Az okostelefonok lehetnek a navigációs eszközök konkurensei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal olcsób megoldás egy olyan kis PDA-szerû, de nagyobb képernyõvel rendelkezõ eszköz, amelyet vezetés után kiveszel a tartójából, beviszed a lakásodba, és egyszerûbb számítógépes feladatokra (e-mailezés, böngészés, film nézése, rádió hallgatása a konyhában mosogatás közben, vagy a fürdõszobában borotválkizás közben stb.) használsz. Vagy magaddal viheted gyalogos túrákra, kempingezésre is. Ez utóbbinál persze fontos lenne a további súlycsökkentés.
El ne felejtsem, otthon a képet át kell tudnod adni a TV-nek.
Lényegében, agy átlagembernek egy ilyen készülék már elég is lenne, nem lenne szüksége komolyabb PC-re.
Kara kánként folytatom tanításom.
Tudom, hogy nem egy átlag felhasználó vagyok, és a hozzám hasonló emberek igényeinek kielégítése nem fog túl nagy hasznot hozni a cégeknek, de azért remélem, még egy darabig tartják magukat, és marad még valaki, aki valóban használható, jó minõségû eszközöket készít, nem valami ócskaságot.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Na, õszinte leszek. Én most cseréltem le SonyEricsson T610-esem - ami nagyon szívemhez nõtt, szerettem - egy XpressMusic 5800-asra. A GPS-e is picit csalódás, mert egy örökkévalóság, amíg befogja a mûholdakat. Kettõ: ha wifizek vele, úgy szívja az aksit, mint egy vámpír. Három: a netezés is béna, mert ugye ezeket az oldalakat nem mobilokra optimalizálták. Az SG-t sem.
Skareb
Aki meg a kijelzõméretre panaszkodik: Én rövidlátó vagyok ugyan, mégis kényelmesen elközlekedek akkor is, ha autós navigációnak használom a telót. 2.3-2.5 inch bõvensok navira.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy tény, hogy egy PDA már megfelelõ méretû lehet navigációra, de azért a touch screen-nel nem rendelkezõ mobilok kijelzõje sztem kicsi...(pl. n73-n lehetett navigálni csak éppen semmi értelme nem voltXD)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
autós, motoros, kamionos, stb. használathoz azonban inkább megéri külön navigációs készüléket venni, mint a mobillal szórakozni. ugyanis elég veszélyes is lehet, mikor egy nehéz helyzetben szólal meg a mobil és kapcsolja ki a navigációt.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
http://www.tenke.hu
Akkor inkább teszek hozzá és veszek telót gps-el.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P