6493
MechWarrior Online
-
#652 Igen sajna elég kevesen játszanak már. Régebben se voltak túl sokan de mostanság lecsökkent a létszám. -
#651 Felraktam 3.1-ig gondoltam elindítom, és azt kapom, hogy módosítottak a fájljaim és cseréljem őket vissza.De nem piszkáltam semmihez:O -
#650 Nincs SP benne, csak multi. Őszintén szólva nem tudok tört szerverről, nekem eredeti Crysisem van, a hivatalos szervereken játszottam. -
#649 Működik vajon még? -
lammaer #648 Régebben volt tört szerver. -
#647 Intruderhez hasonlóan,nekem is csak biztonsági másolatos Crysisem van,azzal nem lehet SP-ben játszani,vagy csak multi? -
#646 Tegnap kipróbáltam, az ütközésvizsgálat egy fokkal jobb, és a játék alapjában véve kevésbé bugos, mint amennyire én emlékszem. Az mondjuk továbbra se esik jól, hogy játékon belül nem lehet billentyűzetet konfigurálni, ki kell mindig lépni, beállítani, majd vissza... vagy 2 óra volt, amire úgy-ahogy sikerült kézreállóra varázsolni az irányítást. A játékosállomány elég szerény, volt egy teli 24-es szerver, egy másikon játszottak kb. 10-en (ide csatlakoztam be) meg egy harmadikon 5-en. A játékba belépve alapjába véve elégedett voltam, a grafika és a hanghatások továbbra is igen jók, mondjuk a modelsérülés MW3 szintjét (lelőtt karnál a csonkból szikrázó vezetékek lógnak ki...) nem éri el, de ez annyira nem vészes. -
#645 ohh bocs akkor síma crysis. bocs a dezinformációért:) -
#644 Ez biztos? Mert most kezdek kissé kiégni a WoT-ból, mondom megnézem. Hát a Wars keményre fagy, ha megpróbálom elindítani a Mod-ot, Crysis alól megy rendesen. A FAQ szerint majd a 0.4.x után lesz Wars support csak, most még csak a 0.3.2-nél járunk. -
#643 Sajna nem játszottam mióta kijöttem UK-be. Nincs asztali gépem hozzá, De az utsó verzió amit próbáltam jól futott az öregecske szimezéshez használt gépemen.
A vicces, hogy összfegyvernemi a játék. Azaz Elementál, tank, mech, aerospace és Vtol is szerepel benne egész jól balanceolva ahhoz képest, hogy alpha/beta buildek.
A térképek gyönyörűek viszonylag nagyok lehet rajtuk taktikázni.
A grafika a mechek száma és a fegyverek kiadásról kiadásra fejlődik mindig a balance-t és a játszhatóságt szem előtt tartva. a végső release-be mechlabot is be akarnak tenni. jelenleg prekonfigolt gépekkel lehet játszani.
A 16 vs 16 meccsek nagyon élvezetesek tudnak lenni főleg a nagyobb pályákon. -
#642 Amikor utoljára játszottam volt vagy 10-12 szerver ami eléggé tele volt. Azóta nem tudom, hogy mi a helyzet. -
#641 Basszus, Crysis csak biztonsági másolatban van meg.... :D De érdekes lehet végre battletech világban harcolni és főleg emberek ellen... Egyébként vannak rendesen humánok, vagy a szerverek panganak az ürességtől? -
#640 Megy a warsal az meg van eredetiben link és letöltöm! -
#639 Nos ez új nekem, nem játszottam vele az elmúlt 6 hónapban. -
#638 nem beszélve arról, hogy végre megvolt a crysis wars-ra portolás... jobb a netkód alapból. -
#637 Ez egy Crysis mod, tehát egy eredeti Crysis kell hozzá amit megvehetsz például itt 2000 Ft-ért.
Feltelepíted a játékot, a letöltött MWLL klienst pedig a játékra telepíted, csinálsz a játékon belül egy accountot amivel igazolod, hogy a játékod eredeti majd a multiplayer-re bökve a listából kiválasztasz egy szervert és mehet is a móka.
Én egy elég régi bétában voltam bent, de jó móka, főleg ha nem egyedül vagy. -
#636 Halli! Régen nagy Mechwarrior fan voltam, sajna most jutottam el odáig, hogy a MW4-et és a többit újra összeszedjem. Ami viszont megfogott, az a MWLL! Tudnátok kicsit bővebb infót adni róla, mert idő hiányában a hivatalos oldalát sajna nem tudtam még átnyálazni, de ha röviden leírnátok, hogy mi is ez és mire épül és mennyien használják és egy kis játékélmény beszámolónak is örülnék :) Előre is köszi az infókat! -
#635 Hello
Köszi igy sikerült. -
#634 Szvsz töröld ki a régi MWLL könyvtárat egy-az-egyben, töltsd le a teljes verziót (ne a patchet),, és próbáld meg úgy. Vak segítség, de hátha... -
#633 Hello
Valaki még játszik a MechWarrior: Living Legends-el?
