126
  • who am I 7
    #126
    " szerintem igaza van, "

    Az egy dolog, h szerinted kinek van igaza, és egy másik a tények.És nyílván kiröhöglek, ha a hülyébbik oldalra állsz.Ennyit erről.Szerintem én sokkal jobban tudom, h ki vagyok és mi, mint egy ilyen manipulatív feminimzenebohóc vagy egy ilyen frusztrált kis kocka.Maradjunk annyiban és igen :
  • bvalek2
    #125
    A nemek mióta szekértáborok? Ez elég óvodás hozzáállás, nem gondolod? Mégis miért kéne nekem veled szolidárisnak lennem, amikor hülyeséget írsz? Azzal értek egyet akinek szerintem igaza van, nemre fajra akármire való tekintet nélkül, pont.

    Mellesleg már megint egy anális fixáció, kiegészítve elnyomott aberráció projekciójával... nézd, nem tehetsz róla hogy ilyennek születtél. Csak ne nyomd el, mert akkor örökké ilyen frusztrált leszel mint most
  • who am I 7
    #124
    Hol kiabálok én?Magyarázd már el, h abba mi volt a kiabálás Jót szórakozom a butaságotokon :)
    Hallod, te még képes lennél azt ís bemagyarázni, hogy én egy dinoszaurusz vagyok, mert két lábam van..mondjuk őő legyen egy T-rex ezaz
    Az anyázásért meg, engetessék már meg, h felháborodjam...
  • KillerBee
    #123
    Az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég. A tied pedig ég rendesen...
  • who am I 7
    #122
    fújjj, te melyik nemhez tartozól, úgy igazából?Mert elég zavaros..főleg, h "gyilkosméh" kakásseggében forgatod a nyelved
    Gondolom jó kis alázni való lehecc, a hizó feminimdomina mikor veri ostorral a kis "áldozatot" XD húh most látom : "Programozó" attól tartok nem nagyon lövök mellé.Két szerencse csomag
  • LowEnd
    #121
    KillerBee,

    ultrafeminista emancipátorok:

    szóval a te nevedben beszélnek? Idézhetek tőlük, mint a te véleményed közvetítőitől?
  • KillerBee
    #120
    A villámmal csak poénkodtam. Elismerem, nem valami brilliáns poén, de legalább saját kútfőből való: kicsit sárga, kicsit savanyú, de az enyém. :) A valódi okokat persze sejtem.

    Bizony, szerintem is lehet benne valami...
  • bvalek2
    #119
    Ez a hozzászólásod kb. Zuschlag holokausztvicceinek a színvonalán van. Elég eszed van úgyhogy nem állok le kioktatni, csak próbálj teljesen komolyan belegondolni hogy mégis miért lehet az, hogy 4-szer annyi férfiba csap villám világszerte. Segítek egy picit, láttad A Nagy Kékség című filmet? Emlékszel, hogy mi történt a főszereplő apjával a film elején, és miért? A szituáció más, de a tragédia oka ugyanaz, mint a legtöbb villámcsapásé (annak a büdös kölöknek naponta kell enni adni).

    Csak most olvasom vissza a csörtédet "who am I 7"-vel, vicces hogy egymástól függetlenül ugyanazzal "vádoltuk" meg, valami lehet a dologban
  • KillerBee
    #118
    "De időről-időre felbukkan egy "Énmajdmegváltomanőketarabszolgasorból" emancipátor, aki felhatalmazva érzi magát, hogy kiálljon olyan nők szószólójaként, akik egyébként nem is kérték tőle, hogy képviselje őket. Ezeket szokták fogadatlan prókátoroknak nevezni."

    Mire alapozod azt a véleményedet, hogy senki nem kérte őt a nők érdekei melletti kiállásra? Csak nem arra, hogy a jelen fórumban megszólalt hímnemű egyedek szerint nincs szükség erre a kiállásra?


