5
  • winnie
    #5
    igaz, de az ilyen filmeknél örül a forgalmazó, ha egynél több kópiára van pénze, azt meg inkább olyan helyre adja be, ahol lehet is közönsége.
  • gojszi
    #4
    Az Engedj be! kifejezetten horror volna? Rendben, akkor nagyon lemaradtam valamiről, pedig láttam, és tetszett. Nyomasztó az egész, egy-egy véres jelenet csak rátesz egy lapáttal, és bizony volt, hogy csak lestem. Nem vagyok nagy horrorrajongó (vámpír meg pláne nem), talán ezért is csodálkozom, hogy az "év horrorjaként" híresztelik. Persze, mi más volna?...épp csak azt hiányolom, hogy a drámai vonalról helyenként szinte szó sem esik.
    Véletlenül találkoztam egy olyan Engedj be! trailerrel, amiben az összes durva jelenetet egy kupacra hordták és megkavarták, pedig a film jóval többet mesél annál, amit a jelenlegi "nagyok" összesen tudnak. És igyekeztem nem-túlmisztifikálni.
  • Atisz #3
    Nos azért azt se felejtsük el megemlíteni, hogy a multiplexek szemlátomást bojkottálják a nem kommersz produkciókat. Én pl. megnéztem volna, de az utamba eső mozik közül egyben sem játszották (tudom, ha igazán érdekelt volna, elmegyek érte a világ végére, de akkor is jelentősen közrejátszott az fent említett tény).
  • winnie
    #2
    mint ahogy más mű az elveszett frigyláda fosztogatói és az indiana jones és a végzet temploma. tiszta sor. mert más a címe.
  • samebadi
    #1
    da vinci kód második része? itt valami tévedés lesz, az angyalok és démonok egy egészen más mű... nem kéne keverni a dolgokat...