Dead Space - egy az egyhez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként volt benne multi.Itt egy cikk errõl
Biztos társas...<#wilting>#wilting>
<#nyes>#nyes>mindigis kedveltem az SG hirait .. kb a dormogo domotor szintjen mozognak, mese az egesz 😉 nincs DS -nek uj resze es tenleg nincs multi ...
1player = nincs multi 😉
1player = nincs multi 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Sajnos túl korán korrigálták, jelenleg mindenhol 11-12000 HUF :-S
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
ezt énsem értem,nekem is megvan és nincs benne multi,az xboxoshoz meg jött semmiféle DLC szóval...khmm
Rosszul tudod - az "egyetlen hely" a TESCO Áruházlánc volt... és az nem egy darab hely...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na mindegy, kíváncsi leszek, hogy wiire mennyi fog fogyni dead space extractionból, a house of dead: overkillbõl is elment jópár darab, és ha wiin elmegy 2 millió felett, akkor a dead space 2 wii exkluzív lehet, lehet hogy ezért még én is megveszem eredetiben az extractiont.
A
Tudtommal tévedésbõl volt csak olcsó, az egész országban egyetlen helyen. Amit aztán korrigáltak is