Utazási betegség

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mekkano
Ez a "kombó" úgy betenne nekem hogy 1 napig sárga lenne az egész arcom...

Rubenvagyok
Nálam csak még jobban elõjön! Ha kajára gondolok!

Christiansen
egyébként a 40 fok + vaníliás autóillatosító + benzinszag kombó
az igazi gyilkos..

hellobello
és drágább mint a Dedalon ?

Christiansen
finom kajára kell gondolni. megszûnik az émelygés

mekkano
Szerintem ez egyén függõ,van akinek semmi baja,én meg simán 1 órás kocsiúttól kikészülök...! A Dedalonról meg hallottam és borzasztó mellékhatási lehetnek úgyhogy köszönöm nem.

sokkal jobb mint a Dedalon. annak számos mellékhatása van és aki speciel vérnyomás csökkentõt szed, vagy vmilyen antibiotikumot, antidepresszáns, az nem is szedheti a Dedalont. viszont a Cocculine-t terhesen, szoptatós kismamaként, gépkezelõként mindenki szedheti..
a Dedalon a koncentrációs képességre sincs jó hatással...
Attól, hogy csak olvasol nem leszel rosszul csak ha gyakran kinézel, nem?
jackcsabi
Mondjuk az az érdekes, mikor megyek be Pécsre (20-30 perc) szinte mindig rosszul vagyok.
De mikor Görögországba mentünk (1 nap volt az út) ott tökre jól éreztem magam.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Jó neked 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Már akinek. Én 4 órás vonatutat végigolvastam szinte megállás nélkül, pedig ablak mellett ültem, és semmi bajom nem volt.

Slayerboy
Hát tudni kell úgy csinálni, hogy ne legyél szarul.. Ha egy évben egyszer elõfordul ilyen velem én is szarul vagyok.. 😛

Voltam zárás előtt. _______________

Kicsikiraly
lehet csak sokat stresszelsz. Az is kikészíti ám a gyomrot 😄 próbálj nem foglalkozni a problémákkal, halgass nyugis zenét ilyesmik

DFTBA ಠ_ಠ

mekkano
Igen ezt ismerem. Ha háttal utazom akkor még rosszabbul vagyok.

jackcsabi
Szerintem alapból mozgó jármüben olvasástól rosszul lehet lenni...

Slayerboy
És persze #7... de ez általánosítva is mindenre megoldás 😄

Slayerboy
#3, és arra figyelj, hogy vagy kifele nézel, vagy befele.. tehát ne nézelõdj nagyon mert attól is szarul lehetsz. Akkor szokott sûrûn elõfordulni, ha valaki olvas autóban aztán hirtelen kinéz az ablakon.. Na ttól szarul lehet lenni. 😊

hellobello
sajnos ha hosszabb útra megyek, akkor nekem is elõfordul, hogy hányingerem van.
Ez az új készítmény jobb, mint a Dedalon ?

Gyalog végigjárni Pestet vagy több 100 kilométert gyalogolni autózás helyett nem a legjobb opció😄😄 Dedalon szerintem elég elterjedt és bevált módszer. Mondjuk napi rendszerességgel lehet, hogy nem ajánlott szedni:S
persze, lehet terhes, de nem csak ez okozhat emberek hányingert!!! én is gyakran rosszul vagyok, sztem a nagymamámtól örököltem.
nekem sok mindent javasoltak, h álljak meg, szénsavas ásványvizet igyak, fókuszáljak bizonyos idõközönként.. egyik sem jött be.
bakvarnyu
sör

Szólj a sóförnek hogy menjen gyorsabban <#ravasz1>
Amúgy én max buszon kapok hányingert de csak akk ha az 1. Bkv, 2. menetriránynak háttal ülök, 3. Ráadásul 10 másodpercenként fékez akkorát hogy belesüppedek az ülésbe.
De ha minden szál szakad, akk menj gyalog <#hehe>

mekkano
Az hogy terhes lennék elég valószínûtlen.😊 Az ablak elhúzás így nyáron mûködik de nem minden esetben...! Ezt a Cocculine-t meg nem ismerem,nem is hallottam róla.

jackcsabi
Ez beválós módszer, tapasztalatból mondom. Nekem is ilyen bajom van, már 30 perces úton is hányingerem lesz egy idö után, az ablak elhúzás segít.

Willi Betz
Húzd le vagy nyisd ki az ablakot,hogy menjen rád levegõ és ennyi. Vagy terhes vagy.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

én Cocculine-t szedek nagyobb utazás elõtt, nekem az bejött, abszolút jól vagyok és semmi mellékhatást nem érzékeltem.
mekkano
Sziasztok.

Mostanában nagyon sokszor elõfordul hogy a villamoson,autóban,szinte minden tömegközlekedési eszközön rosszul leszek. Hányingerem lesz. Tudtok valamit ellene,gyógyszert vagy homeopátiás készítményt.

← ElőzőOldal 3 / 3