    Vannak emberek, akik hangosan követelik az ASVA, ARTISJUS stb. rablócégek megszüntetését vagy legalábbis megakadályozását abban, hogy lehúzzák a népet. Ámde szép számmal vannak, akik a magyar boltokban zokszó nélkül megveszik a DVD-t, a pendrive-ot és a memóriakártyát, és nem tiltakoznak a zsiráfadó ellen. A te logikádat követve az ASVA stb. ellen tiltakozók is fogadatlan prókátorok, hiszen felhatalmazva érzik magukat, hogy kiálljanak olyan vásárlók szószólójaként is, akik egyébként nem kérték tőlük, hogy képviseljék őket.
  • 0Hanga
    #117
    Nem akartalak meg sérteni bocs.

    "Nem is olyan régen, az átkos kommunista rendszerben a nők lakatosmunkát végeztek, traktorosok voltak, esztergáltak, szántottak stb"

    Ennek inkább az az oka, hogy most nincs is rájuk kereslet, mert férfi is van elég szerintem, meg nem is nagyon akarnak a mai fiatalok szakmunkás munkat végezni, mindenki inkább tovább tanul , mert kell neki a diplom, hogy több pénze legyen és ez nemtől független. Nekem legalábbis ez tapasztalatom.

    Mivel mezőgazdságban dolgozom és azt is tanultam, van rálátásom és az tapsztalatom, hogy bizonyos rész kezd elnőiesedett .Pl: barátnőm egy sertéstelepen telep vezető, de mivel csak ketten vannak több száz állatra ezért neki is ugyan úgy ki kell venni a részét a nehéz munkából.
    De iskolámban végzet legtöbb lány mind a mezőgazdságban dolgozik ezt vagy azt, de nem bent az irodában.
    A cégem pedig szőlő műveléssel foglakozik és itt nálunk a szőlő kézimunkát javarészt is nők végzik s szerintem ez sem kevesebb, mint traktorozni, de is igaz, hogy nincs közöztük fiatal.
  • zoliapu
    #116
    Nemcsak a nők viszik túlzásba a szerepeiket néha :)

    Mit kezd azzal, hogy most már női versenytársak is megjelentek, például, hogy felettese nő vagy esetleg felesége jobban keres? Gyakori, hogy más nemi szerepnormáknak való megfelelés eltúlzásában, férfiasságukat erőteljesebben demonstrálják, lehet ez testépítés, vakmerőség, meggondolatlan kockázatkeresés, ezt nevezik kompenzatórikus maszkulinitásnak.
  • Molnibalage
    #115
    Meg jobban elférnek a nem túl nagy pilótafülkében. :)
  • B0nFire
    #114
    Nem is olyan régen, az átkos kommunista rendszerben a nők lakatosmunkát végeztek, traktorosok voltak, esztergáltak, szántottak stb. Akkor alkalmasak voltak rá fizikailag, aztán jött a módszerváltás és hirtelen mind alkalmatlanok lettek? Na ne már!
  • Molnibalage
    #113
    Igen. Ebben nincs semmi "rasszizmus". Viszont vannak átmenetek. Vannak nőisesebb gondolkozású férfiak és férfiasabb nők. Egyikre lehetnek példák pl. a férfi költők, a másikre meg pl. Marie Curie.
  • readswift
    #112
    "Weininger szerint a női típust a puszta szexualitás határozza meg. A szexualitás diffúz módon kiterjed az egész testére, ezáltal a nemi vágy állandóan jelen van, és minden cselekedetére kiterjed.[18] Ezzel szemben a férfi több, mint önnön szexualitása. Távolságot tud tartani tőle, így a férfiaknál a gondolkodás és az érzés elkülönül. Ebből Weininger arra következtet, hogy az „M” tudatosan él, míg a „W” a férfitől kapja a tudatát"

