizmus? -
polarka #14 A twitterezni inkább az amcsik szoktak és ott is az idősebbek általában. Nah meg, ha vmi esemény kapcsán indítanak egy twitet és ott listázzák röviden, h mi a helyzet. Pl. most az LRO/LCROSS-t is twitteli a NASA, vagy az iráni tüntetések...
Én legalábbis ezt figyeltem meg. Hasznos és gyors bizonyos alkalmakkor(a CNN is vesz innen infokat pl.), de hogy nagyon nem "trendi" az tuti. -
tntmax #13 A twitter nem más mint jópár webkettőt kántáló megszálott hypeolása, tökéletesen hasztalan marhaság az egész, szerintem. -
#12 Mi az a Twitter? -
sathinel #11 1.5-2 éve kb nincs TV-m előtte is csak gép mellett ment, és alig néztem. Inkább net mint TV. TV=reklámok kis filmes megszakításokkal. Nézettsége is elárulja hogy kiknek szól. Balázs, maonika show, győzike, banánokközt, megagáz és hasonló épületes műsorok a legnézettebbek.....
Trendi szót meg már alapból utálom. Pplázacicás, celebes agysebészek jutnak eszembe ha hallom valahol. -
Blooder666 #10 Ez mind ok, de ebből most miért lett cikk? Valószínű minden értelmes ember így gondolja, vagy már mi vagyunk a kisebbség?! Úristem nem vagyok trendi! Megvan valakinek a múlt havi Cosmopolitán??!! :D:D:D -
gere1 #9 vajon mitol lenne trendi egy szimpla smsfal? mert a twitter az. attol "trendi" h a mediamunkasok ejjel nappal nyomjak rola az erdektelen infokat. mediahype. ennyi az egesz. -
Justil #8 "Az interneten megjelenő üzeneteiket ráadásul senki sem olvassa, ezért értelmetlennek tartják, hogy erre pénzt költsenek - hangsúlyozta."
ez a csávó tök hülye. egyrészt a twittert nem kötelező mobilról használni, másrészt az, hogy az ő üzeneteire senki nem kíváncsi, nem jelenti azt, hogy amúgy haszontalan szolgáltatás. rég olvastam már ekkora badarságot, mint amit ez a csóka ír... -
Ferrer #7 De ők legalább boldogok :D -
hol9672 #6 Azért van értelme...
-
#5 Ja, csak hozza kell tenni h a legtobb ember nem tudatos fogyaszto, foleg Angliaban nem az.
Kbszott sokan hasznaljak Angliaban az iTunes-t, tobb CD-t vesznek fejenkent mint Mo-n v akar Franciao-ban..
Tipikus sablonformakban elnek es birkakent kovetik a trendeket.
-
#4 Teljesen egyetértek a cikkel. Ilyen típus vagyok én is :D
Tv-t meg egyenesen utálom. Ócska műsorok, tele reklámmal.
Mondjuk filmekért hajlandó vagyok fizetni, moziban, de csak ha tudom hogy jó a film. Csak úgy nem ülök be semmilyen filmre. -
PunkZoli #3 ez speciel rám, huszon felettire is igaz, tv-t jópár éve nem nézek, ha van valami érdekesebb, amit hallok, azt letöltöm.
Twittert, rss-t meg nem használok, mert felesleges. -
#2 Szerintem ebből az szűrhető le, hogy az emberek abszolút tudatosan fogyasztják az infót, és tisztában vannak annak valós értékével.
Nem fognak egy centet sem adni azért, ami ingyen is beszerezhető, pláne, hogy nem is létfontosságú.
Az a szomorú, hogy valakik erre pénzt adnak, hogy ilyen felméréseket csináljanak, amikor csak a gyerekével kéne elbeszélgetnie az emberkének. -
SonicBoom #1 ez a réteget a marketing "szakemberek" csak az utóbbi időben célozták meg (egyre lejjebb kell menni a megcélzott életkorral, hogy mégtöbbet fogyasszon a jónép), és rájuk valószínűleg nem illenek azok a sémák amik az idősebb rétegnél működött. de majd megoldják ezt is...