25
  • rastaman
    nekem tetszett a film. igaz nem is vártam többet tőle mint amennyit megkaptam
  • winnie
    úgy, hogy a crank egy film volt, nem híradós riport. a színész igazából nem halt meg.
  • Talley
    Hogyan lehet vele egyáltalán Crank 2? Csak mert úgy emlékszem, hogy a 2. rész végén ejtőernyő nélkül ugrott ki egy repülőből igen magasról. És valamiért nekem az a benyomásom, hogy ha valaki olyan magasról esik le az mindegy, hogy vízbe vagy szárazföldbe érkezik, annak a teste összetörik, végzetesen.

Tehát hogyan lehetett folytatása?
  • bermuda3
    egy kicsit azért érdekes film volt, így utólag azt mondom moziba pénzt nem adtam volna rá de letölteni megérte. szerintem tipikus egyszer nézhető kategória, bár nevettem párszor, de az a mai árakhoz kevés :)
  • Justil
    ízlések és ficamok :)
  • winnie
    muhaha! lol. rtolfmaol.
  • giga123
    Viszont az új batmant ne oltsátok nagyon jó film volt igaz kicsit hosszu de a rendező olyan jl megcsinálta hogy csak ájultam. Mondjuk a verekedős részek gyérek voltak mert nagyon lehetett látni hogy bevannak tanítva de ez annyira nem fontos a látvány jó volt és természetesen Jóker karaktere is jó volt.
  • giga123
    a Crank 2 azért bukott meg a mozikban mert már áprilisban fent volt a töltőoldalakon és mindneki megnézte onnan.
  • winnie
    ja..., az más. de akkor azt mondd.
  • Justil
    Nem akarok én vele jóban lenni, viszont szerintem a Sötét Lovag iszonyatosan szar 1 film. Kb. a kétharmadáig bírtam nézni, utána ki kellett nyomnom, annyira gáz volt. Szvsz.
  • BM
    na majd az Expendables
  • bladesoft
    Náha ugy érzem a filmbuzi valmilyik filmért valamit kap mert néhány hozzászolást szemrebbenés nélkül törlik..... :D Ez a film annyira rossz volt (sajnos pedig volt benne lehetőség) hogy még a legális letöltést se éri meg meg. Én tökösebb vagyok mint a Human nevű kommentező rögtön letöröltem :D
  • winnie
    persze, hogy ott a pont. akkor zbory nem nézne több filmet. és a #3-as komment miért nem kap pontot? vagy ennyire érdemes zbory-val jóban lenni? valakinek a valakije?
  • Justil
    ott a pont!
  • winnie
    mindenhol bukott, újabb rosszul kiválasztott film, zuhan az ázsiója, megint uwe boll fog rátalálni?

kéne már az a brazil meló, hogy felhúzza stathamet vagy a banki meló-típusú filmeket kéne erőltetnie, mert így súlyosan beáll egy olyan szintre, aminek előbb vagy utóbb videó lesz a vége. nem jó, ha a nlző meglátja statham nevét a plakáton és azonnal prekoncepciót "alkot".
  • AZTA
    Most biztos veri a falba a fejét, hogy faszom megint buktam a magyar mozikban..
  • GG

Nekem bejött a film. Bár helyenként ténylegesen szüreális volt de akkor is szórakoztató, de másra mire való lenne egy film.

http://www.legykepben.com/includes/iframe/kep.php?id=1938&nohack=true#
  • HeadHunter86
    Tudunk sajnálni, örülnék neki ha nem néznél több filmet.
  • HeadHunter86
    A cikk címe meg hülyeség, mint állatlában SG-n. Köze nincs a színésznek a buktához. Egyszerűen agyatlan film, és a nagy átlag nem vevő rá.
  • HeadHunter86
    Szerinted ha megy a Hangover a mozikba akkor majd erre a hugy Cranc 2-re ülök be? Ráadásul még Transformers is itt van.
    Ki az aki erre egyáltalán pénzt ad ki, tudom sajnálni. Itthon láttam a Cranck2-t már vagy 1 hónapja, még jó hogy nem volt hosszú, de így is lefárasztott kellőképpen. Ilyen filmet max DVD-n engednék megjelentetni, nemhogy moziba...
    Rakás kaki.
  • Andrews2007
    LOL. :D Akkor helyette milyen filmek lennének londoni férfi esetleg? :D Delta? :D Ezeknél százszor jobb a szintén elég művészi Faun labirintusa. De a Sötét lovag is ahhoz képest a mávészi és sok mondanivalóval rendelkező holliwoody (mert a film 90%-a a stábbal egyetemben angol) pénzelt drámák és akciófilmek csekély táborába tartozik. szinte tökéletes a színészek, forg. könyv és zene terén ilyen stílushoz.
  • zbory
    ha mindenki A sötét lovag szintű filmet csinálna nem néznék több filmet
  • vmiki88
    na ha mindenki A sötét lovag szintű filmeket csinálna, nem lenne ilyen probléma :)
  • schrank
    miért kell azt írni hogy xy színész bukott , ami lehet ,hogy igaz bizonyos esetekben ahol tényleg a színész nagy részt tett a bukáshoz (hitman) de ebben az esetben jason egy jó karakter történetesen a szinkron hangja is passzol és az hogy minden szart elvállal az azért van mert neki is meg kell élni valamiből ha valakik hibásak a szar filmekért azok a producerek akik általában a bevételek legnagyobb elérését akarják ergo kiveszik a vért(No korhatár) , teleb*sszák fos cgi látványelemmel és gagyibbnál gagyibb reklámok (ajudi) mellesleg ez a transzporter 3 még csak nem is látványos cgi-vel sem , de vannak emberek akik így vezetnek minek a cgi :
  • xido
    Személyes véleményem szerint a Crank-et jópofának tartottam egy megtekintés erejéig,alapjában véve a 2.rész-előzetesekből ismerve csak-rátesz még egy lapáttal a teljesen elrugaszkodott akció-paródia orgiára..Jómagam Statham csendes és hidegvérű karaktereit szeretem..számomra a Szállító 3 is belefért a tűrhető keretek közé éppen ezért...