Mert most a 0.3.2 patch telepitése után ezt írja nekem ki miután belépet:
Your MWLL installation has modified files. Please revert them to theit original state to play.
Ezzel mit lehet tenni? -
#632 Annak idelyén a "MechWarrior Prime"-ot is szép csöndben hagyták abba, amiről csak pár kép maradt fenn,ez lett volna a MechWarrior 5.
Pont erre akartam utalni. :D -
#631 Sajnos tavaly volt egy kis jogi probléma, mert a Macross amerikai jogtulajdonosa szerint néhány Mech másolat a Macross sorozatból. Lehet emiatt van erős csúszás, gondolom amíg nincs rendezve a vita, addig nem készül a játék. -
Annihilator100 #630 Hogy honnan tudnánk?Ha már többm int egy éve elénk dobtak egy ingame videót, valamint a Piranha oldalán is az áll hogy "még fejlesztés alatt", ebből gondolom én ,meg szerintem sokan mások is hogy még nem hallt be a dolog.És ha esetleg abbagyagták volna, azért csak kiírnak valamit hogy "canceled" vagy valami hasonló jellegű szöveget.
Természetesen minden joga megvan a cégnek hogy semmilyen információt nem közölnek még akkor sem ha abbahagyják a fejlesztést.
Annak idelyén a "MechWarrior Prime"-ot is szép csöndben hagyták abba, amiről csak pár kép maradt fenn,ez lett volna a MechWarrior 5.
Én se tudok többet erről az interjúról, de én úgy tudom hogy megtörtént.De ha lefújták akkor a mektek-es fiúktól nem tudunk meg semmit.
Minden esetre várjuk meg, mi lesz majd az a nagy hír amit mondani fognak. -
#629 mellesleg ha már abba hagyták volna arról szerintem tudnánk.
Honnan?
Amúgy a mektek-es srácok biztos tudnak valamit, mert még korábban készítettek egy interjút, vagyis elmentek a Smith & Thinker-hez vagy a Piranha-hoz, már pontosan nem emlékszem, de nem hajlandóak elárulni hogy konkrétan mi van a játékkal.
Nekem az rémlik, hogy volt egy ígéretük, mely szerint az S&T-hez elmehetnek egy interjúra, elkezdték a kérdéseket összeszedni egy topicban, amik érdekelnék a communityt, aztán az interjú le lett fújva, a topic pedig törölve...
-
Annihilator100 #628 Bízzunk benne hogy hamarosan mondanak végre valami új hírt, mellesleg ha már abba hagyták volna arról szerintem tudnánk.
Amúgy a mektek-es srácok biztos tudnak valamit, mert még korábban készítettek egy interjút, vagyis elmentek a Smith & Thinker-hez vagy a Piranha-hoz, már pontosan nem emlékszem, de nem hajlandóak elárulni hogy konkrétan mi van a játékkal. -
#627 Egy év után sincs semmi információ. A Smith & Tinker oldala tavaly november óta nem frissült, A Prianha Games oldalán még ott van a "Coming Soon" oldalon a Mechwarrior, de hírt vele kapcsolatban nem írtak. Az egyik Piranyás az oldalán ezt írta szept. 5.-én:
Piranha is working closely with Gearbox and Triptych to deliver A true Duke experience! More to come!
More news on mech is coming.
Ez minden... -
#626 Nagy a csönd a játék körül, egyáltalán él még a projekt? -
#625 CD Galaxisban 2e Ft a Crysis Max Pack, akinek még nincs, annak érdemes most vennie a Living Legends-hez. -
#624 Szerverek már lát már csak fel nem enged.. -
Ry0K3N #623 nekem speciel így van beállítva de lényegtelen csak a mektek legyen kipipálva a végén
-
Ry0K3N #622 isdn xdls tökmindegy valahogy nagyjából belövöd mind van igazából nem számít sokat csak legyen egyfajta sosem vettem észre különbséget aztán meg csak connect és feltesz egyből a mektek szerverekre -
#621 Hogyan tudom be üzemelni a netes játékot ???
Itt minden féle beállítást kér..... -
Ry0K3N #620 Mióta kell oda regelni? -
Ry0K3N #619 Miben kéne segítség pontosan? -
#618 Már írtam is nekik egy emelkedett hangvételű e-mailt. -
Thanatos #617 Smith & Tinker, Inc.
3060 139th Ave SE, Suite 100
Bellevue, WA 98005-4097
PH: 425-641-3376
FAX: 425-614-3115
EMAIL: [email protected]
hajrá :) -
#616 Valaki segítene a multi be állításához??? -
#615 Ezzel a Smith and Tinker-el elbeszélgetnék egy kicsit... -
#614 Mert a Smith and Tinker kikötötte a regisztráció meglétét a letöltéshez., -
#613 Igazából a csodarendszerek általában ingyenesek, a játék rájuk kerül pénzbe.
Ott a Steam, követendő példa szerintem. Mióta létezik használom, és nagyon ritkán volt vele gondom...
Annyit nem értek, hogy minek egy ilyen platformhoz kötni a játékot? Miért nem lehet szimplán megosztani egy ISOt, vagy valami.