7
-
kissssss #7 Ez nem a hadopi topik... ooÓÓÓoo na ne mond én egy szóval sem mondtam hogy jó dolog hamis terméket kapni vagy másoltat letölteni ha lehet mellőzd a másik ember szavainak a kiforgatását elég undorító dolog thx. itt a lényeg kérlek szépen az hogy ez addig fog menni amíg a cégek szupermarketek és egyéb eladásal foglakozó szervezetek nem igazodnak a vásárlók igényeihez és pénztárcájához ha a vásárlónak nem tetszik az amit kínálnak vagy túlságosan drágának tartja az adott terméket akkor meg próbálja másképpen be szerezni és ezt használják ki a hamisítók ennyi.
-
#6 CS.N.T.K.K! -
moikboy #5 Ez nem a hadopi topik...
Vagy szerinted jó dolog hamis terméket kapni, úgy, hogy az eredetit akarod megvenni?
eBayen minden második fülhallgató, napszemüveg stb. hamis - az embernek már nincs kedve a vásárláshoz, még ha akadna is igazán jó ajánlat az eredeti termékkel is. Hamisított testápolószerektől pedig akár elhúzódó bőrirritáció, túlérzékenység is kialakulhat. -
kissssss #4 Tavaly összesen 178 millió hamisított árucikket foglaltak le, ez több mint a duplája az előtte horogra került, 79 milliós mennyiségnek.
és itt a lényeg szélmalom harcot vívnak előbb utóbb mi fogunk gyözni ez van -
#3 lehetne belőlük autópályát építeni :)lehet tartós lenne -
roliika #2 Pihent vagy. :DDD Véletlenül nem vagy "angol tudós"? :)) -
Bimbike #1 79 millió CD és DVD lemez gecc...
Osztottam szoroztam... 118,5 km hosszú csík,ha élével egymás mellé rakod.
(1.5 mm vastag a lemez... legalább is amit megmértem :) )