    én ebben kételkedem azért...
  • readswift
    #111
    valamilyen szinten Otto Weininger filozófiáját látom kiütközni ebben a vitában, van valóságalapja, személyeskedésbe viszont kár volt átfordulnotok. Nézzetek utána Otto életmüvének, szerintem meghatározó alakja volt a huszadik századnak , most pedig "elhallgatják".
  • B0nFire
    #110
    "Akkor szerinted a nők kevésbé hasznosa részei a társadalomnak, mint a férfiak, mert nem tolják talicskát, nem végeznek olyan fizikai munkát, ami a testi adottságukhoz nem illik ennyiből akkor a férfiak meg szüljenek gyereket." - Ne adjál mondatokat a számba, én ilyet nem mondtam; ez a te véleményed! Olvasd el még egyszer, hogy mit írtam, gondolkozz el rajta, és akkor talán leesik, hogy melyik oldal pártján állok. Én pontosan azért nem vagyok az egyenjogúság híve, mert a nő és a férfi nem egyforma (ahogyan azt te is elismered); a fizikai felépítésükben különböznek, és mentálisan is különböznek. Ezt az emberek 99%-a tudomásul tudja venni, és a nők nem szoktak amiatt panaszkodni, hogy a férfiak elvégzik a nehéz és piszkos munkát helyettük. Majd hülyék lennének. De időről-időre felbukkan egy "Énmajdmegváltomanőketarabszolgasorból" emancipátor, aki felhatalmazva érzi magát, hogy kiálljon olyan nők szószólójaként, akik egyébként nem is kérték tőle, hogy képviselje őket. Ezeket szokták fogadatlan prókátoroknak nevezni. Tegnap láttam egy filmet a Golden Gate-ről, és elismerésem azoknak a nőknek, akik felvállalják, hogy karbantartóként és festőként dolgoznak nap-mint-nap 30-40 m-es magasságban, kemény fizikai munkát végezve. Le a kalappal a női hegymászók előtt és le a kalappal a női sportolók előtt is. Engem lepipálnak, az biztos. De nem ők szoktak nyavalyogni, hogy "el vannak nyomva".

    Az én szavaimat pedig kéretik nem kiforgatni. Ha neked kisebbrendűségi komplexusod van, annak valószínűleg nem én vagyok az oka. Keresd a hibát először magadban, mert ahogy belém próbálsz kötni a hsz-em alapján, ugyanazt a projekciót valósítod meg, amit leírtam. Tehát ezzel is engem igazolsz. Nem kell a kifogásokat gyártani, meg a másikra mutogatni, meg az egész társadalomra mutogatni, mert lehet, hogy a "hiba az ön készülékében van".
  • FoodLFG
    #109
    Honnan tudod ? Lehet, hogy hazudott. :DD

    Más:
    Én egyébként rájöttem! KillerBee vajon kiki, gettóharcos stb (össze kéne már szedni a neveit xD), csak most éppen női identitással. Kinézném belőle bakker. =D

