Help(mobil)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hívjuk a 1220 as számot és ott segíthetnek.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
És nemhiszem hogy túlszámlázás mert feltöltõs vagyok.
Am régen a kb 2e ft helyett 13e ft os számlát kaptam a vodafonnál.
Addig voltunk tagok.
Apám bement és hozzávágta az alkalmazotthoz a kártyát és csõ :)
(persze reklamálás után)
Szerintem az történhetett, hogy még régen amikormásé volt a szám (mert ugye mindig újra kiosztják a régieket) az az ember regisztrált egy emelt díjas szolgáltatásra, és hiába töltesz rá pénzt mert a szolgáltatás ugye lemondásig marad!
Gondolom ez lehet. A szolgáltatók leszoktatk már a túlszámlázásról...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Ott a pont!Úgyhogy LOL!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Én is cask néztem.Azóta új számom van..Már ideje volt, mert szarok voltak a percdÍjak:/
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Az para..
Nekem még jobb a szitu:]
Szal tavaj nyáron ausztriába kimentünk..Átjelentkezett másik szolgáltatóhoz...Este nyekereg a telefon...Egyenlege 600 alatt, 2 perc mulva egyenlege 300 alatt...LenémÍtottam.
Reggel 2 sms várt..Egyikben -1000 valahányszáz volt, másikban -5000 valaáhnyszáz...Aasdsadas kurvaanyjukat!
2 nap mulva hazajöttem...Felpakoltam 10 kerek ezrest a qurvba karimra, erre kapok egy olyat, hogy egyenlege -8000 akárhányszáz...Ekkor nagyon vörös lett a fejem-.-""""
Mutteromat elküldtem a szakadár pannonhoz, hogy akk most mi is ez...
Fél óráig nézegették a kis 15 colos LCD jüket, és kinyõgték, hogy wifi-ztem:| Nah, az fasza...Wifi nem volt a közelbe...Nem telefontáltam(hÍvást se fogadtam), nem neteztem, semmi: D Zsebembe volt..Utazás alatt még ki is volt kapcsolva:|
Fogtam, elmentem a gecibe, és vettem egy másik karit: D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Szintén pannonál, bementek a boltba és megoldódott a gond. Még elnézést is kértek:)"
Valószínûleg bugos a Pannon rendszere...
Írj számlapanaszt, 2 pillanat alatt látni fogják, és úgyis jóváírnak.
(UPC-nél is volt ilyen anno. Annyi történik ilyenkor, hogy amikor elõzõ hívást befejezed, nem kerül be a "hívás vége" bejegyzés az adatbázisba, így a számlázás megy tovább. Reklamációnál meg meg tudják nézni, hogy volt-e tényleges beszélgetés a vitatott idõszakban)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
aztán felhívtuk az ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy elnézést, és nemsokára visszaküldték a pénzt, ami lement a telóról.
szemét ez a szolgáltató <#wow3>#wow3>
Vodafonos, ingyen hétvégéje volt mert feltöltötte 3000Ft-al.Nekem is volt egész nap beszéltem barátnõmmel még mindig van rajta 4000Ft.
Tesómnak jött az sms, hogy egyenlege 50Ft alá csökkent közben meg elõtte pár napja töltötte fel alig telefonál hétköznap, néha ír sms-t.
Érdekes... majd bemegy megkérdezi hogy mi történt a pénzével.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De most anyáméknál vagyok Nagykõrösön az ország közepén.
és ezek tegnap meg ma történtek.
Hallottam egy olyanról, hogy "határközelben" pl: 10-20 km-re a határtól a telefon néha magától is romaing-(rúming :D )-ol. Esetleg ez nem fordulhatott elõ?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
:3
A szolgáltatót már megkértük, hogy adják már oda a papírt hogy mire ment el ez a pénzt, mert tök érdekes, hogy csak úgy eltünik...
Szóval LeWyTy pls faggasd ki õket, én is hallottam már ilyenrõl, nem indokoltak ott sem.
.: mobilize.hu :.
Ha nem ment volna el vele 2000ft om akkor nem nyitottam volna.
De így is kevés a pénzünk és szükségem volna a telefonra is.
Úgy gondoltam itt segíthetnek.
Bocsánat!
Köszönöm szépen.
Szintén pannonál, bementek a boltba és megoldódott a gond. Még elnézést is kértek:)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Tegnap a régivel és ma az újjal is ez történt.
Pannonos vagyok.
1000ft al feltöltöttem.
És kaptam 2 sms-t:
Egyenlege 600Ft alá csökkent.
Egyenlege 300Ft alá csökkent.
És végül teljesen elfogyott.
Ezt eljátszottam 2x.
HELP!!!Mit lehet ilyenkor csinálni.
És mielõtt valaki azzal jön hogy mire fizettem elõ vagy hasonló közlöm hogy !!semmire!!