6493
MechWarrior Online
-
#252 Akkor hogy lesz multiplatform az 5? :S mert asszem X360ra is ki akarják hozni... -
Thanatos #251 nem, gamepad nem mechwarriorhoz való :) -
Thanatos #250
örök hálám :) -
Ry0K3N #249 Öööö sztem nem, de ha van 2 joyod letesztelheted hogy az egyiket beállítod torsora a másiknál meg csak belövöd bill kiosztásnél a 2. analógot... -
#248 azt olvastam jövőhéten valamikor...
BTW, elképzelhető az, hogy egy rendes mechwarrior játék, 2 analóg karral és 8 gombbal irányítható rendesen? -
Ry0K3N #247 Hát eddíg semmi infó sztem "when its done". Azt sem tudom milyen formában lessz ez, hogy külön külön lessz e vagy ilyen mindenegybe pack. -
EnxTheOne #246 #236 a forrás után nem néztem, de lehet reménykedni :D -
#245 És ha fanartokból raknál össze egy bannert? -
Braveheart #244 A 4. részt mikor lehet legálisan letölteni? Van vmi infó?
Amúgy én is örülök, hogy lesz 5. rész... reméltem, hogy nem szakad meg a sorozat, sztem elég feelinges a téma :) -
#243 Kiadta neked alvállalkozásba a kivitelezést? -
#242 Ígérem itt csak minimál dizájn lesz ...
Cifu lesz a művészeti felelős :) -
#241 Sorry átépítés alatt :) Lesz ez jobb is ! -
Thanatos #240 még szerencse hogy itt csak ennyi átszabás történt, iszonyat irritálo némelyik másik topicban ahol televágják topicot ezermillio háttérképpel, meg icon-al, meg flashbannerrel és nem csak olvashatatlan és átláthatatlan lesz hanem még lassú is :/ -
#239 Adja Isten, hogy idén kijöjjön, akkor elég jó kis tüzijáték lenne év végére: Mechwarrior meg Modern Warfare 2 plusz az aprólék. -
#238 JohnnySmith kollégánk megszerezte a házigazdaságot, és átszabta kicsit a topicot, hogy ne legyen olyan hétköznapi. :)
Igértem neki bannert, de a játékból normális kép még nincs, úgyhogy e téren még kicsit várazkozni kell. :D
Johnny viszont szerintem a betűméretet egy picit tényleg vedd vissza, bár a Comic Sans betűfont nem rossz. :)
Fenrir: A játékon legfeljebb tavaly október óta dolgoznak. Az engine félig-meddig adott (Unreal engine, és a Transformers játék alatt is ez az átdolgozott motor futott). -
#237 Jujj mi történt a szövegdobozzal? :S Szürke, és NAAAGY Comic Sans betűtípus... -
EnxTheOne #236 http://www.sg.hu/cikkek/68524/ingyenes_mechwarrior_4_es_elder_scrolls -
#235 Végülis nem tudjuk. hogy mióta folyik a fejlesztés, ahhoz képest, hogy mennyire készen van a játék eléggé titokban tartották. -
Thanatos #234 ha az ígéreteikre hallgatunk akkor már idén is, de mondjuk én is kétlem hogy ilyen hamar kijönne, illetve ha igen kétséges lesz a minőség :/ -
Mayan #233 Üdv a régi arcoknak. :) Látom itt is felpörgött az élet.
