Szekeres Viktor

Jason Statham megint retteneteset bukott

Ha rosszmájúak lennénk, akkor azt is mondhatnánk, hogy várható volt, senki nem lepődött meg Jason Statham legújabb hasasán, hiszen itthon a Statham-akciófilmek zöme a süllyesztőben végzi és csak a DVD-vásárlóknak érnek meg annyit az angol színész filmjei, hogy fizessenek is érte.

Szerencsére rosszmájúságról szó sincs, főleg annak fényében, hogy Statham a legutóbbi hazai Uwe Boll-premierben, A király nevében című kalandfilmben kifejezetten sikeresnek bizonyult (a film nem túl régi tévés premierje is a hét legnézettebb filmje lett), mindössze a rá épülő akciófilmek szerepeltek le, na persze a Szállító 3. kivételével, mely a hónapokkal elhalasztott hazai bemutató ellenére is remekül szerepelt.

Az ember azt gondolhatta volna, hogy a Crank - Felpörögve folytatása, a Crank 2. - Magasfeszültség is a Szállítóhoz hasonló utat fog bejárni: az előző rész nézőtábora a filmet DVD-n megismerő rajongókkal bővülve meg fogja haladni az első rész nézettségét. Azonban, miként Amerikában és az egész világon, a folytatás sokkal kevésbé érdekelte az első rész nézőit, számuk több mint felére csökkenve mindössze arra volt elegendő, hogy 3627 nézővel a film a hatodik helyet szerezze meg heti budapesti mozis toplistán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rastaman #25
    nekem tetszett a film. igaz nem is vártam többet tőle mint amennyit megkaptam
  • winnie #24
    úgy, hogy a crank egy film volt, nem híradós riport. a színész igazából nem halt meg.
  • Talley #23
    Hogyan lehet vele egyáltalán Crank 2? Csak mert úgy emlékszem, hogy a 2. rész végén ejtőernyő nélkül ugrott ki egy repülőből igen magasról. És valamiért nekem az a benyomásom, hogy ha valaki olyan magasról esik le az mindegy, hogy vízbe vagy szárazföldbe érkezik, annak a teste összetörik, végzetesen.

    Tehát hogyan lehetett folytatása?
  • bermuda3 #22
    egy kicsit azért érdekes film volt, így utólag azt mondom moziba pénzt nem adtam volna rá de letölteni megérte. szerintem tipikus egyszer nézhető kategória, bár nevettem párszor, de az a mai árakhoz kevés :)
  • Justil #21
    ízlések és ficamok :)
  • winnie #20
    muhaha! lol. rtolfmaol.
  • giga123 #19
    Viszont az új batmant ne oltsátok nagyon jó film volt igaz kicsit hosszu de a rendező olyan jl megcsinálta hogy csak ájultam. Mondjuk a verekedős részek gyérek voltak mert nagyon lehetett látni hogy bevannak tanítva de ez annyira nem fontos a látvány jó volt és természetesen Jóker karaktere is jó volt.
  • giga123 #18
    a Crank 2 azért bukott meg a mozikban mert már áprilisban fent volt a töltőoldalakon és mindneki megnézte onnan.
  • winnie #17
    ja..., az más. de akkor azt mondd.
  • Justil #16
    Nem akarok én vele jóban lenni, viszont szerintem a Sötét Lovag iszonyatosan szar 1 film. Kb. a kétharmadáig bírtam nézni, utána ki kellett nyomnom, annyira gáz volt. Szvsz.