6493
MechWarrior Online
-
#1092 Ebben azért nem vagyok biztos. Főleg ha megnézed, hogy mennyibe kerül pl egy Löwe és milyen gyakran találkozol vele. -
lammaer #1091 De még mindig jobb mint azok a F2P MMO-k ahol megveszed a csodakardot azt halomragyilkolod a ténylegesen free játékosokat.
A Typeosok már régen megtanulták hol a helyük (főleg amióta a tierjükbe rakják őket, nem a kiscsoportba :) ), goldammo használat randomban sztem nem jelentős... legalábbis sose éreztem olyat hogy most vki azt használ ellenem. -
#1090 Nem hiszem, hogy a prémium harckocsik adták a bevételt, szvsz az "arany" eladásból sokkal nagyobb bevételük származik. -
#1089 A WoT-ban is a gyorsabb fejlődés (prémium) korrekt még. A Type-59 és a gold ammo már nem korrekt. -
#1088 Jó lenne egy olyan rendszer mint a wl liga volt. Clan,házak,kalózok,és zsoldosok. Területfoglalás stb. Egyébként lehet pénzért mech vagy skin lehet majd venni. Játékban az tényleg nem előny. -
#1087 Milyen szép volt a D&D Online-ban amikor szintező területet kellett venni pénzért, mert már nem volt hol fejlődni :P -
#1086 Nem veletlen, mert a hagyomanyos fizetos modnal haromszor nagyobb beveteleket hoz, az item mailes f2p megoldas, szinte minden MMO eseteben. -
#1085 Ha nem lehet előnyt venni rajta akkor senki nem fog érte fizetni. Nem véletlenül szedett össze a WG annyi pénzt, elég megnézni csak azt, hogy mennyi prémium heavy tank van. -
#1084 Nos elvileg azt ígérték pénzért nem lehet majd semmi előny a játékba. Ők nem WG így van arra lehetőség mivel nyugaton van erre jó példa f2p-ben. -
#1083 Jah, majd lesznek gold missile-ok, meg duplán sebző ppc-k ropogós euróért :) -
#1082 De legalább nem egyed uralkodok lesznek mint a Wot. Aminek némileg lehetnek pozitívumai nekünk is. -
#1081 Battletech-fanoknak nem opció az a játék. -
#1080 tegnap 00:00 na ez pontos volt:)
Amúgy nem tisztán konkurencia tudom, de szerintem annak látják mert ahogy az megjelent egyből léptek ők is. -
#1079 Sajnos egész pontosan nem lehet még tudni hogy működnek ezek. De ha az 5 nagy ház (plusz talán még a Free Rasalhague Republic) frakciókként szerveződik, akkor nehéz lesz mindenkinek megfelelő oldalt találni, vagy szabad zsoldos oldalnak menni. :)
-
#1078 Huh ez nagyon jól néz ki! :) Azt hiszem erre benevezek! Csinálhatnánk egy klánt majd.. Hells Angels.. Steel Hussars..Valami szép új néven.. :) -
#1077 Gondolom az ugri-bugris játékról, lejjebb van link a trailer-éről. -
#1076 Most ti pontosan melyik "konkurenciáról" beszéltek? :D -
#1075 Lehet némileg más csapat de a kiadó ugyanaz, abból alakult ki ez a felállás mármint a f2p. -
#1074 MechWarrior Reboot Reveal - Final
Ehhez mi volt a közük? Ez volt az a videó ami pár éve kijött és egy harcot mutatott be egy városban egy Warhammer és egy Atlas között.
Ezt nem teljesen más csapat csinálta volna? -
#1073 Picit megijedtek a konkurencia videojától, mert feldobtak néhány régi videot és némi képet magukról.
De ez még mindig nem sok.
-
Nagydög #1072 Jo. De azt hiszem, fokozna a mokat, ha a karok nem csak egy robbanassal eltunnenek, hanem olykor csak lefittyednenek, ha a szettrancsirozott izmok mar nem tartjak meg oket. -
Ry0K3N #1071 De hogy megmarad a lézernek a nyoma ahol végighúzta, izzik utána rendesen a páncél. -
Ry0K3N #1070 Most akartam belinkelni. Nem is néztem van itt új komment :D -
#1069 A zene, az üt... keményen!
-
lee56 #1068 Kicsit taszított ez az mmo-ság eleinte, aztán a free2play modelre is húztam a szám, de még a végén lehet hogy egy jó játékot kapunk itt :) -
#1067 egész pofásan néz ki. -
Ry0K3N #1066 Van benne gémpléj.
-
#1065 Nekem a mech szerkezeti állapot képe nem tetszik olyan spártai.
Ennél még a 3-ban is jobban ki volt dolgozva. És remélem a sárga szint is lehet változtatni majd saját ízlésűre. -
1 kimaradt. -
Ry0K3N #1063 Hmm hangulatosak. Csak legyen public alfa. -
Úgy tűnik alfa verzió lehet. Csak Atlas 7D látható, viszont már megfigyelhetőek az LRM rajok és a med lézer... :) -
Ry0K3N #1061 Ez is várós lesz. Nemrég ismerkedtem meg az NTB-vel mondom de jó lenne mai gafikával feltupírozva egy jó kis körökre osztott mechelés, mert imádom a körökre osztott taktikai cuccokat. Hát most megkaptam. Ja és F2p. -
#1060 Nagyon úgy néz ki. Érdekes, hogy a Facebook oldala sokkal többet mutat, mint a hivatalos oldala.
BTW, ha már szóba került korábban: az MWT Atlas desingja viszont még a régi, TRO 3025-ös rajznál is kevésbé tetszik. :) -
#1059 Mechwarrior Tactics: Táblás játék a gépen talán? -
#1058 Az irányítás így leírva marad a Mechwarrior-okban megszokott. Ami új, az a test-kéz külön való kezelése (mintha rémlene, hogy erre is volt lehetőség az MW3-ban legalább is), illetve az, hogy a célpontról az információk "hullámokban" érkeznek. -
#1057 DevBlog részletek
Rengeteg info és egy ingame shot is.
-
#1056 Az érdekessége a képnek, hogy egy elszólás szerint nagyon is a játékból "származik" a trailerben látható jelenet, tehát lehet egyfajta reinforce talán amit látunk? -
#1055 Direkt visszanéztem kiváncsiságból, tényleg írtam-e ilyet, de nem sehol sem írtam ilyesmit. Nekem az új desingok nagyon bejönnek, a Catapultot leszámítva. -
lee56 #1054 Pfujj, tényleg sokkal jobb volt az előző változat :) -