    (bocsi most gonosz voltam, de szerintem jó poén )
  • zoliapu
    #108
    Azért talicskatologatónak nem feltétlen a legjobb választás egy nőnek, de szobafestők lehetnének, nem is tudom mért nem teszik, ha már úgy is egyenlőek akarnak lenni. Nehogy fére értsétek, szerintem szükség van minden területen ugyanúgy nőkre, de hát így vagyunk kitalálva több az eszes férfi.
  • who am I 7
    #107
    Na, de a kettes balek elmondása szerint jobban vezetnek a nők, ellenben nics versenyszellem, akkor mi értelme van?Ekén nem tud annyira odakoncetrálni arra az egy dologra...Mi pedig jobban rá tudunk "állni".Akkor jön ki az előnye a csajnak, ha telefonál és pakolászik közbe, akkó nagyobb hatásfokkal tud odafigyelni..ettől függetlenül, ú tom tilos vezetés közben telefonálni..és pakolászgatni sem egészséges a retikült..XD Szóval..max kis sebességnél, nem bevállalósak, cserébe át mennek csigába...Én azért megnéznék egy hiteles statisztikát, mert oké, hogy még arányaiban kevesebb, de megnézném mennyivel...és milyen esetekben.És, hogy hat ez a közlekedésre..
  • who am I 7
    #106
    " biztos nem véletlenül. :) " Esetleg a többi baromságodra reagálhatnál, mert csak köpködni tudsz faxságokat, anyázni és személyeskedni, és annyira tudtam, hogy erre rá ugrasz, hogy IGY LEGYN ÖTÖSÖM A LOTTÓN :D megyek is veszek egyet.. :)Eként max ennyire futja tőled :D az, hogy neked homofóbiád van, és mindenre azt hiszed, én nem tehetek :) Hálistennek én tudom, h a p*ncit szeretem ^^, rá adásul az értelmesebbeket, nem az ilyen megkeseredett látens egyedeket. :D megnéznék egy képet rólad.."mit domborítas" ehhez a komplexusokkal küzdő személyiséghez :D
  • Ahoy
    #105
    Meg kell különböztetni a rossz vezetőt, aki tapasztalatlan, nem vezet eleget, vagy egyszerűen nem vezetésre termett...és a genya vezetőt, aki pedig "megymintállat" veszélyes helyzeteket teremt, a nagy fekete kocsijából gyárilag ki van kötve az index vagy csak direkt gecizik csak mert vagány. A nők között valószínüleg a második csoport kevesebb, mert finomabb lények - na itt egy bók :D (bár tény, hogy egyszer egy mercis ribanc piroson áthajtva a járdán qúrt el majdnem...)

    Szerintem a nők-szar-vezetők teória abból adódhat, hogy sokan az első csoportba tartoznak. Hétvégi sofőrök, kevés gyakorlattal, félénkek, vagy pont a női voltuk miatt veszélykerülők, ezért sokszor tétováznak, túl óvatosak... Aki pedig vezetett az tudhatja, hogy a mai forgalomhoz kell némi tökösség, határozottság. Magyarul: tétovázás = halál ... Simán belemehetnek az emberbe hátulról de sok más veszélyhelyzetet teremthet.
  • grobs
    #104
    A nők biztonságosabban vezetnek, de mivel férfiak ülnek többet volánnál (ez különösen igaz a hivatásosokra), ezért férfi reakciót vár az ember, és ez balesethez vezethet (gyorsítást vársz, mert akkor még beférne, de ő padló féket nyom, mert az a tuti biztonságos). De a nők által okozott balesetek sokkal kisebbek mint a férfiak által okozottak. A "női" balesetek félreértésből, vagy csak figyelmetlenségből (de csak alacsony sebességnél) következnek. A "férfi" balesetek a kockáztatásból erednek ami nagy sebességnél is jelen van.
    Ha csak nők vezetnének, akkor sokkal kevesebb baleset lenne, mert kevesebb kockázatot vállalnak (és hasonló reakciót adnának), cserébe még a kisvárosok forgalma is álló lenne.
  • KillerBee
    #103
    Bvalek2 semmit nem állított rólad, te mégis magadra vetted - biztos nem véletlenül. :) Jól fogsz mutatni rózsaszín hacukában a Gay Parade-en.
  • LowEnd
    #102
    a nők VALÓBAN jobban vezetnek.
    (ha ez alatt azt érjük, hogy kevesebb balesetet okoznak)

    Ennek sok oka van, az említett többfelé figyelés NEM egy közülük. A kevesebb baleset magyarázata az, hogy sokkal kockázatkerülőbbek (ez magyarázza egyébként azt is, hogy bizonyos szakmákban miért vannak kevesen)

    sávváltás:

    Egy nő ha azt látja, hogy nem 100%, hogy befér, hanem csak 99, akkor tipikusan inkább kivár. És nem zavartatja magát attól, hogy feltart kb 1000 embert.

