EU - 2600 százalékkal több hamis DVD-t foglaltak le
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem a hadopi topik... ooÓÓÓoo na ne mond én egy szóval sem mondtam hogy jó dolog hamis terméket kapni vagy másoltat letölteni ha lehet mellõzd a másik ember szavainak a kiforgatását elég undorító dolog thx. itt a lényeg kérlek szépen az hogy ez addig fog menni amíg a cégek szupermarketek és egyéb eladásal foglakozó szervezetek nem igazodnak a vásárlók igényeihez és pénztárcájához ha a vásárlónak nem tetszik az amit kínálnak vagy túlságosan drágának tartja az adott terméket akkor meg próbálja másképpen be szerezni és ezt használják ki a hamisítók ennyi.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
CS.N.T.K.K!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez nem a hadopi topik...
Vagy szerinted jó dolog hamis terméket kapni, úgy, hogy az eredetit akarod megvenni?
eBayen minden második fülhallgató, napszemüveg stb. hamis - az embernek már nincs kedve a vásárláshoz, még ha akadna is igazán jó ajánlat az eredeti termékkel is. Hamisított testápolószerektõl pedig akár elhúzódó bõrirritáció, túlérzékenység is kialakulhat.
Vagy szerinted jó dolog hamis terméket kapni, úgy, hogy az eredetit akarod megvenni?
eBayen minden második fülhallgató, napszemüveg stb. hamis - az embernek már nincs kedve a vásárláshoz, még ha akadna is igazán jó ajánlat az eredeti termékkel is. Hamisított testápolószerektõl pedig akár elhúzódó bõrirritáció, túlérzékenység is kialakulhat.
Tavaly összesen 178 millió hamisított árucikket foglaltak le, ez több mint a duplája az elõtte horogra került, 79 milliós mennyiségnek.
és itt a lényeg szélmalom harcot vívnak elõbb utóbb mi fogunk gyözni ez van
és itt a lényeg szélmalom harcot vívnak elõbb utóbb mi fogunk gyözni ez van
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Pihent vagy. 😄DD Véletlenül nem vagy "angol tudós"? 😊)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
79 millió CD és DVD lemez gecc...
Osztottam szoroztam... 118,5 km hosszú csík,ha élével egymás mellé rakod.
(1.5 mm vastag a lemez... legalább is amit megmértem 😊 )
Osztottam szoroztam... 118,5 km hosszú csík,ha élével egymás mellé rakod.
(1.5 mm vastag a lemez... legalább is amit megmértem 😊 )