10
-
giga123 #10 Kábé én is fogom használni a torrentet bár ezt a filmet elnézve ez már nem anynira vigjáték mint Adam Sandler mesterművei. -
Loverman #9 Eric Bana akcentusa nagyon jó :D
PS: Én a Hulk-ot is szerettem... -
zoltannemeth #8 Szekeres Viktor mint bennfentes? -
winnie #7 nem hiszem, hogy érdekelné őket. a letöltés bevételre történő hatását mindig a letöltők próbálják hangoztatni, hogy aztán azt mondák (ugyancsak a letöltők), hogy "miért panaszkodnak a forgalmazók?". a forgalmazók nem panaszkodnak, minden a letöltők fejében van.
miért is panaszkodnának, hiszen a legletöltöttebb filmek azok, amik világpremierek. azokat hamarabb meg nem lehetne bemutatni moziban. -
bladesoft #6 Fél év késés?????? Helyes! legalább lersz használva a torrent... ha erre nem jönnek rá ezek a szerencsétlenek akkor igy jártak -
#5 én szánalmas barom vagyok mert fingom sincs, miért van a magyar mozikban egyik film előbb mint az amerikai/európai mozikban, a másik meg később fél évvel. de majd te elmondod, hogy okuljunk, ugye? csak hogy mi se maradjunk laikusok, olyan bennfentes akarok lenni, mint te. -
pixx #4 Csodálkoznak, ha tologatják, hogy addigra már sokan leszedik a netről. Lásd Taken...
-
winnie #3 én speciel egyetlen filmről sem tudom, hogy miért akkor kerül moziba, amikor. szerintem nem véletlen, hogy folyton tele a fórum "ezt miért késik, a hülyék?" kérdésekkel. -
nessboth #2 "A magyar filmforgalmazásból a laikus mindössze annyit lát, hogy egyes filmek világpremierként mutatkoznak be nálunk, más filmeket 1-2 héttel az amerikaiak után láthatunk, de akadnak olyanok is, melyeket 4-6 hónapos késéssel. Természetesen egy laikus a miértekkel nincs tisztában..." Oh mi szánalmas barmok, szégyelljük is magunkat, hogy ennyire ostobák vagyunk... -
BM #1 legtöbbször csúsznak a filmek