    Egy pasi, ha azt látja, hogy 90% hogy befér, és 100, ha a másik és fékez, akkor inkább benyomja a kocsit a szűk helyre, és nem zavartatja magát attól, hogy potenciális vészhelyzetet teremt.

    Eddig ez volt a tendencia, mostanában azonban változik, egyre több nő megy mint az állat, és egyre kevesebben "yarissal" a tipikus sokgyerekes anyukák ma már böszme terepjáróval csapatnak. Sminkelve telefonálva, a többiekre nem figyelve. Na ők fikarcnyival se jobbak mint egy rossz férfisofőr, sőt.

    Egyébként a versenysportokban a férfidominancia oka az említett "versengés versus kockázatkerülés" vonásokon túl abban is rejlik, hogy a férfiak viszonylag jobban tudnak rövid ideig koncentrálni, a rövid távú fájdalomtűrésük nagyobb, míg a nők inkább a hosszú távú kellemetlenségek tűrésében jeleskednek, és a kitartó koncentrációban.

    Ezért van az, hogy a nők nagyon jó munkaerők az elektronikai iparban a gyártósorokon, és a férfiak pedig pl tűzoltónak.

    Másfelől megemlíteném, hogy vadászpilótának nem utolsó sorban azért jobbak, mert a kisebb agyuk és termetük miatt valamivel nagyobb gyorsulást tudnak elviselni elájulás előtt.
  • who am I 7
    #101
    jah, még annyit mr.versenyszellem, h oké a teszt, egyébként nem szoktam általánosítani, de nem 1db emberből következtettem ki, és nem 1 óra vezetés alatt...Azta reprezentációt pedig akkor szeretném látni, amiből táplálkozol, és mind a 3 MILLIÁRD ember benne van.Mondjuk, ebből akkor ki kéne venni a futárokat és kamionosokat meg ilyeneket.Nézzük az átlagos autóst.Nah, kíváncsian várom azt a grafikont a 3 milliárd emberrel..ezt még megvárom.
  • who am I 7
    #100
    Óh, kedvencem a tesztekből élő ember balek2 :) hálsitennek, hogy a tesztek embere vagy, és véletlen sem hagyatkozol saját itélőképességedre meg tapasztalatodra :) igen..ez az egy eset volt, és több ezer kocsissal találkoztammár...és ez szerintem annyira rohadtúl, nem elhanyagolható, és ez megint csak ferdítés számodról, kit érdekel , h kevesebb balesetet okoznak, ha század annyian vezetnek?..mindenesetre sokkal kevesebben.

    "Ha erre te is képes vagy, " Ezt hol említettem?Légy szíves idézd már be.

    "akkor gratulálok, a tesztek szerint a homoszexuális férfiaknak is két beszédközpontja van."

    Nagyon örülök, h a komoly érveléseid mellett, te is személyeskedsz.Ma azért összejött az "alja"..Nah, minden jót.versenyszellem.
  • bvalek2
    #99
    A versenyzők elsősorban nem vezetnek, hanem versenyeznek. Nem a vezetési képességeik választják ki őket, hanem a motivációik (tesztoszteron). Az is biztos, hogy több autót törnek össze mint Gizike :) Szakácsból is több a férfi, ez sem támasztja alá a sztereotípiáidat.

    Egyszer majdnem történt valami, és te ez alapján általánosítasz 3 milliárd emberre? A baleseti statisztikák szerint nők kevesebbszer okoznak balesetet mit a férfiak. Még mobilozás közben is jobban látja, hogy mi történik az úton mint te, mert tudnak egyszerre beszélni és gondolkodni, két különböző dologról. Ha erre te is képes vagy, akkor gratulálok, a tesztek szerint a homoszexuális férfiaknak is két beszédközpontja van.

