Elfogytak a mozifilmek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a legjobb hp-t jelzik elõre. Egyre kíváncsibb vagyok a Sötét lovag se okozott csalódást amikor nagy számok kezdtek keringeni a neten.
IceAge 3 mondhatni jó lett. Sajnálnám kihagyni, ha még nem láttam volna. Transofrmers 2 nem egészen 1x nézhetõ. Crank2 - ehhez hatalmas mennyiségû akarat kell, hogy ne menjek ki róla, ha már egyszer betévedtem a vászon elé. Ennél a filmnél egy doboz sör értelmesebb tevékenység. Még csak nem is vicces, bár van benne egy adag groteszk humor. Excsajok szelleme... azt hiszem nem jönne be az elõzetes mindent elmond. 'Brünó' - már Borat sem tetszett, stílus különbség nem lesz. Akinek az bejött annak ütni fog a film. Azaz várhatóan közönségsiker lesz.
Közellenség... najó, ez valamennyire szimpatikus.
HP nem a stílusom.
Bunyó - akkor inkább már a 'Fight Club' még 1x.
Everybody Wants to Be Italian helyett meg 'Love Actually' még 1x, vagy 'I love you man' 2x.
Ice Age és Public Enemies talán érdekelni fog.
Libanoni keringõt ezek szerint lecsúsztam.<#rolleyes>#rolleyes>
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Nem szoktam megsértõdni, általában majdnem soha :) (néha azért szoktam egy picit "piszkos" választ adni annak aki fejbe vág, de max annyi).
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
BlackRose: Megértem én, ha gyerekmesének tûnik elsõ látásra az egész, de ha valaki komolyabban belebújik a történetbe (ergo elolvassa a könyveket), az több tartalmat is megtalálhat benne, többek közt ez is okozhatta szerintem a korosztályok közötti széleskörû sikerét. Addig nem is kellene kikiáltani ezt gyerekmesének, amíg te nem ismered mélyebben az egészet. Ha nem mélyültél bele, akkor szerintem nem is kellene véleményt mondanod arról. Ha igen, akkor kíváncsian várom/várjuk a rossz/jó véleményed róla.
Ezt én így gondolnám korrektnek.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
HP6 horroros trailer
Ajánlom ezt a kis elõzetest megnézésre! Rájössz hogy mennyire gyerekes is pl az új Harry Potter. :)
Mel Gibson mára eltompult de a Rettenthetetlen, a Maverick, A hazafi, A Halálos fegyver 1-4., a Passió, Az Apocalypto felejthetetlen mûvek voltak.
Nemrég lettem 23 éves és képzeld én is azokon a filmeken nõttem fel mint amiket említettél mai napig imádom õket is. ( A Goonies is még ma is nézhetõ nagyon is) Stallone, Willis, Swarzi stb. mind mind annak a korszaknak (81-90es évek) nagyjai voltak.
"
Libanoni keringõt mikor fogják magyar moziban játszani? "
kábé fél éve játszották.
Libanoni keringõt mikor fogják magyar moziban játszani? (idáig 3x néztem meg külföldi online divx moziban - No persze ez már csak az én perverzióm, ennyire nem lett jó film)
Amúgy meg The Hangover (Másnaposok) megy magyar filmszínházban. És a fentiekhez képest egy remekmû.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
jönne a sok érthetetlen komédia és dráma. mik is voltak a múlt heti japán nagy premierek? az M.W. és a Soreike! Anpanman: Dadandan to futago no hosh. húúú!
Ki nem szarja le az amerikai filmeket, japánból kéne behozni!
A
A G.I. Joe is jónak igérkezik.
Én a mai napig nem tudom felfogni mitõl olyan kibebaszottul nagy film és fõleg mitõl az év horrorja ez a Let The Right One In? Egyrészt nem is igazán horror, tekintve hogy félni meg izgulni is elég ritkán lehet rajta. Inkább egy szerelmes film és az is az uncsibb fajtából. Meglehet h eredeti a film de ettõl még nem lesz jó!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"