A streamek váltják fel a fájlcserélést Nagy-Britanniában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért Ipodra könnyeb letöltött zenét feltölteni, mint streamelni...
http://www.isite.hu/internet_hirek/sz%C3%A9less%C3%A1v/20090716/kamaszok-%C3%A9s-az-%C3%BAj-m%C3%A9dia
http://www.isite.hu/internet_hirek/sz%C3%A9less%C3%A1v/20090716/kamaszok-%C3%A9s-az-%C3%BAj-m%C3%A9dia
Dokumentumfilmekre ez egy jó hely:
http://www.archive.org/index.php
Remélem a BBC-t is hamarosan megnyitják rendesen, nem csak UK-proxy only.
http://www.archive.org/index.php
Remélem a BBC-t is hamarosan megnyitják rendesen, nem csak UK-proxy only.
Nem ez az elso cikk ahol probaljak etetni/adott iranyba terelni a birkakat. Nyugaton se hulyek az emberek. Akinek tenyleg zene/film/soft kell az nyomja a torrenteket ezerrel. Sztem a wii meg tarsai egy vicc egy pc-hez kepest. A netbook meg ugyszinten, de legalabb ha aranyos lenne az aruk a kepessegeikkel. Tube pozitivum h vannak rajta igencsak jo filmecskek, foleg doku jelleguekre gondolok, de ugytunik h vannak eleg sokan akik az angollal nem birkoznak meg, masokat meg csak a napi gamat erdekel.
Ez szerintem a videólejátszásnál is így lehet.
Pl:
your anime
vagy
mozifilmek
igaz itt még elég gagyi a minõség sokszor, de ha javul a helyzet akkor ugyanúgy ahogy az anime oldalakon, egyszerûen neten megnézed a filmet és minek töltenéd le ha bármikor elérheted.
prodigy
de vannak más oldalak is amik fejlõdnek, és ahol nem sokat cenzúráznak.
Pl:
your anime
vagy
mozifilmek
igaz itt még elég gagyi a minõség sokszor, de ha javul a helyzet akkor ugyanúgy ahogy az anime oldalakon, egyszerûen neten megnézed a filmet és minek töltenéd le ha bármikor elérheted.
prodigy
de vannak más oldalak is amik fejlõdnek, és ahol nem sokat cenzúráznak.
BTW, pl ezt a számot is minimum 2 db-ba kell vágni, mert 13 perc, és a YouTube-on van egy 10 perces idõ limit. És ennek ellenére a feltöltõ még okosan csinálta, mert nem 9:59-nél vágta el, hanem korábban, ahol éppen egy lélegzetvételnyi szünet van.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ugyanazért, amiért a Dream Theathernek a saját dalait meg kellett nyirbálni, hogy rádióbarát legyen anno '97-ben, amikor kiadták a Falling Into Infinity c. albumukat. Valaki bebeszélte nekik, hogy milyen jó lesz az, ha egy egyébként rétegzenét (progresszív metal) játszó zenekar dalait játszaná a rádió, csak le kell egyszerûsíteni a dalokat, egy-két slágergyárost be kell vonni a munkába - ez meg is történt; azt a Desmond Child-ot bízták meg néhány dal "slágeresítésével", aki régebben Bon Jovi és Alice Cooper albumaira is írt dalokat. Ezenkívül a 7-8-1... akárhány perces dalokat megnyirbálták, hogy max 4 és fél perc legyen, mert a rádióban ennyi van szánva egy dalra.
Így lett egy olyan albumuk, ami se Dream Theater nem volt, sem sláger nem lett, és ezeknek a megalkuvásoknak ellenére sem játszották a rádiók és nem kerültek fel a dalok a slágerlistákra.
Ezek után a Dream Theater folytatta a saját jól bejáratott koncepcióját, és a világ legjobb progresszív metal albumait adta ki, és fütyült rá, hogy nem játsszák a rádiók. Jól keresnek õk anélkül is.
Ebbõl a tanulság: hihetetlenül ostoba dolog megnyirbálni a számokat. Pont a lényeget szokták kivágni belõle (pl hosszú páros vagy felváltott szólók).
Így lett egy olyan albumuk, ami se Dream Theater nem volt, sem sláger nem lett, és ezeknek a megalkuvásoknak ellenére sem játszották a rádiók és nem kerültek fel a dalok a slágerlistákra.
Ezek után a Dream Theater folytatta a saját jól bejáratott koncepcióját, és a világ legjobb progresszív metal albumait adta ki, és fütyült rá, hogy nem játsszák a rádiók. Jól keresnek õk anélkül is.
Ebbõl a tanulság: hihetetlenül ostoba dolog megnyirbálni a számokat. Pont a lényeget szokták kivágni belõle (pl hosszú páros vagy felváltott szólók).
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
sajnos a youtuberól és minden más oldalról (még a hivatalosról is) leszedtek egy klippet.. számomra ez kissé érthetetlen.. ha egy zenekar (dragonforce) elkészít egy klippet ami 7:04 perces, miért vágják össze alig 4percesre? semmi durva nem volt benne vagy megbotránkoztató, max ahogy az a két állat gitáros szólózgatott😄
Kényelmes a jútúb, meg minden, de...
Na mindegy, jó lesz az nekik, használják. Aki kevéssel beéri...
Na mindegy, jó lesz az nekik, használják. Aki kevéssel beéri...
Miért, wii internet chanell be, youtube, aztán a kedvencek folyamatos lejátszása, ha valamit töröl a youtube szerzõi jogi izék miatt megvan még háromszor, tényleg kényelmes megoldás legalábbis én így szokok zenét hallgatni, és angliában is népszerû a wii (magyarországon valamiért nem népszerû).
A
Necces ez a cikk. Nem hiszem, hogy ilyen durva csökkenés valóban megtörtént. Egyáltalán a csökkenés ténye is megkérdõjelezhetõ még így látatlanban is. Talán ez is annak a kampánynak a része, hogy az embereket vásárlásra biztassák.
Bár nem rég én is megvettem FankaDeli legújabb lemezét.
Engem lossless formátummal és olcsósággal tudnának megnyerni.
Bár nem rég én is megvettem FankaDeli legújabb lemezét.
Engem lossless formátummal és olcsósággal tudnának megnyerni.