Transformers: A bukottak bosszúja
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az egynel azt felejti el az ember amikor szidja, hogy ez a szorakoztatasrol szol. Nem kell minden filmnek mondanivalo, es nekem azert is tetszett az egy, mert a poenok, zene, hangulat, 3D, akciok pont olyan aranyban voltak, hogy folyamatosan lekosse az embert. Elvarja az ember, hogy legyen tortenet, de nem azon van a hangsuly.
Most nyaron egyebkent eleg sok jo film jon ki, nem panaszkodhatunk szerintem Harry Potter, Ice Age, Public Enemies, Hangover.
Most nyaron egyebkent eleg sok jo film jon ki, nem panaszkodhatunk szerintem Harry Potter, Ice Age, Public Enemies, Hangover.
Errm 140 perc full CGI? Wow..vagy inkább a film 140 perc és ebbõl valamennyi a CGI? Mennyi is valójában? 40 perc? A többi maga a tömény unalom és hülyeség (Optimus 2 "kardos" harca beszarás,azt nagyon csiptem és itt nagyjából ki is merült minden pozitivum..az end fight 1 vicc, az "emberi" robotok meg inkább szánalom..a sidekick gyerek meg nem tudom kinek a kije,de qrva jó kapcsolatai lehetnek..)
140 perc CG paradicsom!
www.adamexdesign.hu
Elõsször is ezt szigórúan moziba érdemes én is ott láttam. Kevésre megyek el de erre elmentem.
Látvány és humor rendbe is volt /külön tetszett Simons visszahozása/ de a tõrténet az valami ultragagyi ez tény. Nekem ez az régebben is ittvoltak meg "véletlenül" egy darab a kockából stb. nagyon erõltetett.
Elõre látom a harmadik rész elsõ 10-15 percét
Kiderül hogy már a dinoszauruszok idejében is ittjártak és miattuk halltak ki mert beszóltak a robotoknak aztán ugrunk egyet jön egy hatalmas csata jelen idõbe egy városba majd megjelenik Sam akinek a fülébõl kifolyik egy kis mátrixpor... esetleg a barátnõje meg mégkevesebb ruhába egy még dögösebb motoron indít de ez kizárt mert ennek örülnénk is.
Összegezve szerintem is jobb volt az 1 a kettõbe volt pár dolog amit totál ki lehetett volna vágni a filmbõl. Félreértés ne essék nem unatkoztam a film alatt de pl a transformers lánynak semmi értelme nem volt, Sam buzgó szobatársa inkább idegesítõ volt stb de nem bántam meg hogy befizettem a jegyre de azért többet vártam..
Látvány és humor rendbe is volt /külön tetszett Simons visszahozása/ de a tõrténet az valami ultragagyi ez tény. Nekem ez az régebben is ittvoltak meg "véletlenül" egy darab a kockából stb. nagyon erõltetett.
Elõre látom a harmadik rész elsõ 10-15 percét
Kiderül hogy már a dinoszauruszok idejében is ittjártak és miattuk halltak ki mert beszóltak a robotoknak aztán ugrunk egyet jön egy hatalmas csata jelen idõbe egy városba majd megjelenik Sam akinek a fülébõl kifolyik egy kis mátrixpor... esetleg a barátnõje meg mégkevesebb ruhába egy még dögösebb motoron indít de ez kizárt mert ennek örülnénk is.
Összegezve szerintem is jobb volt az 1 a kettõbe volt pár dolog amit totál ki lehetett volna vágni a filmbõl. Félreértés ne essék nem unatkoztam a film alatt de pl a transformers lánynak semmi értelme nem volt, Sam buzgó szobatársa inkább idegesítõ volt stb de nem bántam meg hogy befizettem a jegyre de azért többet vártam..
Nekem is tetszett a második rész. Egyetlen negatív dolog számomra h túl sok mindent akartak belezsúfolni 120 percbe, s így a moziban szinte nem tudtam követni h ki kivel van,kivel harcol. Ettõl függetlenül szvsz nem lett rosszabb mint az elsõ rész,sõt. Tõlem jöhet a 3. is. 😊
Azért ennyire nem kéne lehúzni a filmet! Igen, ez egy jó film volt. Nagyon kevés filmre mondom, hogy megérte megnézni. Fõleg a CG miatt néztem meg(Cinema 4D-seknek kötelezõ!), de bejött az egész úgy ahogy van!
www.adamexdesign.hu
szerintem csomó embernek azért nem tetszett, mert nem volt olyan komoly hangulata, mint az elsõ résznek.
Meg nem kellett volna berakni a két gnóm robot testvért.
De a robotok kinézete sokkal részletesebb lett és a harcok is nagyon jók lettek a második részben.
Meg nem kellett volna berakni a két gnóm robot testvért.
De a robotok kinézete sokkal részletesebb lett és a harcok is nagyon jók lettek a második részben.
Hmm, érdekes cikk. Bár SZ.V. mindent lehúz, de IMDB-n is csak 6.4 szóval lehetnek igy egy páran. Énnekem viszont kifejezetten tetszett a film, ellentétben az elsõ résszel, ami nagyon nem. Látványosabb, pörgösebb, többet mutattak a harcokból, nem csak kamerarángatást (na jo, az azért itt is volt szépszámmal), stb. Mondom ezt úgy, hogy sosem voltam transformers fan, ergo nemtudom hogy abbol mi nem jött át. Lehet hogy ez esetben nekem se tetszene. Azért az eröltetett karakterekkel maximálisan egyetértek, de én ide sorolnám a robot tesókat is.
← ElőzőOldal 4 / 4