    Kérdezz még nyugodtan, elmagyarázom neked a többi "csacskaságot" is.
  • who am I 7
    #98
    Nyílván azért van minden motorsportban férfi mert a nők jobban vezetnek.. :) no offense, meg nem akarok most mondatonként be írogatni, de vannak benne csacskaságok... :) a reál-humán dologgal egyetértek, meg a bevásárlással..Többivel nem.Elég sokat vezetek, és nem mondom, h a férfi vezetőkkel nincs probléma, de a nők sokkal veszélyesebbek...Főleg, a kis yariszban az épp műkörmöséhez telefonnal a kezében vezető siető kis pitsák :) egy majdnem belém szaladt, mert nem adta meg az elsőbbséget...majdnem blokkolnom kellett...
  • bvalek2
    #97
    Remélem azzal, hogy a nők jobban vezetnek és alkalmasabbak vadászpilótának, bőven kompenzáltam a dolgot :)
  • Steel
    #96
    annyira ne sajnáltasd "magatokat", nyilván rajtad kívűl más lány nem is írt ide szépeket a srácoknak, meglepődnél ha összeszámolnánk a hozzászólásokat

    viszont a te írásodból is kitűnik már az elejétől fogva, hogy neked mivel (vagy éppen kikkel) van problémád, pontosan az első hozzászólásodnál már a lényegedre tapintottál nem?

    mindenesetre ez a délelőtt óta tartó fröcsögés biztos nem fogja megoldani akármi is legyen az
  • morden
    #95
    Bvalek2: ezekszerint biológiailag determinált, hogy műszaki pályára kevesebb nő megy, mert nem alkalmasak erre? Azt hiszem a nőktől kapsz majd a fejedre ezért :D
  • bvalek2
    #94
    Szerény véleményem szerint itt a legtöbb keserű hozzászólás nem valami női vagy férfi problémáról szól, hanem egyszerűen emberi hibákról, mint az önzés, lustaság, felelőtlenség, stb. Ezekben mégis mi a férfi vagy nőspecifikus? Nem az a kérdés, hogy mi van az ember lába között, hanem hogy mi van a hátában (gerinc).

    Olvasva itt a marakodó hozzászólásokat, mi magyarok ennyire lesüllyedtünk a barbár nyugat szintjére? Nálunk a Honfoglalás előtt is voltak női nevek (a rómaiak az apjuk után nevezték el a lányokat, Julius -> Julia), nálunk a nők földet örökölhettek, továbbá olvasta itt valaki az Egri Csillagokat? A vacsoránál Török Bálintné ült az asztalfőn, Bálint úr pedig az asztalvégen...

    Ráadásul nálunk a főzés sosem volt női munka. Pörköltek, gulyás, halászlé, soroljam még? Akinek volt szerencséje két szülővel felnőni, az emlékezhet rá, hogy ezeket mindig az apukája készítette el, ezek férfiételek. Az anyukák tipikusan a szlávoktól, germánoktól átvett ételeket főzik.

    Néhány apróság, amiről annak idején tanultam:

    - A nők jobbak a figyelemmegosztásban. Ezért van az, hogy a nők mennek inkább bevásárolni, és alkalmasabbak vadászgép pilótának, ugyanaz a szellemi képesség kell mindkettőhöz. Halkan megsúgom, hogy ez miatt autót is jobban vezetnek... A férfiak inkább egy dolog alapos analizálásában és megtervezésében jobbak.

    - A férfi és női átlagintelligencia ugyanannyi, de más az eloszlás. A férfiak esetében gyakoribbak a szélsőségek, férfiból több a zseni és az elmebeteg is. Ez azért van sok esetben, mert nőkben a két X-kromoszóma kipótolja egymás (elkerülhetetlen) génhibáit, férfiakban viszont X és Y van, ha az egyik hibás, akkor hibás fehérjét is fog szintetizálni. Ez végső soron nagyobb szóráshoz vezet. Mellesleg ezért halnak korábban a férfiak.

