12
-
#12 Az igaz, h a jo film rossz minosegben is jo; de mennyivel jobb a kedvenc filmedet full elmennyel nezni! ;) (zavaro korulmenyek nelkul, kenyelemben, kajaval, piaval, fullos hang, kep.. mashogy nem is nezek filmet)
1 Transformerst meg csak a nagy robaj, csorompoles, ubereffektek miatt neznek, ugyanis tortenet kb a Garfield-kepregeny szinvonala.. -
#11 :) -
trogi #10 Legalább van pár olyan ember, akivel egyet tudok érteni. :)
Nekem pl. a Gladiátor nem jött be, otthon néztem dvd-n, crt tévén. Közepes, egyszer nézhetőnek ítéltem. Moziban ideig-óráig megfőztek volna a látvánnyal-hanggal, de később akkor is ment volna a levesbe...
Az egyik kedvenc filmemet (7x7) pedig szellemképes verzióban is szeretem nézni. -
ZeemanX #9 "Azok a tipusu emberek nezik kirakva szelsvaszonra a 4:3as TVadasokat is.."
LOL! Echte! :-)))
(Egyébként ez nálam is kiveri a biztit, akárcsak a kamos verziók leszedése/megnézése.) -
winnie #8 "Soha nem ertettem azokat, akik a Cam-os v milyen verziokat nezik.. szvsz full igenytelenseg."
megérteni szerintem meglehet, hiszen mindig is munkált az emberben olyasmi, hogy 1. napon kell megnézni a filmet, éjfélkor kell megvenni az új harry pottert, stb. némi lélektan, sokak lelkéne (valamiért) jót tesz, ha a világon az elsők között láthat valamit. és itt szerintem a megtekintés tényén van a hangsúly, annak minősége már nem számít. (a moziba meg, ugyebár azt mondják, drága.) -
winnie #7 valójában nem a minőégre gondolok, mármint a vizuálra, hanem arra, hogy ami nézhető, de tökéletestől távolálló minőségben rossz azt a HD sem fogja jóvá tenni, max elviselhetővé. ellenben a jó filmek gyengébb minőségben is jók maradnak. -
#6 En fel-1 evvel le vok maradva a premiertol.. nagy ugy, le se szarom a megjelenest, csak jot akarok szorakozni (jo minoseget akarok nezni).
Soha nem ertettem azokat, akik a Cam-os v milyen verziokat nezik.. szvsz full igenytelenseg.
Azok a tipusu emberek nezik kirakva szelsvaszonra a 4:3as TVadasokat is..
Ha vki olyan fanatic rajongo, h neki premierkor kell latnia, miert nem megy el a fuckn moziba??
Mostanaban pedig (ez azert reszben szubjektiv), nincs is "jo" film, ugyhogy nem kell rohanni sehova.. -
Commandante #5 Vannak filmek amik szar minöségben is ugyanolyan élményt nyújtanak mint HD-ben. De ez a legtöbb filmre nem igaz. Minden fimet szar minöségben nézni igénytelenség. -
Aldo Moro #4 Történelem íródik: egyetértek veled. :-) Amúgy milyen a film? -
#3 Warez powa XDDDDDDD -
winnie #2 és tegyük hozzá, nem negatívan. ha egy film jó, _szerintem_ szar minőségben is jó. nem? -
#1 És milyen szar minősége van az ilyen felvételeknek, arról is szóljon a fáma...
Persze, sokan megnézik ennek ellenére és aztán minősítik a filmeket.