Tartok tőle, hogy jövőre még nem játszunk az új MW-vel, de ha eddig kibírtuk, akkor ezt már ellőt lábakkal, hasonfekve is. :) -
EnxTheOne #232 köszi! szóval a profik ilyen high techel nyomulnak :D:D:D
#231 nekem az fps jobban tetszik, feeling-esebb, mw5 videoban, teljesen azt az érzetet kelti, mintha én lennék a pilota, és nem azt hogy monitor elött ülök :D -
#231 nekem alapvetően a tps, fps-be néha beleszédülök valamiért, illetve jobban feltudom mérni tps-ben, hogy épp merre halad a mechem
mondjuk nagyon nehéz mechek esetén gyakrabban beszoktam váltani fps-be, onnan picit pontosabban lövök, és a nehézmech úgysem elég gyors ahhoz, hogy gondot okozzon, ha rosszul mérem fel az irányt -
#230 cockpit -> pilótafülke
trackIR -> fejmozgást követő irányító eszköz (konkrét típus)
WTF trackIR -
Masakari #229 ez 1 jó hír:) de régen vártam már hogy új MW legyen,erre haza jövök a mini nyaralásról és mien hír vár:)))) -
#228 Újabb Mechwarrior Living legends video (ha nagyon off topic törölje valaki, de ugyanaz a téma.)
-
EnxTheOne #227 cockpit,trackIR ? -
Thanatos #226 szép összefoglaló, hátha meghozza valaki kedvét a tábláshoz ;)
amúgy nem kötekedésként, de a jump jet-nél kihagytad hogy az is termel hőt
minimum 3 pontnyit vagy pedig ahány hexet ugrott annyit -
Thanatos #225 locust? banshee über alles :D megamek-ben anno volt egy bansee-m ami 20+ mechet fejezett le jól irányzott rúgásokkal és ütésekkel :D
-
#224 Pont erre gondoltam, hogy 1 joy meg egy trackIR és már fasza is :D
:( Supernovának nem okés az alpha strikeja... felrobban... ilyen miért van? mármint, ok, vágom, túlmelegszik, ezzel nincs gond, DE ALAPFELSZERELÉS MELLETT? mert ha összedobok valamit azt mondom, oké :D de így :D
-
Thanatos #223 :DDDD
amúgy épp akartam reklámozni megamek.net illetve ma már mekwars.org :P
igazából ha valakit érdekel a táblás game gyk 1:1 számítógépes implementációja annak tudom ajánlani, igaz grafika az szinte 0 :) -
#222 Egyértelműen FPS, az összes MW-t abban toltam, ráadásul a pilótafülke-nézet is korrektnek tűnik, úgyhogy valószínűleg itt sincs semmi indok külső nézetből játszani. Remélem lesz TrackIR támogatás. :) -
#221 Tetszeni természetesen FPS :) már ha van cockpit :) ha nincs akkor az már gáz :S -
#220 98? én 95tel tolom... lehet akkor, hogy segítene a 98? -
EnxTheOne #219 akarok játszani az 5el most :(:(:(
egyébként nektek melyik nézet tetszik jobban (fps, tps) ? -
#218 6x12 pontnyi hőfejlesztés, valahogy nem csodálom. :)
Elégedj meg négy ilyen szörnnyel, az is bőven elég lesz. :) -
kiskorúbézoltán #217 98/me-re állítva működik, köszi! Alap kivitelben a Supernova 6 ER lézerével egyszerre lőve úgy pukkant ki a járgány mint egy lufi, pedig minden más lehetséges helyen dupla klános hűtőt tettem... :DDD -
#216 Kompatibilitás mód Win98-ra, ha ez nem segít, akkor nézz el ide. -
kiskorúbézoltán #215 Amúgy van valami patch az MW3-hoz, hogy működjön xp-n, dx9 gépen? -
kiskorúbézoltán #214 MW3-ban LRM ellen - nekem - a jump pack - vált be a legjobban, ha indítottak azonnal ugrottam, 90%-ban bejött. SRM-nél erre nem volt idő rendszerint. -
Ry0K3N #213 Én attól fagyok ha a targetom jobbra vagy balra vagy lefele elhalad a kijelzőmön és egyszerűen kidob az asztalra. Rakétáknál megkerüld a nyílt terepet mert úgy ki is akaszthatsz egy bazi nagy SHOOT HERE -> táblát a mechedre.