    - Az emberi agyban külön terület foglalkozik a matematikai és zenei készségekkel. A férfiaknak az egyik agyféltekében foglal helyet, vele szemben a másik oldalon a beszédközpont van. A nőknek két beszédközpontja van, a matek és zene központ helyén van a másik... innen ered a reál-humán beállítottsági különbség.

    Ellenpéldákat mindenki tud mondani, ezek abból adódnak, hogy más szellemi képességek is kellenek ahhoz hogy valaki jó matekos legyen, pl. jó memória. Megfigyelhető, hogy egy jó matekos lány a sokkal jobb emlékezőtehetségével és figyelemmegosztási képességével kompenzálja a hiányosságait. Egy férfi szónok pedig a jó algoritmizáló képességét használja, hogy kiküszöbölje azt a hiányosságát, hogy csak egyetlen beszédközpontja van.
  • morden
    #93
    Grops :D ez nem semmi, a családfát beleírni egy ilyen fórumba :D
  • grobs
    #92
    Ennek az az oka, hogy eredeti kérdés baromság. Egyrészt azért mert vannak szép számmal műszaki pályán nők (édesanyám villamosmérnök, és adatbázis kezelést tanít Kandón, barátnőm pedig ASP.NET fejlesztő). Másrészt azért mert műszaki pályán külön figyelmet fordítanak a nőkre, és örülnek ha nő jelentkezik. Harmadrészt a cikkben szereplő hölgy mesterségesen olyan helyre akar terelni embereket ahová nem akarnak menni.
    Azért végzi el arányaiban kevesebb nő a műszaki végzetséget adó iskolákat mint amennyi elkezdi, mert rádjönnek, hogy a propaganda, vagy az álom szebb volt mint amit találtak. Nőverem mélyépítő szeretett volna lenni, aztán rájött, hogy az a matematika szint neki túl erős, a műszaki rajz pedig horror. Végül magyar-rajz szakos tanár lett. A világ így működik.
  • LowEnd
    #91
    morden:
    nem hiszem, hogy annyira elkanyarodtunk volna.
    Az hogy a nőknek van e egyenlő számban keresnivalójuk a műszaki pályákon, pont ezekben a társadalmi szokásokban gyökeredző dolgok miatt kérdéses:
    - "Ne told azt a nehéz talicskát szívem, feltöri a tenyered. inkább felépítem én egyedül a mamuttároló barlangot - nem nektek való a nehéz fizikai munka"
    - "Ne törd a fejed szívem, az összeráncolt homlokodon elkenődik a smink. Inkább kitalálom az algoritmust helyetted én. Nem nektek való a nehéz szellemi munka."
  • morden
    #90
    Azért azt valljuk be, hogy az SG.hu Férfi fellegvár is, műszaki oldal = férfi többség, azért azt is meghallgatnám , hogy erről a témáról milyen eszmefuttatások mennek egy kozmetikusnál, vagy az óvónőképzőn :D
  • KillerBee
    #89
    Nem baj, az a sok mocskolódás, amit a nőkről itt összeirkáltatok, nyilván mind nem számít, mert csak a férfiszolidaritás kifejeződése a női zsarnokság ellen.
  • who am I 7
    #88
    Az írásod teljesen korrekt szerintem..

    "mikor a nő egyszerűen megpróbálja irányítani a férfit"

    Mondjuk, szerintem aki arra hajlamos az mindig is megpróbálta...Lehet, a te közegedben több ilyen nővel találkoztál véletlen...én amúgy annyira nem :) Ha nem tudtok azonosnevezőre jutni, akkor hagyni kell mindenképp...és ahogy mondtad, elég nehéz megtalálni... :) bár én még nem siettetem a dolgot.. :)
  • morden
    #87
    Az eredeti téma az volt , hogy a nőknek helye van-e a műszaki pályán vagy valami hasonló aztán mostmár kicsit előttün a célt. (vagyis mellé lőttünk)